babareis kullanıcısının son içeriği

1. babareis

Rehber MI 8 SE v9.5.16 Modem Dosyası Yükleme Aracı - Şebeke Sorunu Çözümü [ PC / TWRP ]

Arkadaşlar neredeyse tüm custom romlarda şunu denedim. İimei repair cihazıma romları kurduğumda şebeke yok ama vowifi çalışırken, bu modem dosyasını flashlayınca vowifi gidiyor. Bunun başka bir çözümü yokmudur acaba ? Bu arada forumumuzda ki neredeyse tüm vowifi paylaşımındakileri denedim Qpts...
  2. babareis

Yardım Mi9 Se rootsuz gcam

Gece gcam açık ara fark var ama gündüz ynsyns arkadaşın dediği gibi kendi kamerası daha iyi.
  3. babareis

Yardım Mi9 Se rootsuz gcam

Mi 8 SE de kullandığım gcam linkteki ama aslında Mi 9 se için. Herhangi bir magisk modülü, tool, v.s. yüklü değil. Stock kamera da gcam da problemsiz çalışıyor. https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/MGC_6.2.030_MI9SE_V4_plus2.apk
  4. babareis

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Miuipro da ki gibi, çift durum çubuğu satırı olan başka bir rom var mı acaba ? MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. babareis

Mod [SD 845][Android Q] Google Camera [Mi 8, Mix 2S, Poco F1] [21.11.2019]

Evet mi 8 SE. SD 845 İbaşlığı kacirmisim. Rom flaslayinca düzeldi. Teşekkürler MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. babareis

Mod [SD 845][Android Q] Google Camera [Mi 8, Mix 2S, Poco F1] [21.11.2019]

TWRP olanı yükledim. Kendi kamerası da dahil hata verip kapanıyor. Bunu nasıl kaldıracağız ? MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. babareis

Mi 8 SE please :) MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. babareis

Yardım Wi-Fi paylaşım özelliği

Bu özellik donanımsal. Miui ile ilgisi yok. Cihaz özelliklerinde dual band yazan cihazlar destekler. MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. babareis

Mi 8 SE için bir süredir link çıkmadı. Elinde linki olan paylasirsa sevinirim. Bu vesile ile herkese hayırlı kandiller. MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. babareis

Yardım Arabada Bluetooth ile Spotify Dinlerken...

Öncelikle cihazınız hayırlı olsun. Sıklıkla aracimda Bluetooth ile Spotify kullanıyorum. Her hangi bir sorun yok. Belki rom ile alakalı olabilir. Birde araçtan cihazı kaldırıp tekrar bağlayın (belki yapmışsınızdir) Tecrübesi olan başka bir arkadaş varsa yardımcı olur. MI 8 SE cihazımdan...
  11. babareis

Peki arkadaşlar, bu vietnamlilar miuipro rom ile oynayıp kötülemek için Roma bişey ekleyip de yayınlayabilir mi acaba ? MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. babareis

Silinebilir

Silinebilir teşekkürler.
  13. babareis

Mi Note 3 Siyah 6/128 gb

Cihazın herhangi bir sorunu, çiziği, darbesi v.s. bulunmuyor. Kılıfsız kullanılmadı. İMEİ ler malum yöntemle kalıcı olarak kayıtlı. Yanında 1-2 kılıf ve ekran koruyucu hediye. Piyasa da az bulunan 128 GB versiyondur. Samsun içi elden il dışı önce havale. İstediğim fiyat 2050 TL Takas sadece Mi...
  14. babareis

Tema Grid v10 Theme {Mtz}

Paylaşım için teşekkürler ama bir sıkıntı var. Diğer paylasilan tema yida bunu da sifrelemissin telefondan açılmıyor. Şifrelemeye ve sıkıştırmaya ne gerek var ? Kendin yapsan tamam şifre v.s. koyarsın ama alıntıyı alıp şifrelemek garip geldi bana. PC olmadan açılmıyor zaten. Mi Note 3...
  15. babareis

Alış Mi Max yada Max 2

Pm bakarmsıın.
Üst Alt