Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bende de çekim sıkıntısı oldu son sürümle beraber(https://sourceforge.net/projects/xi...omi.eu_multi_MI8SE_9.10.10_v11-9.zip/download ). çift hat kullanıyorum Turkcell ve Vodafone.
bende gelen mesajlardan fark ettim ulaşılamıyormuşum. önerisi olan var mı? bilgilerinizi rica ediyorum.
Betada yeni sürümü yüklerken sadece TWRP ye girip install diyerek yeni sürümü yüklemeniz yeterli oluyor. wipe ile işin yok. ama ben Sistem üzerinde bulunan Ön bellek ve temp dosyalarını sileyim dersen “Advanced Wipe”Seçeneğinden Dalvik ve Cache seçeneklerini seçerek hiç bir şeyi silmeden...
Çin romunu yükledikten sonra "sirius_images_8.12.13_20181213.0000.00_9.0_cn" cihazı açmadan şifre girmeden direkt fastboot moduna alın sonra twrp kur 1217 versiyonu.TWRP kurulunca telefonun otomatik açılıp kapanacaktır. sonrasında TWRP den wipeye girin oradan format data var sağ alttan onu seçin...
Çin romunu yükledikten sonra "sirius_images_8.12.13_20181213.0000.00_9.0_cn" cihazı açmadan şifre girmeden direkt fastboot moduna alın sonra twrp kur 1217 versiyonu.TWRP kurulunca telefonun otomatik açılıp kapanacaktır. sonrasında TWRP den wipeye girin oradan format data var sağ alttan onu seçin...
Aslında ben dün o şekilde NON-HLOS.bin dosyasını silmiş ve öyle denemistim fakat twrp ile değilde güncelleyici ile yapmıştım sistem çöktü
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
güncelemeyi sistemimi bozmadan sistem güncelleyicisinden yüklemek istedim fakat dün bu işlemi yaptığımda herşey uçtu yine aynı şeyi yaşamamak adına yapmam gereken bir şey varmıdır acaba. bilgilerinizi rica ediyorum.