Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende kurdum pil tüketimi bir tık fazla gibime geldi. Stabil konusunda bende bir fark hissetmedim. Yani HyperOS 2'de kalsaydımda olurmuş bir farklılık göremedim işin açıkcası :)
benim gözlemlediğim kadarı ile bir farklılık yok :) ama şarj olarak sanki bir tık fazla gidiyor gibi onun haricinde stabil çalışıyor uygulamalarda da bir problemle bir hata ile karşılaşmadım. Zamanla bir sorun çıkartırmı bilemiyorum ama şu aşamada tek sorun şarj gibime geliyor.
o kadar teferruat bilmiyorum doğal yollarla gelirse benim açımdan daha sağlıklı olacaktır :)
benim cihazımda yurtdışı dirençli global versiyonlu çokta bildiğim konular olmadığı için fazla kurcalamak istemiyorum :)
bu 3 firma harici alternatif firmaların olması gerekiyor ama alternatifler olsada gelecek olan firma yine diğerlerinin alt yapısını kullanacağı için bir değişiklik olmayacak malesef bu 3 firma TR'de tekeli tutturmuşlar el mahkum.
benim cihaz global, globale daha gelen giden yok malesef. Kimse de meth etmiyor ama hyper 3'ü geldiğinde hemen kurmak mı gerekiyor yoksa beklemek mi gerekiyor çok kararsızım :)
neyse yapacak birşey yok çıkar çıkmaz güncelleme yapmamak gerekiyor. Ben kontrolleri bıraktım artık gelirse gelir gelmezse gelmez :) extra olarakta beklenti işine girilmemesi gerektiğinide forumda yorumlarda okumuştum gerek yok bu şekilde stabil çalışıyor zaten :)