Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar araç kullanırken saat sürekli güneş görüyor yazın gelmesi ile birlikte, Gaziantep-Sanliurfa arası giderken dokunmatik bozuldu bende başına gelen var mıdır? Sıcaktan kaynaklanmış olabilir mi? Hatırladığım kadarıyla cepporttan almıştım akıllı saatlerin garantisi var mıdır garanti...
Evet adını vermek istemediğim İstanbul'da aldığım GSM firması yaptı.
Sim 2 ye IMEI atıldı. ( Sim 1 imeiside rastgele bir IMEI muhtemelen rom dosyasındaki ime idi orijinal IMEI nolarini biliyorum cihazımın)
Merhaba değerli forum üyeleri, cihazım yurtdışı cihazı global rom, özellikle kırsal bölgelerde şebeke çekmiyor. Band 20 aktif mi diye test yapacaktım root gerekiyormuş.
Cihazın bootloader kilidi açık lakin herhangi bir root yüklü değil TWRP yüklü değil.
Şebeke sorununu çözmek için ne yapmam...
Merhaba dostlar
Bir çoğunuz da benim gibi bazı saat temalarında hava durumunun göründüğünü ama saate yüklendiğinde bunun görüntülenmediğini fark etmiştir.
Bunun saatin yazılım sürümünden kaynaklandığını eski bir sürüm yükleyerek düzeltilebileceğini yabancı forumlardan öğrendim.
Şimdi size...
Arkadaşlar kayıtsız şekilde kullanma hakkımin sonuna yaklaştım.
IMEI atacak kişi son 3-4 Yıl içinde kullanılmış android veya ios imeisi varsa elinizde daha sağlam olur dedi.
Elimde kullanmadığım bir Samsung Galaxy Mini vardı. Onun imesinine baktım. E-Devlette tuşlu bir telefon görünüyor. Ona...
Xiaomi'nin AOD(her zaman açık ekran) uygulaması parlaklık çok düşük iyi ışık alan odalarda görülmüyor ayrıca parmak izi animasyonu da belli belirsiz çıkıyor. Çözüm bulabilen var mı?
Android 9da iken AOD ver 1.6 kullanıyordum ve duzeliyordu ama android 10da verdion 1.10 oldu ve eski sürümü...
Ben telefon parlaklığını ne düzeyde bırakırsam o düzeyde kaliyor şuan kullandığım 1.6.174 versiyonunda.
Diğer versiyonlarda parmak izi animasyonu bile çok sönük neredeyse hiç görünmüyor.
Dokunduktan sonra 10 saniye açık tut ve kapat şeklinde kullandığım için çok şarj harcadığını düşünmüyorum...
Cep modu kapalı ztn yine de açtım baktım kapattım baktım gün ışığına çıktım aynı. Bir sonraki versiyonda düzelir umarım
nagodnagod sorunu çözdüm AOD yazılımının K20 Pro kullanan bir kullanıcıdan daha güncel bir versiyonunu aldım ve düzeldi.
İlk kullandigim versiyon 1.4.3tu
Sonra en üst sürüm...
Bir çözüm buldum AOD ortam erkanini açık kalmayı planlı yapıyorum kapat 23.59 aç 00.00 diyorum artık parlaklığını koruyor garip ama ise yaradi
Ekleme; sadece kısa bir süre için işe yaradı tekrar eski haline döndü AOD ilk açıldıktan 2 sn sonra parlaklığını kaybediyor