Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Mi account sitesi üzerinden cihazı kaldırdım sonra ayarlardan çıkış yapmaya çalıştım ama çıkış yapamadım.
Şimdi de cihazımı yeniden formatladım ama işe yaramadı çıkış yapamıyorum yine de şifresini soruyor.
Cloud service ve find my device apk silecektim twrp üzerinden o da olmadı.
Delete...
Merhaba,
Cihazımdan Mi hesabımı kaldırmak istiyorum, mi.com üzerinden çıkış yap dedim ama hala açık ayarlara girince giriş yapma ekranı çıkıyor. Oturumu kapat diyince de bi anda uygulama kapanıyor ayarlara atıyor yeniden.
Güncelleyip çözmeyi denedim olmadı.
Apk installer, apk packages yükledim...
Merhaba,
Kasma sorunu, Play Store sertifika sorunu olmayan ve şarj süresi iyi giden bir ROM önerisi yapar mısınız? Miui 13.0.8 global rom kullanıyorum android 12 var ama beğenmiyorum maalesef. TWRP vs aşırı sınırlıyor sorunsuz bir rom önerir misiniz?
Merhaba,
Airpods Pro satın aldım Mi 10T Pro cihazımda mikrofonum için gürültü engelleyici açamıyorum. Ek olarak nasıl yazılım güncellemesi yapabilirim?
Bi Magisk modülü var mı Airpods Pro'nun tüm özelliklerini kullanabilmek için?
Merhaba,
Google Play sertifikası yok yazmakta rom u daha yeni kurdum temiz yani. Netflix vs indiremiyorum açılmıyor nasıl çözebiliriz sorunu? Geçen sefer 4 5 işlem yaptığımda bootloadwr ayarlarda kapalı görünüyordu sertifikaya da bir etkisi olmamıştı. Miui 12.5 android 11 uyumlu bir çözüm onerir...
Merhaba,
Bu romu kurarken sorun yaşıyorum ilk kurulumda sorun olmadı cihaz açıldı kurulumu yaptım. Sonra Magisk yapmak için tekrar gireyim dedim fakat Interntal Storage TWRP üzerinde görünmüyordu.
"
wipe ->advanced wipe (dalvik,cache,system,data) seçeneklerini seçip alttaki sürgüyü çekin veriler...
Merhabalar,
Cihazı aldığımdan beri klasik bir tank kılıf kullanıyordum fakat dökülmeye başladığı için değiştirmek istiyorum, ekran koruyucu da şu an yok üstünde sanırım. Kaliteli ve güzel ürünler önerebilir misiniz? Araştırdım ama bir şeyler bulamadım, çok fazla seçenek var.
Merhaba,
Bu gün Mi Box satın aldım aliexpress üzerinden cihaz orijinal sorun yok ama android 6 ile geldi sistem güncellemesi aratıyorum güncelleme bulamıyor, ben bunu nasıl güncelleyebilirim yardımcı olur musunuz lütfen hiç bir şey anlamadım, forumda da bir şey bulamadım.
Merhaba,
Başlıkta gördüğünüz gibi Air5750TR-VN modem'e sahibim. Anlayamadığım bir nedenden dolayı Wi-Fi az çekmeye başladı, çok yavaş yükleniyor sayfalar vs. Ev fazla büyük değil zaten mi wifi pro satın alırsam bu sorun ortadan kalkar mı? Ve anladığım kadarıyla dağıtıcıya ethernet kablosu takmak...
Merhaba, ekte gördüğünüz yazıda 10 dakikadır bekliyorum, bu işlem daha çok sürecek mi? Durdurup baştan başlatmam gerekiyor mu yoksa normal mi?
https://hizliresim.com/Jxcm91
Merhaba, sizce hangi telefonu almalıyım özellik olarak vs hangisi daha önde ben tam anlayamadım. Ek olarakta babam kendine mi note 10 lite aldi çok kronik sorunu olduğunu okudum iade edip o da poco x3 nfc almalı mı sizce?
Merhaba, redmi note 9 cihazına sahibim, 12.0.4 global güncellemesi gelmiş rom eu falan değil direk güncellemeyi indirip yaparsam sorun olur mu? IMEI silinir mi bootloader açık olup olmaması durumu etkiler mi. IMEI atilmis cihaz.