Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhabalar arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı forum da görüyorum redmi note 7 için Android 10 kullanan arkadaşlar var bunu nasıl yapabilirim ve son olarak miui 11 için kurabileceğim herhangi bir güncelleme var mıdır saygılar.
Hocam şimdi bu güncelleme indirirken kendi kendine %50 de başa sardı bende iptal ettim baştan başlayınca V10.3.4.0.PFGEUXM indirdim ve kurdum şuan bunu sorunsuz yüklendi. Ve güncelleme menusune girdiğim de V10.3.5.0.PFGEUXM gösteriyor 628 MB olanını yani sizin sırayla yükle dediğinizi şimdi bunu...
Ama ne şanslıyım ki yükle yemiyorum :) hocam bu indirdiğim insin sonra sırasıyla 3.4.0 , 3.5.0 ve benim şuan indirdiğimi yükliyim ama bitane tek attığınız var ilk attığınız hani o heralde aynı şuan inen ile bilemiyorum tam ama
Hocam ben cihazı daha bugün aldım ve bu güncelleme işlerinden pek de anlamam uzun süre iPhone kullandım onda basitti yani şuan ne yapacağımı da bilmiyorum defalarca denedim ama yükleniyor bu sürümü acaba 10.3.2.0 olduğu için mi yükleniyor şuan ki güncelleme öncesi bir guncelleme almadan bunu...
Bu 3 indirisim ben indikten sonra hemen daha önce dediklerini yapayım olmazsa yine yardımınıza baş vururum hocam
1566507634
Hocam şuan indiriyor ama bu indirme bittikten sonra kendi birşey yapmıyor bu bitince hemen aynı dosyayı indirmeye başlıyor 0 dan. Bu bir kaç defa oldu ve son çare burayı...