Ballistick kullanıcısının son içeriği

1. Ballistick

Yardım Şifresi bilinmeyen bir cihazı açma

Merhabalar Herkese geçmiş olsun. Deprem bölgesindeyim. Bir arkadaşımı enkazdan vefat etmiş halde çıkardık. Telefonuna ulaştık. Telefonu ailesine teslim ettik fakat cihazda şifre varmış. Bu cihazın şifresini nasıl içerisindeki veriler kaybolmadan aşarız. Herkese tekrardan geçmiş olsun...
  2. Ballistick

Yardım Ota Güncellemesi

Cihazımda 12.5.6 Enhanced sürüm yüklü Güncelleme olarak 12.5.7 Enhanced sürüm gelmiş ama yeni güncelleme boyutu 3 GB gözüküyor. Dosya boyutu neden bu kadar büyük?
  3. Ballistick

Yardım Stock recovery tekrardan nasıl yüklenir?

Elimde redmi k40 cihaz var. Tekrardan stock recovery nasıl yükleyebilirim?
  4. Ballistick

Yardım Twrp üzerinden güncelleme nasıl yapılır?

Twrp üzerinden güncelleme nasıl yaparım?
  5. Ballistick

Yardım Twrp slot a/b

Bu konuda yardımcı olur musunuz? Twrp üzerinden güncelleme yapacağım.
  6. Ballistick

Yardım Twrp sloth a/b nedir Ne için kullanılır?

Merhabalar Twrp sloth a/b bölümü nasıl kullanılır. Rom kurarken yada twrp üzerinden güncelleme yaparken ne yapılması gerekir? Teşekkürler.
  7. Ballistick

Çözüldü Twrp üzerinden ota güncellemesi nasıl yapılır?

Telefonuma bugün güncelleme geldi fakat cihazımda twrp yüklü. Twrp ile ota güncellemesi yapılabiliyor mu? Güncellenecek dosya boyutu 400 mb. Nasıl yapabilirim? Teşekkürler.
  8. Ballistick

Yardım Mi Hesabı

Telefonun ayarlar kısmından mi hesabına giriş yapmak istiyorum. Güvenlik bilgileri kontrol ediliyor diyor ve beni daha sonra ayarlar kısmına atıyor. Tarayıcı üzerinden mi hesabına giriş yapabiliyorum. Sorun ne olabilir yada ne yapabilirim?
  9. Ballistick

Yardım TWRP üzerinden dosya aktaramıyorum ve usb otg okutamıyorum

Ne yaptıysam olmadı Yardımlarınızı bekliyorum
Üst Alt