Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam ben daha önce bir çok kez rom kurdum bugün 1 tane daha twrp ile custom rom kurdum sistemi yeniden başlattım sistem açıldı sonra gabs kurmak için adb ile tekrar twrp geçmek istedim twrp açılış ekranı geldi sonra siyah ekran geldi twrp yi adb den 1 2 defa daha flashlayıp tekrar çalıştırmaya...
Arkadaşlar bugün twrp ile rom yükleyecektim yüklemeden önce telefonun hafızasına romu atmıştım daha sonra twrpden dalgınlığa wipe reset yaptım ne varsa silindi rom dosyasıda gitti miui telefonlarda sdcard olmadığı için romuda telefona atamadım telefonun hafızasına rom dosyasını atmamın bir yolu...
Arkadaşlar miui 7 leo sürümü kurmak istiyorum.Miui note pro için içinde türkçe dil google play ve android 5.0 üzeri sürüm bulunduran miui7 rom linki var ise verirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar konularda araştırdım tam anlayamadım.Öncelikle detaylı anlatabilcek biri varsa sevinirim.
1. Miu v7 çıktığını biliyorum ama beta olduğunu duydum kullanan arkadaşlar varsa bir sıkıntı gördülermi ve v6 ile arasında ne gibi farklar bulunuyor.
2. Miu v7 leo rom varmıdır ve v6 dan v7 ye...