Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba üstadlar bugün takas ile note pro 8 aldık..
Ama arka kamera hatası veriyor.. Yazılım olduğunu düşündük başka camera uygulaması indirdik sonuç alamadık ama kamera başka uygulamalarda açılıyor.. Mesela instagramda açılıyor ama WhatsAppda açılmıyor..
Yazılım paketini tekrar indirip...
Özellikle bugünlerde înternetê en çok ihtiyacımız olduğu günlerde.. Tüm operatörlerin kampanyaya dahil olduğunu Pepsi İnternet kampanyası 250mb 1gb 2 gb olmak üzere İnternet hattınıza yükleyebilirsiniz.. Diğer bir çok oyundada oyun parası olarak yüklenir..
Detaylar: TÜM 330 ML Kutularda 2 GB’a...
Bizde de şöyle bir sorun var ekran yansımayı sorunsuz aynı WiFi ye bağlı şekilde smart tv ve pc ye aktarabiliyoruz.. Ama gel gelelim netflix ve BluTv tarzı uygulamasındaki içine İndirdiğimiz içeriği izlemek için ekran yansıtmada ama gel gelelim.. Uygulamaları yönetmede vs sıkıntı yok ama iş...
Merhaba forum sakinleri
Birçoğumuz teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz.. Elbette bazen bu nimet mahrum bırakılmaya çalışılıyoruz..
Örneğin netflix ve BluTv uygulamasından cihazımıza indirdiğimiz dizi ve film gibi içerikleri izliyorum.. Ama gel gelelim canımızı sıkan bir durum oldu...
Merhaba Hocam ben Mi 9 lite aynı tarif ettiğiniz gibi uyguladım ama bnde ama OEM Kilit Açma yerinde tkrar deneyin diyor açılmıyor yani ama orayı açmadan fastboy bağlandım diğer işlemleri yaptım.. 168 saat verdi.. sıkıntı olurmu acaba