babaco kullanıcısının son içeriği

1. B

Çözüldü Mİ NOTE 3 Güncelleme Problemi ?

Çok teşekkür ederim
  2. B

Teşekkür ederim. Bu konuyu gördüm aslında ama nasıl yapılacağını bilmediğim için cesaret edememiştim. Yapılması için söylenenler cümleler terimler bana Fransızca gibi geliyor. Daha fazla araştırıp çözmeye çalışacağım teşekkürler. Bu rom için model fark eder mi mi note3 benim cihazım
  3. B

Merhaba IMEI kopyalanması problemi oluşması sebebi ile servise gönderdiğim cihazım MIUI9 xiaomi.eu 9.5.10 stabil sürüm yüklü olarak geri geldi. Normalde global kararlı olarak yayımlanan tüm güncellemeleri alıyordum. Şuan hiç bir güncelleme gelmedi. rot atmayı rom yüklemeyi bilmiyorum telefon...
  4. B

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Teşekkür ederim bilgiler için bende biraz geç cevap veriyorum kusura bakma lütfen telefonu garantiye vermek zorunda kaldım. Meğer benim IMEI numaram kopyalanmış o yüzden çalışmiyormus telefonum bu gün geldi. Robot atmışlar IMEI numarasını değiştirmişler yolladılar şimdilik işimi görüyor
  5. B

Denedikten sonra paylaşırsanız sevinirim eğer duzelirse bende yapmaya çalışırım her ne yaparsanız
  6. B

Merhaba aynı sorun bende de var. Çift sim kartim artık çalışmıyor tek hat kullanmak zorunda kaldım. Nasıl kurtulurum bu durumdan sadece telefona gelen güncellemeyi yaptım. farklı yüklemeler nasıl oluyor hiç bilgim yok yardımci olalurmusunu
Üst Alt