babdeyd kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Cepport tan aldığım mi5 Demo telefon gibi ???

Herkese teşekkür ederim, İlk kurulum esnasında Talkback nasıl aktif olmuş olabilir bilmiyorum ama Ethnic hocamın dediği gibi iconlara çift tıklayarak kurulumu gerçekleştirdim. Ardından da hemen telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. Şu an telefon çok sevilerek ve beğenilerek sorunsuz...
  2. B

Cepport'u aradım. Telefonun videosunu çekip göndermeyi önerdim kabul ettiler bakalım ne olucak. Forum yetkilileri istemeleri halinde sizlerede videoyu gönderebilirim. Telefon sesli bir sekilde sadece sunlari söylüyor - ekran acik, ekran kapali,baslat butonu ... Hiçbir işlem yapmayıp bunlatı...
  3. B

Arkadaşlar merhaba, Cepport tan amcama aldığımız telefon ilk açılma sayfasında duruyor ve aynı Demo telefon gibi davranıyor. Telefon ilk ekrandan ileri gitmiyor, butona bastığımızda ya da ses tuşlarına bastığımızda sadece çok bozuk bi türkçeyle butonu sesli olarak söylüyor ama işlem yapmıyor...
  4. B

Yardım ROM problemi

Arkadaşlar konuyla alakalı değil ama, çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Cepplrt tan mi5 aldık, telefon açılmıyor. Miui 8 yazısında kaldı, ileri butonuna bastığımda bozuk bi yürkçeyle bişeyler diyor ama ne dediği anlaşılmıyor.
  5. B

Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

Merhaba, Arkadaşlar ilk günden beri konunuzun takipçisiyim, ve de destekçiniz olduğumu bilmenizi isterim. Ben Cepport'tan Redmi Note 4 aldım benimki elime ulaştığında Btk kaydı yapılmıştı. Sizinkine benzer sorunu bi önceki telefonumda yaşadım, Semers'ten Mi4 almıştım bir iki güne Btk dan mesaj...
  6. B

Yardım Mi Band 2 eşleştirme sorunu

Arkadaşlar anlaşılan çözüm önerebilen yok. En azından servise gönderip tamir ve/veya değişim işleriyle uğraşan varsa lütfen tecrübelerini paylaşsın.
  7. B

Yardım Mi Band 2 eşleştirme sorunu

Merhaba Arkadaşlar, Telefonumu sıfırladım, haliyle tüm uygulamalar silindi. Mi fit uygulamasını tekrar yükledim kullanıcı adım ve parolam ile giriş yaptım. Lakin eşleşmiş cihaz görünmüyor, eşleştirmeyi denediğimde de "bileklik b...d profille eşleşmiş durumda, eşleştirmeyi bitirin vs" diyo...
  8. B

Yardım Mi5 nereden alınmalı?

Merhaba arkadaşlar, severek kullandığım mi4'dümü artık mi5 ile yenilemeyi düşünmeye başladım. Mi4'dümü n11.com dan Semers ten almıştım. Şimdi sizlere danışmak istediğim konulara gelince :) Mi5 yurt içinden nereden en uygun şararda alına bilinir? Gittig...r, hepsib... ve n11 gibi güvenilir...
  9. B

Çözüldü Hava durumu uygulaması bağlanmıyor.

Merhaba arkadaşlar aynı sorun bende de var. Telefon Mi4 LTE, Android sürümü 6.0.1, MIUI sürümü Global 8.0.3.0. Telefona root atmadım orjinal haliyle kullanıyorum, bu haliyle cnrkty arkadaşımızın önerdiği https yi http ile değiştirme işlemini yapabilir miyim?
  10. B

Mi4 güncelleme sonrasi sorunlar

Peki hangi wipe seçeneğini seçiyorsunuz? 2-3 tane wipe seçeneği çıkıyordu yanılmıyorsan.
  11. B

Mi4 güncelleme sonrasi sorunlar

Wipe dediğiniz Ayarlar-fabrika ayarları sıfırla ile aynı şey değil mi?
  12. B

Soru mi5 4G için en iyi operatör

Merhaba, Vodafone kullaniyordum, neredeyse Bursa da 4g yazisini hic gormedim. Simdi turk telekom kullaniyorum Bursa da bircok yerde 4g kullanabiliyorum. Ama sunu da unutmamak lazim, 4g nin ilk günlerinde vodafone kullabiyordum, belki o zamanki kapsama alaniyla suanki bir degildir. Yinede sahsi...
  13. B

Yardım Mi4 Mobil Veri Limiti

Guvenlik ayarlarindan bulamadim. Biraz detayli soyleyebilirmisiniz
  14. B

Yardım Mi4 Mobil Veri Limiti

Merhaba arkadaslar, Mi4 te mobil veri limitini nereden ayarlayabiliriz. Ne kadar kullandigimi da nereden takip edebilirim. Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
Üst Alt