badSkull kullanıcısının son içeriği

1. badSkull

Yardım Xiaomi Telefonlarda Bu Özellik Ne İşe Yarıyor?

Bildiğim kadarı ile dışarıdan APK kurmayı denediğinde riskli olarak algıladğı uygulamalara izin vermeye yarıyor diye biliyorum.
  2. badSkull

Çözüldü POCO C65 Yakınlık Sensör Sorunu

Merhaba Arkadaşlar, Yeni aldığım POCO C65 telefonumda kulağımı kulaklığa götürdüğüm esnada ekran kapanıyor ancak daha sonra kendi kendine açılıyor. Telefonda kırılmazda var 2 kere değiştirdim kırılmazı ama yine aynı şekilde ekran kendi kendine açılıyor. Cihazı test modunda sensör testi...
  3. badSkull

Soru Apple Pro Kulaklık

Merhaba Arkadaşlar, Apple Pro replika kulaklık satın aldım. Ancak Bluetooth bağlantısı spotify müzik dinlerken yada konuşma esnasında çok kopuyor. Sizce bu normal mi ? yada farklı bir ayarı var mı yardımcı olabilir misiniz ?
  4. badSkull

Soru Mi Box TV Uygulaması Önerisi olan var mı ?

Merhabalar, Mi Box TV uygulaması önerisi olan var free olan :) IP tv önermeyin arkadaşlar beleş olursa daha çok sevinirim :)
  5. badSkull

Yardım Amazfit bip kordon önerisi

Merhaba Arkadaşlar, Uygun yollu kordon önerisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler.
  6. badSkull

Yardım Telefon Speaker Ses Sorunu

Merhaba Arkadaşlar, Telefonla konuştuğum esnada karşı tarafın sesini hiç anlayamıyorum. Oradaki sesi açmanın herhangi bir yolu var mıdır ? Temizliğini yaptım ancak karşı taraf ile anlaşmada sorun yaşıyorum yardımcı olabilecek arkadaş aranıyor. İyi çalışmalar.
  7. badSkull

Çözüldü Redmi airdots radyo

Redmi note 7 128gblik telefona bluetootla eslestiriyorum sorun yok fakat telefonun radyosunu aciyorum ama radyoyu actigimda kulaklik bulunamadi diyor. Telefonun ayarlar kismindan kulakligi tanitip deniyeyim dedim orasida aktif degil. Telefon radyosunu bluetoot kulakligi ile nasi aktif hale...
  8. badSkull

Çözüldü Mi Band 4 Kordon

Arkadaşlar Mi Band 4 kordonum koptu kordon önerisinde bulunabilecek var mı ?
  9. badSkull

Yardım Redmi note 7 kılıf önerisi

Xiaomi Red Mi Note 7 8 Mi9t 9t Pro Mi8 Lite Mi 9 Se Kamera Koruma - n11.com Kılıfın aynısını bende aldım hocam gerçekten güzel bir kılıf. Tavsiye ederim.
  10. badSkull

Yardım Mi Band 4 Uzay Teması

yeni gelen güncelleme ile mars temasıda gelmiş gördünüz mü bilmiyorum ama güzel :)
  11. badSkull

malesef kendi sundukları temaya arka fon resmi ekliyoruz.
  12. badSkull

Resim ekleme işini en son güncelleme ile aktifleştirdiler. Tema konusunada bir el atarlarsa güzel olacaktır.
  13. badSkull

Soru Veri Dolaşımı

Şarjınız %10 altına düştüğünde internetinizin çekmeme durumu olabiliyor mu?
  14. badSkull

Soru Mi Band 4 Türkçe dil ve karakter

cantara hocam mi band 4 ün TR güncellemesi ile ilgili herhangi bir geri dönüş tarafınıza sağlanmıyor mu ? bilgi verebilir misiniz :)
  15. badSkull

Yardım Mi Band 4 Aramalar Hiç Gelmiyor

bu konu ile ilgili daha önceden açılmış konular var arkadaşlar forumdan aratıp kontrol edebilirsiniz. Sorun halen devam ediyor bu arada bluetooth kapatıp açtığınızda düzeliyor bilginize.
Üst Alt