baaydin kullanıcısının son içeriği

1. B

Rehber Redmi Note 10 5G Çin Versiyonu

Hangi versiyonu kurdunuz tam olarak söylermisiniz?
  2. B

Rehber Redmi Note 10S Unbrick (Yetkili Hesap Box Olmadan) İlk MIUI Türkiyede

Download only yerine firmware update mod da kurulum yaptım açıldı cihaz, aynı durumda olanların bilgisine.
  3. B

Mükemmel bir cevap teşekkür ederim bu güzel cevap için
  4. B

Hayır brick değildi, diğer roma geçmek için sizin dediğiniz yol ile rom attım, sorunsuz olarak rom atılıyor fakat maalesef otomatik olarak fastboot moda giriyor cihaz.
  5. B

Mesele şu ki, ben kurulum yaptım OK mesajını aldım ama cihaz fastboot da kalıyor 2 gündür denemediğim yol kalmadı. Cihaz Locked durumda ve şuan açılmıyor maalesef. Bir öneriniz varmıdır bu durumla ilgili?
  6. B

Tüm brick olmuş MTK cihazlar bu şekilde Unbrick olur gibi geliyor bana eline sağlık.
  7. B

Yardım Note 9 pro hardbrict

Zenex Aynı sorun bende de var yardımcı olabilirmusun?
  8. B

MIUI 12 POCO X3 NFC - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.6.0.RJGEUXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

sıfırlamaya mecbursun, yoksa telefon açılmaz sürekli reboot yapar.
  9. B

Yardım note 8 pro ımeıl repair yaparken kilitlendi. açılmıyor

lock olduğunu görmemiştim eğer lock olduysa cihaz yazdıklarımın bir anlamı kalmıyor.
  10. B

Yardım note 8 pro ımeıl repair yaparken kilitlendi. açılmıyor

fastboot moddayken twrp recovery kur, format disk yap ardından 4 kere wipe yap ve zip şeklinde olan recovery romlardan kur açılır.
  11. B

Rom Evolution X OFFICIAL Redmi Note 8/Note 8T [Android 11]

https://sourceforge.net/projects/evolution-x/files/ginkgo/ Bu adreste 4.6 versiyonu mevcut indirmek isteyen olursa.
  12. B

Yardım Note 8 görüşme esnasında ses kesilmesi ?

Bende de şuan aynı sorun mevcut
  13. B

Soru Güncelleme ne zaman?

resmi açıklama Ağustos ayı içersinde diyor
  14. B

MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Akıcılık konusunda çok iyi değil genel anlamda beğendim.
  15. B

MIUI 12 Redmi Note 8 Masik Premium - OFFICIAL | 10 Q (30.08.2020)

4 wipe + format data yapıp kurun.
Üst Alt