Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta da belirttiğim gibi telefonu ilk aldığım da Eu olarak geldi miu12 güncellemesini bekliyorum şuan kız arkadaşımda global sürüm var ona 1 hafta önce gelmişti eu sürüme ne zaman gelir acaba bilgisi olan var mı ? Global roma geçme konusunda çok bilgisizim bozarım diye korkuyorum yardımcı...
Bu güncelleme geldi bu gece güncellemeden sonra açılmama ya başladı kaldırıp kurdum aynı veri temizledim yine olmadı telefonu kapadım açtım yine olmadı bir öneriniz var mı ?
Kendimce bir çözüm ürettim bu konuya şarj ettikten sonra telefonu şarjdan çıkartınca kapatıp 5-10 dk bekleyip açıyorum bunu yapmaya başladıktan sonra cihaz eskisi gibi ısınma ve şarj sorunu olmamaya başladı paylaşmak istedim
Merhaba kız arkadaşımla aynı anda almamıza rağmen onda 11.0.6.0 varken bende hala 11.0.3.0 güncellemesi var yaklaşık 3 aydır böyle bu durum acaba güncelleme gelmeme sebebi nedir.