babara kullanıcısının son içeriği

1. babara

Satış Mi8, Mi8SE, Mi Max3 , OnePlus 6

ben de gsmarena!ya güvenirim ama qualcomm programları ile kesin bakmadıkça %100 demekten imtina ediyorum. Sonra olmaz filan , sıkıntı olmasın.
  2. babara

%90 doğru bilgi budur. mi8se'de yok, mi8'de var band 20.
  3. babara

bootloader açıldıktan sonra global rom atıyoruz. imei için en kötü pasaport kaydı yapılır.
  4. babara

Satış Satılık 22 Günlük Xiaomi Mi 6

Ram sorusuna yanıt gelmediğine göre 4gb ram.
  5. babara

Haber Xiaomi Mi Mix 2s

Bildiğim kadarıyla mi6 mi5s mi5 bunlar dışında ekran yanığından muzdarip çok model yok. mi4 modelinde de sararma çok nadir cihazlarda yanık-hayalet olduğunu gördüm internette. redmi note3 redmi note4 ama bunlarda çok dillendirilmedi ghost olayı
  6. babara

özel mesaj ile telefon numaramı isteyebilirsiniz. Özelden adresi veririm gelir alırsınız.
  7. babara

1 ay sonra belki.
  8. babara

Stok yok. Pek istek almadı, zor sattık cihazları da. 1: ingilizce. 2: bootloader açılmıyor. 3: saf android-miui kırması arayüz beğenilmedi. Arzu ederseniz kapora alarak tedarik edebiliriz. mi8se 4 ve 6gb ram siyah var.
  9. babara

Yardım Mi Cloud Alan Sorunu

onu biliyorum ancak cihaz fabrika ayarlarından sonra ilk kurulumda eski yedekten geri getirme ekranında (ilk kurulum) gördüğüm o 7 adet yedek sizin bahsettiğiniz ayarlara girip saatlerce beklesem de geelmiyor. Eskiden siliyordum ama şimdi biriktikçe birikti ve silinmiyor. Gelmiyor çünkü o...
  10. babara

istanbul Avrupa yakası
  11. babara

Recorder backup: 0.01GB Phone backup: 4.77GB Photos from Gallery: 0.21GB bilgisayarda eski yedekleri silme kısmı yok. Telefonun içinden görünüyor onlar sadece.
  12. babara

çok sık telefon değiştiyorum. Bütün eski cihazlarda yedek alıp yeni cihaza geçiyorum ama eski yedekleri eskiden sorunsuzca silerken şimdi silinmiyor. 5gb doldu.
  13. babara

dolar bazında düşüş olur bir nebze. mi8se için 10 dolar, mi8 için 20 dolar civarı. Dolar 6tl olursa ne olacak ama?
  14. babara

Kredi kartı ile almak mümkün, komisyonu var. Mix2s beyaz 6/128 sıfır 3150tl Redmi note 5 siyah 6/64 kapalı kutu 1450tl (15 gün sonra kayıt ve Türkçe) Redmi note 5 mavi 4/64 kapalı kutu 1450tl (15 gün sonra kayıt ve Türkçe) Mi6X, Black Shark istek üzerine getirilir. Mi8SE gri-siyah 4/64...
  15. babara

yeni nesil xiaomi'lerin sanırım imei işlemleri zaten olmuyor, olmayacak, belki olacak. Bir de 15 gün bootlaoder süresi olmuş. bu cihazı Türkçe yapalım desek 15 gün sürecek. 15 gün eldebekletip Türkçe satarsak fiyata 200 300 daha ekleriz. Bu forumda bootloader açma, mi flash vs hepsinin anlatımı...
Üst Alt