aziztezcan kullanıcısının son içeriği

1. aziztezcan

Yardım 2. Kullanıcıya geçiş yapmıyor

Xiaomi mi note 10 pro kullanıyorum, ayarlardan birden çok kullanıcı bölümüne girip 1 kullanıcı daha açıyorum açtığımda bir kerelik o kullanıcıya girebiliyorum ama bir daha giremiyorum bir tek ben de mi böyle acaba?
  2. aziztezcan

Alış Xiaomi mi note 10

İmei kayıdı yapılmış garantisi olmasına gerek yok 2. El alınıcaktır. Uygun fiyatlara satacak olanlar yazabilir
  3. aziztezcan

Soru Telefon önerisi

Bütçe max 4 bin diyelim, Samsung ve iphone olmaz malesef
  4. aziztezcan

Soru Telefon önerisi

Şarjı uzun giden ve hızlı şarj olan bi telefon arıyorum ayrıca işim gereği barkod scan ediyorum sürekli hızlı barkod okuması gerekli sanırım bunun için de kamerası iyi olmalı öneriniz var mıdır ? xiaomi olması şart değildir
  5. aziztezcan

Yardım xiaomi mi 6 sarj olmuyor

Sanırım Şarj soketi bozuldu İstanbul bahcelievlerdeyim en yakın ve ucuza nasıl yaptırabilirim?
  6. aziztezcan

Yardım mi6 rom önerisi

foruma girmedim teşekkürü eksik etmem merak etmeyin .d sağolun 1561336262 tam ekran hareketleri yokmuş bunda ya :D modül olarak vardı sanırım onu yüklerim neyse
  7. aziztezcan

Yardım mi6 rom önerisi

şarj süresi nasıl bir de tam ekran hareketleri var mı ?
  8. aziztezcan

Yardım mi6 rom önerisi

link bulamadım müsaitseniz atabilir misiniz
  9. aziztezcan

Yardım mi6 rom önerisi

Tam ekran hareketleri olmalı ve şarjı diğer romlara kıyasla iyi olmalı öneriniz var mı ?
  10. aziztezcan

Yardım Xiaomi Mi 6 Yavaş Şarj Sorunu

Bu sorunu yasıyorum yavaş şarjdan da yavaş şarj ediyor 1 saatte max 15 falan dolduruyodue
  11. aziztezcan

Soru Xiaomi mi6 bt kulaklık ses yukseltme

Bt kulaklık için ses yükseltme programı varmı? Kabloyla sesi iyi ama bt ye geçince azalıyor
  12. aziztezcan

Yardım Bluetooth kulaklık az ses veriyor

Aynı kulaklıkta Kabloluya oranla ses 2-3 kat daha az geliyor başka telefona bt baglanti yaptigimda daha fazla ses geliyor nasıl çözülür?
  13. aziztezcan

Çözüldü Twrp yükleniyor telefon açıldığında kalkmış oluyor

not:gesture modülü yükleyebilsem yeterli olabilir benim için 1550857354 deniycem sağ ol 1550858638 konu kilitlenebilir
  14. aziztezcan

Çözüldü Twrp yükleniyor telefon açıldığında kalkmış oluyor

Başlıkta belirttiğim gibi twrp yükleniyor ama telefonu açıp kapadıktan sonra twrpye girdigimde kalkmış oluyor
  15. aziztezcan

Sohbet Superonline uçuyor

Türknet en iyisi bana göre ya superonline da kota doldukdan sonra hızım bildigin 0 oluyodu ya 0 şimdi türknette arada 15 dk net gidiyo ama 35 mb sınırsız internet 1546169014 Sabit
Üst Alt