Bahadir78 kullanıcısının son içeriği

1. Bahadir78

Rehber Mi 8 SE Fastboot Ekrarında Kalanlar İçeri

evet hocam başka bir bilgisayarda işler yoluna girdi.
  2. Bahadir78

sorun bilgisayarda imiş çok uğraştınız ilginiz için tekrar teşekkür ederim.
  3. Bahadir78

mi flash ile çin romu flaşlamaya çalışıncada aynı sıkıntı oluyor twrp de yüklemeye çalışınca aynı sorun ne yaparsam yapayım ekranın sol üst kösesinde press any key to shutdown yazıyor .
  4. Bahadir78

Yardım Mi8 se MIUI 12 fastboot sorunu

aynı sorun bende de oldu çözüm bulabildiniz mi?
  5. Bahadir78

fastboot modunda kalan telefonum anlatılanlar birebir yapılmasına rağmen yükleme kısmını geçemiyor flash işlemi başlıyor cihaz fastboot da iken kapanıyor ekranın sol üst kösesinde press any key toshutdown yazıyor. eger hiç birşeye ellemez isem öyle kalıyor flash programı yüklüyormuş gibi...
  6. Bahadir78

Mod Android 10 Dolby Atmos ve Viper4Android FX

mi 8se miui stabil eu 11.0.3 magisk 20.3 çalışmadı. telefon kilitlendi magiski kaldırmak zorunda kaldım telefon öyle düzeldi
  7. Bahadir78

Rehber Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)

Mi 8 Se persist dosyasına ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz. MIUI 11.2 by xiaomi.eu 20.3.12 Beta yüklü. birde ekran yenileme hızım çok düştü bazen ağır çekimde gibi davranıyor acaba sürekli rom değiştirmem nedeniylemi böyle bir şey oluyor. temiz kurulum yapıyorum.
  8. Bahadir78

Yardım kalıcı trwp kurma

Rehber - Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Güncelleme ve Sıfırlama) faydalı olacağını düşünüyorum. tekrar dikkatlice yapmanızı öneririm. 4 wipe işlemini mutlaka yapın genellikle fastboot a dönmemizin sebebi oluyor.
  9. Bahadir78

Çözüldü 8SE için Saf Android

Teşekkürler.
  10. Bahadir78

Çözüldü 8SE için Saf Android

8SE için saf android yüklemek istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  11. Bahadir78

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Android 9 MIUI 11 sürüm bilgisi yada link verebilirmisiniz? android 10 miui 11 den dönüş yaparken direk twrpden yüklemek yeterlimidir ?
  12. Bahadir78

İpucu En Doğru Şekilde Batarya Kullanım Rehberi [Doğru Bilinen Yanlışlar]

Root yetkisi nasıl verebilirim bilgilerinizi rica ediyorum
  13. Bahadir78

İpucu En Doğru Şekilde Batarya Kullanım Rehberi [Doğru Bilinen Yanlışlar]

telefona yükleme yaptım ama açılınca hata veriyor kök dizin gerekiyor gibi bir şey diyor tamam deyince kapanıyor neden olabilir acab?
Üst Alt