BahadirChef kullanıcısının son içeriği

1. BahadirChef

Yardım Bildirim Genişletme Yapamıyorum !

Aynı şeye takmış durumdayım. Miui 9 ile gelecek denmişti ama bütün ayarlara baktım yapamıyorum
  2. BahadirChef

Madalya MIUI 8 Madalyası

Bende miui 8 madalyası istiyooom :)
  3. BahadirChef

Madalya Yorum yap Madalyayı Kap

Hocam Mi4 İçin yorum yaptım.
  4. BahadirChef

Yardım Mi4 güç tuşu problemi

Merhaba arkadaşlar aynı sorun bende de 1 hafta öncesine kadar vardı. Nasıl çözdüğümü sizlerle paylaşayım. Telefonumun açma kapama tuşu basılı kalıyor sürekli yeniden başlıyordu. Telefonumu daha önce ekran takmak için açtığım için garanti dışına çıkmıştı bu yüzden rahatça içini açtım ve sorunun...
  5. BahadirChef

MiPC Suite Telefonu Görmüyor.

aynı sorun bende de var acaba çözüm bulan oldu mu?
  6. BahadirChef

Rom MİUİ 8 - 6.6.30 Multilanguage & Türkçe+Gapps

merhaba, nasıl geliştirici olabilirim ota üzerinden
  7. BahadirChef

Yardım Hoparlör ve kulaklık sorunu

Merhaba arkadaşlar. Sorunum kısaca şu, biriyle telefon görüşmesi yaparken hoparlöre aldığım zaman karşıdaki sesimi duyamıyor ve ona kendi sesi yankı yapıyor. Aynı zamanda yine telefon görüşmesi yaparken mi piston3 kulaklığımı taktığımda yine sesimi duyamıyor karşıdaki. Bu arada piston...
  8. BahadirChef

Yardım MI4 Ekran Kırılması Sonuçları ve 2 Ekran Değişimi

Temperli cam ve kaliteli bir kılıf. Benimki ekranında temperli cam varken köşesine düştü ve kırıldı kılıf da çok önemli
  9. BahadirChef

Hocam bu kadar tesadüf olur ilk aldığım ekranın linkini attın bana ben bu adamı şikayet ettim :D
  10. BahadirChef

Hevesinizi kırmak istemezdim tabiki. Benim de temennim Mi5'te bu sorunu çözmüş olmaları
  11. BahadirChef

Hocam bilirsin Türkiye'de çok pahalı ekranlar Çinden kaliteli satan birini biliyorsan Çinden getirtmek istiyorum. Valla hocam söylediğin gibi ekran çok dandik. Bu son ekran değişimi olacak gittiği yere kadar. Mi5 almayı düşünüyordum ancak onun da ekranı bunu gibiyse hiç değmez. Bu son ekran da...
  12. BahadirChef

Soruna bir çözüm bilen duyan yokmu arkadaşlar. Birde bana güvenilir bir ekran satıcısı önerebilecek var mı ?
  13. BahadirChef

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bir tane de ben alırım clap~~
Üst Alt