babavura kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Mi band 4 gps sicramasi

Merhaba mi band 4 sahibiyim. Ev ve isyerin toplam 1 km mesafede.Sabah aksam yuruyerek gidiyorum bu mesafe bazen 3 km bazen 5.5 km gibi normalden yuksek degerler gosteriyor bunun nedeninin gps sinyalindeki sicramalar oldugunu gordum.Adim dogru sayiyir fakat mesafe cok abarti. Sebebi ve cozumu...
  2. B

Yardım Redmi note 4x geç uyanma

Parmak izim turlu sebeplerden dolayi calismamakta fakat cift tiklamayi acip onu denedigimde onda da degisen bisi yok normalde cift tiklamanin telefonu derin uyku moduna almamasi lazim sadece ekran kararmasi lazim ama durum bu
  3. B

10.2.3.0 dan baslayarak yavas yavas geri gittim. 8 lerde az olmasina karsin hic yok degildi. Genelde stabil yada stabilden yapilmis customlari denedim 3 5 adette cin romundan yapilmis stabilleri ve betalari denedim sonuc ayni.
  4. B

Ustuste yazmak istemezdim fakat miui ve xioami forumlarinda gordum ki ayni sorundan cogu model muzdarip daha once basina gelip soyle cozdum diyen biri varsa dinlemek isterim.Bu sorunumu miui comminty ve geri bildirim uygulamasindan geri bildirdim fakat ne geri donus var ne turkiye ne hindistam...
  5. B

Oncelikle merhaba redmi note 4x telefonumda ciddi boyutta uykudan gec uyanma sorunu var internetten okuduklarim sd karti cikar (kart kullanmiyorum) gelistirici seceneklerinden miui optimizasyonunu kapadim , animasyon hizlarini dusurdum yine sorunum devam ediyor acma kapama tusu kilitte 1 2...
Üst Alt