Bada kullanıcısının son içeriği

1. Bada

Soru Mİ9 SE En begendiginiz ROM

Tartışmasız mipro
  2. Bada

İpucu Mi 9T-Mi9T Pro/Redmi K20-K20 Pro Hakkında -Sıkça Sorulan Sorular - Önemli İpuçları ve Çeşitli Rehberler

Merhabalar. Mi 9t 128gb blue rengi bugün elime ulaştı. Mi Max 2 , mi 9 se den sonra şimdi mi9t ile aranizdaydm.
  3. Bada

Rehber Telefonum Suya Düştü, Ne Yapmalıyım?

Elinize sağlık hocam. handshake~~
  4. Bada

Soru Mi 9 Se Custom Romlarda 3Kamerayı Kullanamama 48mp acamama nasıl halledilir?

Stock kamera hakkında pek bilgim yok hocam.
  5. Bada

Soru Mi 9 Se Custom Romlarda 3Kamerayı Kullanamama 48mp acamama nasıl halledilir?

Gece modunda çekin. Fotoğraf ayrıntılardan çözünürlügune bakin hocam.
  6. Bada

Gcam deniyin.otomatik 48 le çekiyor diye hatırlıyorum
  7. Bada

Çözüldü Mi 9 SE mi Mi 9 t mi alınır?

Çok fazla söylenti var. Kapanirsa alırım bı wifi dagiticili bir tel. Tablet niyetine kullanırım
  8. Bada

Yardım Mi Max 2 Güncelleme

Aynen hocam. Doğru Yes~~
  9. Bada

Valla hocam amoled tadı farklı ama :D Bakalım hayırlısı 2amepr kaç wolt ama. Benim mi 9 sede 2a 9w yazıyordu buda 2*9 18 wolt oluyordu.
  10. Bada

Valla hocam sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bari amoled olur wasntme~~:D
  11. Bada

Max 4 de sd 7** ve üzeri çıksin tabiki max4 inşallah hocam :) Teşekkür ederim Allah razı olsun.
  12. Bada

Yardım Mi max 2 mi Mi max 3 mü?

Global üründe var hocam.
  13. Bada

Mı 9 se aldım hocam donanım olarak çok iyidi lakin küçük ekran ve batarya çok zor durumda bırakınca satıp ,mı 9 t aldım (sipariş verdim cuma en geç elimde ).mı 9 t de mutlu olacağımı kesinlikle düşünüyorum :$:$
Üst Alt