Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet anladım onu da ben sırf becerebilmek için yaptım. Ne Google Pay ne de Lisanslı Uygulama falan bir şeyle işim yok o telefona. Sırf kurulum sonrası cihaz sertifikalı olsun diye 1 modülü yaptım. Baktık olmadı, normalde 2-3 yıl önce o modül ile olmuştu niye olmadı falan diye araştırmaya...
Evet Basic olarak kalıyordu strong'a geçmiyordu. İşin garip tarafı ben bu telefonu 2 yıldır falan kullanmıyordum. Çocuk ne yaptıysa bozmuş poco logosunda kalıyordu. Formatlayip yeniden root falan yapıp sonra bunu da yapıyım dedim hiç lazım olmamasına rağmen. 2 yıl önce 1 tane Play Integrity Fix...
3-4 saattir 10 çeşit yol denedim bir türlü olmamıştı. Son umut bir de Türkiye forumlarina bakayım dedim ve buradaki MeowDump'i flashlayıp yeniden başlatınca Action tuşuna basmadan sadece kurulum yapınca bile çalıştı.
Bundan önceki kurulu olan modüller:
1. Play Integrity Fox v14
2. Tricky...
Ayni sorunun cevabını arıyordum. Gündüz V10.3.3.0 güncellemesi geldi. Evde değildim. Akşam yaparım dedim. Şimdi yapayım dedim güncelleme geri gitmiş. Ne yapmalıyız, önerisi olan var mı?