bakii kullanıcısının son içeriği

1. bakii

Miui 6.1.14 Güncelleme Özetleri

Uzun süredir telefon güncelleme almıyor zaten arkadaşım. En son iki üç hafta evvel Katre kardeşim yükelimişti son Rom'u o günden beri bir güncelleme almadı ki bu aralar güncellemede sorun var yüklemeyin diyorlar. Mi Note Pro Bybaki
  2. bakii

Verileri temizle diyorum temizleme cihazına ama değişmiyor hiç bir şey. Saçma bir durum anlamadım ki. Gereksiz hhzurduz edici ekranın üstünde miui ikonuyla sürekli bu uyarıyı almak. Mi Note Pro Bybaki
  3. bakii

Mi hesabını kapattım. Google hesabını telefondan kaldırdım ve hala aynınuayrıyu alıyorum malesef. Mi Note Pro Bybaki
  4. bakii

Ok. Deniyorum hemen. Mi Note Pro Bybaki
  5. bakii

Olabilir şimdi güvenlik ayarlarına girdim, herşey normal görünüyor son girişler hangi cihazdan girildiği vs. Mi hesabı bu güne kadar bir sorun yaratmamıştı. Mi hesabını kapatayım mı acaba. Mi Note Pro Bybaki
  6. bakii

Mümkün gözükmüyor. Hesaba normal giriş yapıyorum. Bilgisayarım da kapalı. Tablette de aynı hesap yüklü değil zaten. Hacklenmiş olsam zaten google başka bir hesapta oturum açtınız uyarısı vermez mi. Mi Note Pro Bybaki
  7. bakii

Ekranda sürekli "cannot have more than one user account logget in at once" uyarısı alıyorum. Telefonumda bir tek hesap yüklü. Hesabımı kontrol ettiğimde her şey normal gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Mi Note Pro Bybaki
  8. bakii

Haber Xiaomi Mi Band 1S - Nabız Ölçer Stoklarımızda (Sınırlı Sayıda

Bu ürün daha evvel yayınlanmış olsaydı Markette kesin almıştım. Ben çinden iki adet sipariş etmiştim 24 gün bekledim, burda gezen kargoyu kovalayıp zar zor ptt den kendim teslim aldım. Memnunmuyum? hemde çok. Tavsiye edermiyim kesinlikle. Burdaki fiyatda uygun, sorun olsa karşında muhatap var...
  9. bakii

Mi Note Pro Volume Control

Sonunda çözümü buldum. Bu program bütün sesleri ayrı ayrı kontrol imkanı veriyor. Bilginize. https://play.google.com/store/apps/details?id=netroken.android.persistalternate Mi Note Pro Bybaki
  10. bakii

İnceleme Mi Band Hakkında Merak Ettikleriniz

Malesef android sürümü 4.2 güncelle dediğinde de en güncel sümü kullanıyorsunuz ibaresi çıkıyor. Doğal olarak bluetooth 4 ü beklemek bu modelde pek mümkün değil gibi. Mi Note Pro Bybaki
  11. bakii

Malesef samsung grand neo un en güncel sürümü 4.2.2, playstora girdiğinizde mi band için bu uyguylama ülkenizde geçerli değil uyarısı çıkıyor. Bluetooth versiyonu ile ilgili olabilirmi cihazı bulamaması, bu şartlar altında mümkündür diye düşünüyorum. Mi Note Pro Bybaki
  12. bakii

Sonunda ptt de ki aktardı aktarılıyor durum güncellemelri ile zaman geçirmeyi göze alamayıp gidip kendim elden teslim aldım. iki adet mi bant s1 ve iki adet yedek silikon kayış küçük bir zarfta ulaştı elime, aşağı yukarı bir iki saat içinde şarj oldu iksi de. Genel kanaat oldukca şık ve...
  13. bakii

Valla arkadaşım benim bildirim sesi ile zil sesi paralel işliyor, birbirinden bağımsız ayarlayamıyorum. Mi Note Pro Bybaki
  14. bakii

Note 4 de her bir ses oranını ayrı ayrı ayarlayabiliyordum. Elbette ki yazılımla ilgili bir durum ama en azından bunu telafi edecek bir uygulama vardır diye düşünüyorum. Mi Note Pro Bybaki
  15. bakii

Arkadaşlar cihazın kendi özelliklerindrn ayarlayamadım, zil sesi ile bildirim paralel haraket ediyor, ben zil sesini yüksek tutup mesaj bildirim seslerini düşük tutmak istiyorum bunum için bir Apk öneriniz varmı. Şimdiden teşekkür ederim. Mi Note Pro Bybaki
Üst Alt