Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet hocam edl mod ile müdahale edilecek cihaza fakat çin modeli cihaz ve şuan ne hikmetse çin serverları kapalı hapı yuttuk yani.
1752676167
Malesef satın aldıgım sivri zekalılara global cihaz istiyorum dememe rağmen çin versiyonu göndermişler ve şuan eld mod işlemi için çin serverlerinin...
Merhabalar arkadaşlar.
Her zamanki gibi miflash ile hyperos rom yükleme işlemi yaparken timeout hatası verdi miflash.
Sonra tekrar işlemleri yapmak istediğimde cihazı fastboot moda almak için tuşlara bastım fakat cihaz hiçbir şekilde tepki vermiyor.
ne açılış logosu ne fastboot ekranı nede bir...
Merhabalar benim sorunum hala devam etmekte. Cihazımı satın aldığım arkadaşlara teknik servis için gönderdim oradan haber bekliyorum. Telefon gelince test edip sonucu buraya yazacağım.
Anladım. Benimde aklıma geldi belki yanlış yerlere lehim yapmış olabilirler artık direnç nasıl bir işlem ise.
Çok teşekkür ederim yol gösterdiğiniz için.
1712609303
Muhtemelen yanlış birşey yapılmış olabilir. Satın aldığım arkadaslara cihazı göndereceğim bakalım nasıl bir netice alacağız...
Arkadaşlar merhaba.
12/256 Mi 13 ultra cihazım gün içinde 3/4 kez belki 5 kez bir anda donuyor ve belli süre 50 sn /60 sn ) gibi bekleyip yeniden başlıyor.
Şuan cihazımda 1.0.1.0 UMARUXM Rus romu sürümü yüklü (Hyperos).
Hani bilgisayar bir uygulama esnasında bir anda mavi ekran hatası verir ya...
Arkadaş efs klasoru yok diyor , aynı sorun bendede var twrp yüklü fakat efs klasörü yok. Nasıl dosyayı bulabiliriz. Qcn yedeği için izleyebileceğimiz link varmı acaba. teşekkürler
Merhaba arkadaşlar.
Daha önce kullanmakta olduğum mi 11 t pro gibi modellerde Endonezya rom kurarak arama sırasında çağrı kaydını otomatik olarak başlatıyorduk.
Mi 13 ultra ya geçtim arama kaydı var fakat bunu manuel olarak kendiniz çağrı görüşmesi başladığı andan itibaren yapabiliyoruz ve karşı...
Merhabalar değerli arkadaşlar.
Bana hediye gelen Mi 11TPro 12/256 meteorid gray telefon var sanırım bu cihazların imei kaydı henüz çıkmamış bu sebepten telefona sim takıp kullanmadım kutuda duruyor. Tahminlerinizce ne zaman kayıt edilebilir ne zaman çıkar kayıt işi :).
Valla hocam ben mi flash ile rom yüklerken hata verdi cihaz brick oldu hiç bir şekilde tepki vermiyordu. Zenex ustaya gönderdim sanırım EDL mod ile yetkili hesap ile kurtardı cihazımı. Tam çözümü bilmiyorum isterseniz kendisine danışın .
Çözüldü
Arkadaşlar Zenex Hocamız sayesinde sorun çözüldü cihaz hardbrick den kurtarıldı şuan sorunsuz stabil şekilde kullanıyorum.
Referansımdır gönül rahatlığıyla kendisinden teknik destek alabilirsiniz.
Zenex Hocam tekrar teşekkür ederim
Arkadaşlar poco f2 pro da Endonezya romu mi flash ile yüklerken all.bat hatası verdi sonra cihaz açılmadı hatta hiç tepki vermiyor sarja takınca kırmız led yanıyor fakar PC ye bağlayınca PC görmüyor bile. Sanırım hardbrick oldu. Telefoncu bir arkadaş cihaza baktı edl mod ile cihaza müdahale...