Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet anladım onu da ben sırf becerebilmek için yaptım. Ne Google Pay ne de Lisanslı Uygulama falan bir şeyle işim yok o telefona. Sırf kurulum sonrası cihaz sertifikalı olsun diye 1 modülü yaptım. Baktık olmadı, normalde 2-3 yıl önce o modül ile olmuştu niye olmadı falan diye araştırmaya...
Evet Basic olarak kalıyordu strong'a geçmiyordu. İşin garip tarafı ben bu telefonu 2 yıldır falan kullanmıyordum. Çocuk ne yaptıysa bozmuş poco logosunda kalıyordu. Formatlayip yeniden root falan yapıp sonra bunu da yapıyım dedim hiç lazım olmamasına rağmen. 2 yıl önce 1 tane Play Integrity Fix...
3-4 saattir 10 çeşit yol denedim bir türlü olmamıştı. Son umut bir de Türkiye forumlarina bakayım dedim ve buradaki MeowDump'i flashlayıp yeniden başlatınca Action tuşuna basmadan sadece kurulum yapınca bile çalıştı.
Bundan önceki kurulu olan modüller:
1. Play Integrity Fox v14
2. Tricky...
Konuyu araştırırken buraya gelip "detach: inaccessible or not found" hatası alıp yapamayanlar olduğunu gördüm.
Termux'ta
su -c /data/adb/modules/zygisk-detach/detach
komutunu yazın olacaktır. Ya da eklediğim zygisk app var kurup onun içinden yapın.
Evet bir sorun var gibi görünüyor. Her kullanımda ayni hatayı verdi mi? Cihazı yeniden başlatıp falan denediniz mi? Global ROM atmayı deneyip bakın bir de. Ben de cihazı yeni aldım henüz doğru düzgün bir şey denemedim Fake rom var globale geçiş için bootloader falan başvurusu yaptım bekliyorum...
Açık değil hocam. Başvuru yaptım süreyi bekliyorum. Gerekli ROM u falan indirdim. Bootloader acılirsa global ROM atacağım.
Önemli bir sayfada benim durumu sordum. Oradaki bu işleri yapan kişi fastboot ile rom atarsan imei gider yazdı. Ben de bl kilidi açınca twrp yükleyip efs yedeği alıp sonra...
Valla fake ROM benim yeni aldığım Xiaomi 13 Ultra cihazda da çıktı. BL Kilidi kapalı göründüğü için cihazı ekle yaparak başvuruyu başarılı bir şekilde başlattım ve 168 saat süre verdi. Bu cumartesi akşam saat 23'te BL açmak için tekrar deneyeceğim inşallah açar. Açmazsa cihazı satıcıya iade...
Cok teşekkürler cevap için. Imei gitmesin de TWRP falan bana lazım değil amacım cihaz global ROM olsun ve güncellemeleri alsın bir de ileride bootloader kilidi açamayacak durum oluşmasın şimdiden açıyım istedim. Ben global ROM atacağım yani. İçindekiler silinmesin istiyordum ama İMEİ...
Hocam sürenin düştüğünü nasıl ve nereden gördünüz? Ben de bugün cihazdan bootloader için hesap ekle yaptım hesap eklendi dedi ama süre falan göstermedi. 168 saat yazısı gelmedi yani. Bazılarına 35 gün falan vermiş inşallah öyle olmaz.
1712443080
Aynı sorulari merak ediyorum cevap verecek kimse...