aziz360 kullanıcısının son içeriği

1. A

MIUI 14 Redmi Not 12 Pro / Pro+ / Pro 5G EEA MIUI V14.0.10.0.SMOEUXM Güncelleme Bağlantıları

Direnç işlemi konusunda biraz önyargılıyım aslında hocam, ilerde sorun çıkar mı çıkmaz mı diye düşünmeden edemiyor insan
  2. A

MIUI 14 Redmi Not 12 Pro / Pro+ / Pro 5G EEA MIUI V14.0.10.0.SMOEUXM Güncelleme Bağlantıları

Hocam merhaba, imei atılmış cihazlar için nasıl bir yol izlenmeli. Bende note 12 pro 5g aldım. Henüz cihaz hakkında tam bilgi sahibi değilim. Hangi koşullarda imei gider bilmiyorum
  3. A

MIUI 14 Redmi Not 12 Pro/Pro Plus 5G Endonezya MIUI V14.0.3.0.SMOIDXM Android 12 Güncelleme Bağlantıları

Hocam merhaba, ben redmi note 12 pro 5g aldım. 8+128 gb modeli. Her iki imei de kayıtlı. Hangi durumlarda imei gider, bu yazılımı yüklersem veya cihazı kendi içinde güncellersem imei gidermi, bu telefona yabancı olduğum için soruyorum önceki cihazım poco f2 pro idi. Bİrde nfc yok bu romda ama...
  4. A

MIUI 13 Mi 11 Lite (Courbet) Miui Hellas XTRV V13.0.4.0 SKQMIXM

Teşekkür ederim hocam çok sağolun
  5. A

MIUI 13 Mi 11 Lite (Courbet) Miui Hellas XTRV V13.0.4.0 SKQMIXM

Ekran resimleri falan varmı hocam yada telegram grubu, arkadaşın cihazına yüklemek istiyoruzda onun taktığı tek şey google uygulamaları olmasın arama mesaj
  6. A

MIUI 12.5 MiuiPro Redmi K20 / Mi 9T 21.12.9 Patched (Yeni Sürüm Geldi)

Evet şuan kullanıyorum ama şu sorunları halledemediğim için rom arayışındayım, şu anlık rom iyi, donma kasma falan yok herşey stabil. Sadece şu google play hizmetleri hatasını halletseydim yeterliydi de işte olmuyor
  7. A

MIUI 12.5 MiuiPro Redmi K20 / Mi 9T 21.12.9 Patched (Yeni Sürüm Geldi)

Hocam romun birkaç sorunu var, tuş botunları sorunlu ama tam ekran hareketleri yapınca sorun yok, ikinci sorunda google play hizmetleri sorunu, yüklü olduğu halde çalışmıyor youtube telegram ziraat mobile de google play hizmetleri olmadan çalışmıyor diye hata veriyor, birden farklı gms yükleyip...
  8. A

Yardım POCO X3 NFC Geçilir mi?

Teşekkür ederim hocam
  9. A

Hiç umut yokmu sizce hocam, hani eğer imkanı yoksa elden çıkaralım cihazı, zamanında note 8 pro alacakken onada asla çıkmaz demişti telefoncu sonradan çıktı 1 hafta kilit beklemeli, şimdi ise bekleme süresi olmadan bile direk atılıyor mesela, hani bundada böyle bir durum olabilirmi
  10. A

Oyun öncelikli alacaksanız poco x3 pro alın, biz kardeşime aldık 8-256lık olanı, telefon yağ gibi, şimdilik tek sorun imei atılımı, oda ileride çıkar zaten
  11. A

Rom MIUI AbhiX ROG Edition 21.8.18 | Android 11.

Çok teşekkür ederim, romu kurdum, şuan ki tek eksiği bazı yerlerin ingilizce olması malesef, onun dışında gözüme çarpan başka bir sorun olmadı henüz
  12. A

Rom MIUI AbhiX ROG Edition 21.8.18 | Android 11.

Bu romu kullanan oldumu acaba, bize artı eksilerini ve deneyimleri yazarsa çok sevinirim nod~~
  13. A

MIUI 12.5 Mi̇ 9T/K20 OneOS MIUI 12.5 Android 11 21.11.3(Stabil Sürüm)

Bende böyle bir sorun mevcut değil hocam, şimdi sizin için kontrol ettim ekran açıkken parmak izini okutunca ekran kapanmadan saniyede açılıyor cihaz
  14. A

Oyun Pubg mobile 1.6 60-90 fps oynama (3 alternatifli)

İlgine alakana çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun nod~~ dünden beridir lobi hala Ultra HD seçeneğinde kaldı, ayarla oynamadığım sürece öyle kalması çok iyi oldu, yani aslında sürekli bu dosya varmış gibi :D şimdilik gayet iyi iş yürüttü bu dosya bu sayede ultra sesleride açabildim...
  15. A

Oyun Pubg mobile 1.6 60-90 fps oynama (3 alternatifli)

Ekran resimleri sizin paylaştığınız dosyadan hocam, birde oyunu kapatınca seçeneklerin hepsi kayboldu, lobiyi denemelik olarak ultra Hd yaptığım için orda takılmış, grafikler öyle kaldı şansıma :D grafik ayarlarını değiştirmediğim sürece öyle kalacak, oda iyidir.
Üst Alt