azizbedir kullanıcısının son içeriği

1. azizbedir

Soru Güncelleme yeni

Bu güncellemeyi yükleyen var mı baya bi değişiklik görünüyor MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. azizbedir

Çözüldü Yardımcı olun

Cihazı ben teslim almadım ben normalde şubeden inceleyerek alıyorum kardeşim bi hevesle almış kargoda sonradan tutanak tutmadı cihaz kaldı öyle bende yurt dışından alışveriş yapıyorum türkiyeden daha iyi bi sistemleri var uzun işler MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. azizbedir

Çözüldü Yardımcı olun

Cepportan ali osman abiyle görüştük bu şekilde kullanıcaz garanti konusunda da sağolsun kendi garantisini verdi bi sıkıntı olursa direk yardımcı olucağını söyledi. MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. azizbedir

Çözüldü Yardımcı olun

İnşallah MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. azizbedir

Çözüldü Yardımcı olun

Tamam hocam yarın hatırlatırım sorunu hallettik sanıyodum bende kargo cepporta cepporta kargoya atınca arada kaldım. MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. azizbedir

Çözüldü Yardımcı olun

Burdan göre bilirsiniz MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. azizbedir

Çözüldü Yardımcı olun

Doğrudur açılıp içine garanti belgesi konulup yazılım olayları ayarlanıp jelatin yapılıp geliyor MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. azizbedir

Çözüldü Yardımcı olun

Cepporta kargo sağa sola atıyor kargoları ondan olmuştur dedi tamam atıyolarda kutuda zarar yok oldu diyelim bi yerinde hasar olur telefonun köşesi bildiğin yere sürtülmüş artık bu durum can sıkıcı olmaya başladı bu cihazın başına cepporta yada çalışanı düşürdü bişey yaptı bunuda tüketiciye...
  9. azizbedir

Çözüldü Yardımcı olun

Jelatinliydi ama bu jelatinleri cepport merkezinde yapıyor zaten MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. azizbedir

Çözüldü Yardımcı olun

Cantara hocam resimleri gördünüz siz ne düşünüyorsunuz MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. azizbedir

Çözüldü Yardımcı olun

Cepporta kargoya atıyor suçu yani olan gene tüketiciye bize oldu kutuda hasar olmayıp telefonun bu şekile gelmesi cepporta oldu o zaman yerse taktiğini kullanıp gönderdiler artık bu çıkıyor sonuçtan. MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. azizbedir

Çözüldü Yardımcı olun

Aynen kutu sağlam ki kutuyuda biliyosunuz kalın sert bi kutu köşesi yere özellikle sürtmüşcesine kazınmış cepporta bi yanlışlık oldu herhalde kargolama sırasında MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. azizbedir

Çözüldü Yardımcı olun

İnşallah kavuşur bizede ders olur bundan sonra direk şubeden alırım kargo mu gözünün önünde açarak. MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. azizbedir

Çözüldü Yardımcı olun

Kargo her zaman ki gibi mesüliyet almadı kutuda bi zarar yok deyip aradan çekildi.Cepportla görüştük ürünü geri göndermemiz söylendi gönderdik bugün bakalım nolucak gittigidiyora olayı açıkladım zaten sağolsunlar onay sürecini durdular. MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. azizbedir

Çözüldü Yardımcı olun

Cepporta açılıyor diye biliyorum cihazı MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt