Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar aynı sorun bende de 1 hafta öncesine kadar vardı. Nasıl çözdüğümü sizlerle paylaşayım.
Telefonumun açma kapama tuşu basılı kalıyor sürekli yeniden başlıyordu. Telefonumu daha önce ekran takmak için açtığım için garanti dışına çıkmıştı bu yüzden rahatça içini açtım ve sorunun...
Merhaba arkadaşlar.
Sorunum kısaca şu, biriyle telefon görüşmesi yaparken hoparlöre aldığım zaman karşıdaki sesimi duyamıyor ve ona kendi sesi yankı yapıyor. Aynı zamanda yine telefon görüşmesi yaparken mi piston3 kulaklığımı taktığımda yine sesimi duyamıyor karşıdaki. Bu arada piston...
Hocam bilirsin Türkiye'de çok pahalı ekranlar Çinden kaliteli satan birini biliyorsan Çinden getirtmek istiyorum.
Valla hocam söylediğin gibi ekran çok dandik. Bu son ekran değişimi olacak gittiği yere kadar. Mi5 almayı düşünüyordum ancak onun da ekranı bunu gibiyse hiç değmez. Bu son ekran da...