Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şuan için hayır hocam online bootloader acan kişiler buldum yabancılardan yaptıranlar falan olmuş telegramda ama güvenemedim 50-70 dolar arası para istiyorlar facebook falan bakıyorum bizimkilerde hala cıt yok
Doğrudur hocam da abcak Çin'den ya bir arkadaşınız gelirken yada kendinizin işi olacak ki gitmisken alınca dediğiniz gibi fiyat uyguna gelsin öteki türlü maalesef bu fiyatlara satıyorlar
Hocam s24 ultradan geçiş yaptım kamera olarak 2 tık daha iyi 14 ultra pil daha iyi tabii 5300 mha olan yanlız kamera kismi çok büyük ve o kısım ağır dengeslz bir ağırlık merkezi var elde tutarken düşecek gibi oluyor mavi renk çok güzel eu rom çıktığında tadından yenmez ve dün Facebook gruplarda...
Selam arkadaşlar dün 14 ultra alarak aranıza katıldım ve eski Xiaomi kullanıcısı olarak bootloader açma işlemi değişmiş galiba mi topluluk uygulamasindan kilit açma işlemine başvurdum sonrasinda başka bir işlem yapilacakmi
selam arkadaşlar bügün telefonum 7 gün hakkı doldu ve kilit actım sonrasında twrp yükleyip eu rom yükledim ama sonra acılışta kapanıp hep twrp geciyor ve telefon acılmıyor video cektim bana yardımcı olabilirmisiniz
selam arkadaşlar nasipse yarin bir adet mi 11 ultra chine sürümü telefon gelecek ve ilk defa bu rom yükleme işlemlerini yapacağım için telefonun bootloader kilidini açmak zorunda mıyım global veya eu rom yüklemek için birde sıkıntısız hangi rom yüklemem lazım global veya eu rom şimdiden teşekkürler