Bamiki kullanıcısının son içeriği

1. B

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

Ben mi bandage kullaniyorum Türkçe karekterleri çeviriyor ayrica çin versiyonu kullananlar için mi bandagedan telefonu Türkçe kullanip saati ingilizce kullanabiliyorsunuz ifadeleride :) :D seklinde ayarlayabiliyorsunuz
  2. B

Yardım Mi band 4 çin versiyon hk.

Çin versiyon kullaniyorum onceden çince ye donuyordu fakat suan o sorun kalkti bende anlamadim nasil oldu tel turkce saat almanca suan moustache~~
  3. B

Soru Mi band 4 Deniz suyu

Defalarca girdim daldim dibe daldim 5 6 metre hic birsey olmadi casio saatim vardi zamaninda o bile su kacirmistida bu kacirmadi band4un parcalanma videolarını izle bence bu saat 60 metrede bile zor su kaciririr.
  4. B

Mod Mi Band 4 Olmayan Temaları Koyabilme

Hocam 10 numara eline saglik fakat saat ve dakika yan yana olacak sekilde yapabilirsen cok daha kullanışlı hale gelecek onun dışında süper
  5. B

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

Bende hem cin hem global versiyon var ikisinide ayni kola takip denedim sonuc çin olan adimlari duzgun sayarken global fazladan adim saydi hatta bir sabah uyandigimdaglobal 50 adim çin 0 adim gösteriyordu.
  6. B

Sanki son gucellemeyle daha hizlanmis gibi geldi bana menuler arasında geçiş.
  7. B

Bence gelir emoji destegi. Suan mi bandaj uygulamasiyla soru isareti yerine icon sekline donusturebiliyorsun fakat ileriki zamanlarda emoji destegide gelir.
  8. B

Bende mi bandaj kullaniyorum Türkçe karekterleri çğöüş harflerini cgous olarak cevirip saate aktarıyor boylece Türkçe karakter sorununu bi nebze olsun çözüyor
Üst Alt