badboy9190 kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom Mi8 için Miui 12.5.1 gelmiş Çin'e

Globalden de stabilden de umudu kestirdi. Hani MIUI 12.5 ile önceden yüklü uygulamaları silmek mümkün hale gelecekti. Onu bari yapmamıza izin verselerdi. Hayal kırıklığı..
  2. B

Yardım pixel experience rom android 11

hocam aynısı benim başıma da geldi. Tekrar twrp yükleyin fastboottan sonrasında magisk flashlayın. Magisk yüklemeyince farklı bi recovery kuruyor.
  3. B

Soru Mi 8 için Orijinal Batarya

Arkadaşlar Mi 8 cihazım için orjinal batarya nereden temin edebilirim? Deji vs. almak istemiyorum. İnternette aradığımda da hangisinin orijinal olduğunu anlayamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. B

Yardım Pilim çok çabuk bitti.

Dün MiRoom'dan EU roma geçmeye karar verdim. Dün gece eu romu kurdum. Şarjım 94'dü uyumadan önce sabah kalktığımda şarjımın 57'ye indiğini gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  5. B

Yardım Pil kullanımı

Muhtemelen ben de ki sorunun sebebi quick charge 3 adaptör ile şarj etmemden kaynaklıydı. Hard reset yaptım. Kendi adaptörüyle şarj etmeye başladım. Sorun çözüldü.
  6. B

Yardım Pil kullanımı

Tamamdır hocam sağolun.
  7. B

Rehber [Note 5 Ai-Pro] Kalıcı Twrp Kurma Yöntemi [Whyred]

Windows 8.1'de denedim. Şimdi de böyle bir hata alıyorum.
  8. B

Rehber [Note 5 Ai-Pro] Kalıcı Twrp Kurma Yöntemi [Whyred]

Böyle bir hata alıyorum.
  9. B

Yardım Pil kullanımı

Düzeldi.Teşekkür ederim. Peki yine tekrar ederse yine hard reset mi atmak zorundayım?
  10. B

Yardım Pil kullanımı

Arkadaşlar android sisteminin pil kullanımı son zamanlarda durduk yere arttı. Sizce sıkıntı nedir ? Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
  11. B

Soru MI 8 Global Rom MIUI 10

Veya bir tarih falan var mı ? Sent from my MI 8 using Tapatalk
  12. B

Soru MI 8 Global Rom MIUI 10

MI 8 Global Rom MIUI 10 OTA güncellemesi olarak sizce ne zaman gelir ? Sent from my MI 8 using Tapatalk
  13. B

Samsung Galaxy S4 Mini Miui6 V.5.5.8

Teşekkürler
  14. B

Samsung Galaxy S4 Mini Miui6 V.5.5.8

Ben romu indirip kurdum ama türkçe dil desteği yok türkçe yapıp yükleyebilirmisiniz
Üst Alt