Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende halihazırda Rus romu var. Telefonum internet sinyalini az alıyor hatta bi 30 dakika kullanmayınca gidiyor geri gelmesi de yaklaşık 1 dk alıyor. Bu sorunun kaynağı ne olabilir yardımcı olur musunuz? Yazılımsal mı donanımsal mı nasıl anlayabilirim?
1768143731
Hocam şebekede aramada problem...
Merhabalar. Xiaomi 13 cihazımda şebeke sorunu yaşadığım için Çin romuna dönmeye karar verdim. Cihazı sıfırlarsam Çin romuna döner mi? Cihaz direnç kayıtlı ve bootloader kilidi açık. Bunlara birşey olur mu? Rom değiştiğim zaman qcn modem dosyası orijinal dosyalarına geri döner mi? İlgisi olan...
Merhaba. 13 ten 14e farklı şebeke sorunlu bir cihaza geçtim. Bu cihazda aramada sorun yok internet ve hat gitgel sorunu var. Sorun şu şekilde: 4.5g yi açıyorum aslında iyi de hız alıyorum ama sonradan bi anda Web'in ortasında hız düşüyor. Gitgel başlıyor. Anlayacağınız cihazın mobil veri...
Xiaomi 13 cihazımı daha dün aldım. Cihaz direnç işlemli ve EU romunu kullanıyor. Cihazın aramada bir sorunu yok. Mobil verisinde 4.5g neredeyse hiç çekmiyor oyuna bile giremiyorum. Ancak satan arkadaş cihazın internetinde ara sıra git gel olduğunu söyledi. 3Gnin de hiç gelmediğini söylemekte...