Babatoru42 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım TWRP Flash yardımı

hocam ben daha önce bir çok kez rom kurdum bugün 1 tane daha twrp ile custom rom kurdum sistemi yeniden başlattım sistem açıldı sonra gabs kurmak için adb ile tekrar twrp geçmek istedim twrp açılış ekranı geldi sonra siyah ekran geldi twrp yi adb den 1 2 defa daha flashlayıp tekrar çalıştırmaya...
  2. B

Yardım miui rom yardım lütfen

Adb shell ile SD karta gönderiyor telefonun içine gonderemiyorum varsa bir yolu yardımcı olursanız sevinirim
  3. B

otg desteğinin ne olduğunu açıklarmısınız biraz tam olarak anlamadım
  4. B

wipeledim açılmıyor mi.com yazısında kalıyor twrpyi evet ben kurdum. wipeyi twrpden yaptım system ve data dahil wipe attım sanırım ondan sıkıntı oldu
  5. B

miui note pro kullanıyorum bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim twrp ile açabiliyorum şuan romumda mevcut ama telefona atamadım romu
  6. B

Arkadaşlar bugün twrp ile rom yükleyecektim yüklemeden önce telefonun hafızasına romu atmıştım daha sonra twrpden dalgınlığa wipe reset yaptım ne varsa silindi rom dosyasıda gitti miui telefonlarda sdcard olmadığı için romuda telefona atamadım telefonun hafızasına rom dosyasını atmamın bir yolu...
  7. B

MIUI7 YARDIM

te teşekkürler hocam.
  8. B

Rehber Miui Note Pro Root Atma Resimli

Kendi açtığım konuyu düzenleyemiyorum neü kaybolmuş resimleri burda güncelledim.
  9. B

MIUI7 YARDIM

Arkadaşlar miui 7 leo sürümü kurmak istiyorum.Miui note pro için içinde türkçe dil google play ve android 5.0 üzeri sürüm bulunduran miui7 rom linki var ise verirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
  10. B

Madalya MIUI 7 Madalyası

Miui7 gerçekten güzel madalyasını da almak isterim
  11. B

Yardım v6 v7 yardım

Arkadaşlar konularda araştırdım tam anlayamadım.Öncelikle detaylı anlatabilcek biri varsa sevinirim. 1. Miu v7 çıktığını biliyorum ama beta olduğunu duydum kullanan arkadaşlar varsa bir sıkıntı gördülermi ve v6 ile arasında ne gibi farklar bulunuyor. 2. Miu v7 leo rom varmıdır ve v6 dan v7 ye...
  12. B

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

Hocam resim çekmeye vaktim yok ama 2 üründe bende var. 1.Miui Note Pro 2.Mi Power Bank 10400
  13. B

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Miui kullanıcıları olarak biz bizi desteklemezsek kim destekleyecek :)
  14. B

Peki düzelttim dediğiniz gibi.
  15. B

Aynen öyle oldu ve en önemlisi mantığı çözmem oldu sanırım her cihaza artık bunu yapabilirim :)
Üst Alt