Bagok kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Redmi note 8 pro kamera sorunu

Merhaba üstadlar bugün takas ile note pro 8 aldık.. Ama arka kamera hatası veriyor.. Yazılım olduğunu düşündük başka camera uygulaması indirdik sonuç alamadık ama kamera başka uygulamalarda açılıyor.. Mesela instagramda açılıyor ama WhatsAppda açılmıyor.. Yazılım paketini tekrar indirip...
  2. B

Diğer Pepsi Kodları • 0.60 KURUŞ • İnternet ve okey daha Bir Çok Kampanyada Kullanın

Özellikle bugünlerde înternetê en çok ihtiyacımız olduğu günlerde.. Tüm operatörlerin kampanyaya dahil olduğunu Pepsi İnternet kampanyası 250mb 1gb 2 gb olmak üzere İnternet hattınıza yükleyebilirsiniz.. Diğer bir çok oyundada oyun parası olarak yüklenir.. Detaylar: TÜM 330 ML Kutularda 2 GB’a...
  3. B

Recovery Twrp yükleyemedim

Rezz.. Bende denedim hata veriyor
  4. B

Recovery [Pie] Redmi Note 7 - Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı

Olldu çıktım sonra telefona magisk attım tekrar açmaya çalıştım başka bişey çıktı yaw
  5. B

Yardım Mi 9T Pro Güncelleme/BootLoader/Twrp

Sıkça Sorulardan cevaplarınızı bulabilirsiniz
  6. B

Recovery [Pie] Redmi Note 7 - Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı

Yapamadımmı bilmiyorum birşey dedi okuyamadım hızlı geçtii.. Bilgisayar Sınama Moduna girdi.. Acaba USB Driverimi yanlış kurdum.. Bilgisayar 64bit kurdum anlamadım.. 64bit olanı kurdum TMM kurdum tşklr
  7. B

İpucu MIUI 11 Ekran Yansıtma Problemi'nin Çözümü

Bizde de şöyle bir sorun var ekran yansımayı sorunsuz aynı WiFi ye bağlı şekilde smart tv ve pc ye aktarabiliyoruz.. Ama gel gelelim netflix ve BluTv tarzı uygulamasındaki içine İndirdiğimiz içeriği izlemek için ekran yansıtmada ama gel gelelim.. Uygulamaları yönetmede vs sıkıntı yok ama iş...
  8. B

Yardım Alt sanal tuşları değiştirme ?

Tam ekran görünümünü kullanıp alışırsanız daha güzel olur hocam
  9. B

Yardım Netflix, BluTv yansıtmada video engellenmesi

Merhaba forum sakinleri Birçoğumuz teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz.. Elbette bazen bu nimet mahrum bırakılmaya çalışılıyoruz.. Örneğin netflix ve BluTv uygulamasından cihazımıza indirdiğimiz dizi ve film gibi içerikleri izliyorum.. Ama gel gelelim canımızı sıkan bir durum oldu...
  10. B

Yardım Ekran süresi ve hoparlör sesi

Bir kardeşimize aldık 9 10 saat rahat ekran süresi alıyor.. haporlu konusunda hiç denemedim doğrusu
  11. B

Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

Merhaba Hocam ben Mi 9 lite aynı tarif ettiğiniz gibi uyguladım ama bnde ama OEM Kilit Açma yerinde tkrar deneyin diyor açılmıyor yani ama orayı açmadan fastboy bağlandım diğer işlemleri yaptım.. 168 saat verdi.. sıkıntı olurmu acaba
  12. B

Yardım Mi 9 t Pro 8 GB 128 versiyon rom sorunu..

Arkasında Redmi veya miu ne yazıyorsa o dur ama her ikisinde mi 9t pro atılıyor herhalde
  13. B

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Facebookta grupta gördüm note 7 ye güncelleme gelmiş bana gelmedi gelenler konum belirtebilir mi
Üst Alt