BahadirKaya90 kullanıcısının son içeriği

1. B

Rehber Zygisk Detach Kullanımı - Resimli Anlatım

Konuyu araştırırken buraya gelip "detach: inaccessible or not found" hatası alıp yapamayanlar olduğunu gördüm. Termux'ta su -c /data/adb/modules/zygisk-detach/detach komutunu yazın olacaktır. Ya da eklediğim zygisk app var kurup onun içinden yapın.
  2. B

Çözüldü İkinci alana root atmak ve device ID değiştirmek hakkında yardım.

Konu hortlayacak ama tam bunu arıyorum. Acaba 2. alanı her silmemiz ve tekrar açmamızda yeni bir cihaz IDsi veriyor mu? Ona göre bir şey deneyeceğim.
  3. B

Vodafone faturalı indirimli tarifeler

Tarifeler aktif mi? Neden cevap verilmemiş yorumlara?
  4. B

Yardım Xiaomi 13 Ultra Kamera Sorunu

Evet bir sorun var gibi görünüyor. Her kullanımda ayni hatayı verdi mi? Cihazı yeniden başlatıp falan denediniz mi? Global ROM atmayı deneyip bakın bir de. Ben de cihazı yeni aldım henüz doğru düzgün bir şey denemedim Fake rom var globale geçiş için bootloader falan başvurusu yaptım bekliyorum...
  5. B

Yardım Fake ROM olan cihazın bootloader kilidini açma

Süre verdi hocam. Bakalım deneyeceğim bu cumartesi merakla bekliyorum. İmei uçmadan global ROM a dönebilirsem çok güzel olacak.
  6. B

Soru Yurtdışı Xiaomi 13 Ultra’ya Mi Flash Tool ile ROM atılır mı?

Açık değil hocam. Başvuru yaptım süreyi bekliyorum. Gerekli ROM u falan indirdim. Bootloader acılirsa global ROM atacağım. Önemli bir sayfada benim durumu sordum. Oradaki bu işleri yapan kişi fastboot ile rom atarsan imei gider yazdı. Ben de bl kilidi açınca twrp yükleyip efs yedeği alıp sonra...
  7. B

Yardım Fake ROM olan cihazın bootloader kilidini açma

Valla fake ROM benim yeni aldığım Xiaomi 13 Ultra cihazda da çıktı. BL Kilidi kapalı göründüğü için cihazı ekle yaparak başvuruyu başarılı bir şekilde başlattım ve 168 saat süre verdi. Bu cumartesi akşam saat 23'te BL açmak için tekrar deneyeceğim inşallah açar. Açmazsa cihazı satıcıya iade...
  8. B

Soru Fake rom mu yüklü?

https://drive.google.com/open?id=1BjTKLQ0ucbUaNTBeqSkPBfwS_TJ_BAid&usp=drive_fs
  9. B

Cok teşekkürler cevap için. Imei gitmesin de TWRP falan bana lazım değil amacım cihaz global ROM olsun ve güncellemeleri alsın bir de ileride bootloader kilidi açamayacak durum oluşmasın şimdiden açıyım istedim. Ben global ROM atacağım yani. İçindekiler silinmesin istiyordum ama İMEİ...
  10. B

Yardım Mi 13 Ultra MIUI 14.0.2.0 Fake ROM

Aynısını ben de merak ediyordum cevap verecek kimse yok mu?
  11. B

Yardım Mi 13 Ultra MIUI 14.0.2.0 Fake ROM

Hocam sürenin düştüğünü nasıl ve nereden gördünüz? Ben de bugün cihazdan bootloader için hesap ekle yaptım hesap eklendi dedi ama süre falan göstermedi. 168 saat yazısı gelmedi yani. Bazılarına 35 gün falan vermiş inşallah öyle olmaz. 1712443080 Aynı sorulari merak ediyorum cevap verecek kimse...
  12. B

Üstad arkadaşın sorduğu soruya benim de ihtiyacım var aynı soruyu merak ediyordum durum ne olur böyle yapılırsa yazabilirsen çok mutlu edersin.
  13. B

Soru Fake rom mu yüklü?

Bütün yorumları tek tek okudum ve herkesin benzer sorunları olduğunu gördüm. Bende de Xiaomi 13 Ultra var.16/512 GB Çin versiyonu. İçindeki ROM ekran görüntülerinde gördüğünüz ve yukarıdaki arkadaşlardaki gibi fake ROM. Getprops diye bir uygulama geliştirmiş bizim Türk yazılımcilar. Bu yazılım...
  14. B

Soru VoWifi aktif olmuyor.

Arkadaşlar merhaba. Bu VOLTE ve VoWifi üzerine çok araştırma yaptım. Çok şeyler okudum, çok farklı yöntemler gördüm. Başarılı olanlari olamayanları gördüm. Konuya hakim olduğum için deneyip de başarılı bir şekilde açamadığım hiçbir telefon olmamıştı. İlk kez başarısız bir durumla karşılaştım ve...
  15. B

Video Twrp Olmadan Magisk (Root) Yükleme

Bu yöntemle Root yapmaya çalıştığımda maalesef telefon bootloop yapıyor. Tekrar original boot.img atarak açtım telefonu. Twrp üzerinden yaptığım zamanda da yine aynı sorun olmuştu. Miui 12.5.1 de telefonu root yapabilen oldu mu?
Üst Alt