badSkull kullanıcısının son içeriği

1. badSkull

Soru Hyperos 3.0 ne zaman gelicek bilen var mı ?

bence cok beklenti içersinde olmayınız hocam bir farklılık yok anca şarj yesin onun haricinde bir farklılık yok yani :)
  2. badSkull

HyperOS Poco X6 Pro 5G HyperOS 3 ne zaman gelecek?

bende kurdum pil tüketimi bir tık fazla gibime geldi. Stabil konusunda bende bir fark hissetmedim. Yani HyperOS 2'de kalsaydımda olurmuş bir farklılık göremedim işin açıkcası :)
  3. badSkull

HyperOS Poco X6 Pro Hyperos 3.0 ne zaman gelecek

benim gözlemlediğim kadarı ile bir farklılık yok :) ama şarj olarak sanki bir tık fazla gidiyor gibi onun haricinde stabil çalışıyor uygulamalarda da bir problemle bir hata ile karşılaşmadım. Zamanla bir sorun çıkartırmı bilemiyorum ama şu aşamada tek sorun şarj gibime geliyor.
  4. badSkull

ilk izlenimim bir farklılık göremedim. Sadece şarj bir tık fazla gidiyor gibi dahada kullanıp tecrübeleri paylaşacağım.
  5. badSkull

Sonunda TR'ye doğal yollarla HyperOS 3 güncellemesi geldi şuanda indiriyorum bakalım nasıl bir randuman alacağız merak ediyorum :)
  6. badSkull

o kadar teferruat bilmiyorum doğal yollarla gelirse benim açımdan daha sağlıklı olacaktır :) benim cihazımda yurtdışı dirençli global versiyonlu çokta bildiğim konular olmadığı için fazla kurcalamak istemiyorum :)
  7. badSkull

Hangi sürüme geldi acaba bende deniyorum ama gelen giden yok :)
  8. badSkull

HyperOS 5G

bu 3 firma harici alternatif firmaların olması gerekiyor ama alternatifler olsada gelecek olan firma yine diğerlerinin alt yapısını kullanacağı için bir değişiklik olmayacak malesef bu 3 firma TR'de tekeli tutturmuşlar el mahkum.
  9. badSkull

Rehber Xiaomi Telefonlar İçin En İyi HyperOS (MIUI) Bölgesini Seçme (Özel Amaçlar İçin)

POCO X6 Pro telefonumda tüm bölgeleri denedim hiç birinde güncelleme yok :) Global rom kullanmanın eksileri sanırsam ;(
  10. badSkull

Rehber Xiaomi Telefonlar İçin En İyi HyperOS (MIUI) Bölgesini Seçme (Özel Amaçlar İçin)

süpersin hocam ellerine sağlık güzel bir paylaşım olmuş hemen denedim :)
  11. badSkull

gelir gelmez kuracağımı sanmıyorum oyun oynamıyorum zaten genel kullanıyorum. Kuran arkadaşlardan alacağımız brifinge göre hareket edeceğim :)
  12. badSkull

benim cihaz global, globale daha gelen giden yok malesef. Kimse de meth etmiyor ama hyper 3'ü geldiğinde hemen kurmak mı gerekiyor yoksa beklemek mi gerekiyor çok kararsızım :)
  13. badSkull

neyse yapacak birşey yok çıkar çıkmaz güncelleme yapmamak gerekiyor. Ben kontrolleri bıraktım artık gelirse gelir gelmezse gelmez :) extra olarakta beklenti işine girilmemesi gerektiğinide forumda yorumlarda okumuştum gerek yok bu şekilde stabil çalışıyor zaten :)
  14. badSkull

hayır sahaya yaydıklarında feedback edenler var adamlar çıkartacakları yazılımda iyileştirmede yapmıyor sahaya yayalımda kervanı yolda dizeriz hesabı :))
Üst Alt