Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazı ben teslim almadım ben normalde şubeden inceleyerek alıyorum kardeşim bi hevesle almış kargoda sonradan tutanak tutmadı cihaz kaldı öyle bende yurt dışından alışveriş yapıyorum türkiyeden daha iyi bi sistemleri var uzun işler
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cepportan ali osman abiyle görüştük bu şekilde kullanıcaz garanti konusunda da sağolsun kendi garantisini verdi bi sıkıntı olursa direk yardımcı olucağını söyledi.
Tamam hocam yarın hatırlatırım sorunu hallettik sanıyodum bende kargo cepporta cepporta kargoya atınca arada kaldım.
Cepporta kargo sağa sola atıyor kargoları ondan olmuştur dedi tamam atıyolarda kutuda zarar yok oldu diyelim bi yerinde hasar olur telefonun köşesi bildiğin yere sürtülmüş artık bu durum can sıkıcı olmaya başladı bu cihazın başına cepporta yada çalışanı düşürdü bişey yaptı bunuda tüketiciye...
Cepporta kargoya atıyor suçu yani olan gene tüketiciye bize oldu kutuda hasar olmayıp telefonun bu şekile gelmesi cepporta oldu o zaman yerse taktiğini kullanıp gönderdiler artık bu çıkıyor sonuçtan.
Aynen kutu sağlam ki kutuyuda biliyosunuz kalın sert bi kutu köşesi yere özellikle sürtmüşcesine kazınmış cepporta bi yanlışlık oldu herhalde kargolama sırasında
İnşallah kavuşur bizede ders olur bundan sonra direk şubeden alırım kargo mu gözünün önünde açarak.
Kargo her zaman ki gibi mesüliyet almadı kutuda bi zarar yok deyip aradan çekildi.Cepportla görüştük ürünü geri göndermemiz söylendi gönderdik bugün bakalım nolucak gittigidiyora olayı açıkladım zaten sağolsunlar onay sürecini durdular.