Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben mi bandage kullaniyorum Türkçe karekterleri çeviriyor ayrica çin versiyonu kullananlar için mi bandagedan telefonu Türkçe kullanip saati ingilizce kullanabiliyorsunuz ifadeleride :) :D seklinde ayarlayabiliyorsunuz
Defalarca girdim daldim dibe daldim 5 6 metre hic birsey olmadi casio saatim vardi zamaninda o bile su kacirmistida bu kacirmadi band4un parcalanma videolarını izle bence bu saat 60 metrede bile zor su kaciririr.
Bende hem cin hem global versiyon var ikisinide ayni kola takip denedim sonuc çin olan adimlari duzgun sayarken global fazladan adim saydi hatta bir sabah uyandigimdaglobal 50 adim çin 0 adim gösteriyordu.
Bence gelir emoji destegi. Suan mi bandaj uygulamasiyla soru isareti yerine icon sekline donusturebiliyorsun fakat ileriki zamanlarda emoji destegide gelir.
Bende mi bandaj kullaniyorum Türkçe karekterleri çğöüş harflerini cgous olarak cevirip saate aktarıyor boylece Türkçe karakter sorununu bi nebze olsun çözüyor