Azimontana kullanıcısının son içeriği

1. Azimontana

Yardım Redmi Note 7 İçin Yardım

Öncelikle merhabalar arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı forum da görüyorum redmi note 7 için Android 10 kullanan arkadaşlar var bunu nasıl yapabilirim ve son olarak miui 11 için kurabileceğim herhangi bir güncelleme var mıdır saygılar.
  2. Azimontana

Yardım MIUI 11.0.4.0.PFGEUXM ne zaman gelir?

Hocam acemiyim de ne demek istediğinizi anlamadım kusura bakmayın
  3. Azimontana

Sohbet İzmit Kocaeli

Ben varım Çayırovadan şuan Antalya da okuyorum ama
  4. Azimontana

Yardım MIUI 11.0.4.0.PFGEUXM ne zaman gelir?

Xiaomi redmi note 7 MIUI 11.0.3.0.PFGEUXM kararlı yüklü diğer sürümlere güncellemeler ulaşmış.PFGEUXM sürümüne neden gelmedi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  5. Azimontana

Çözüldü Xiaomi Redmi Note 7 güncelleme sorunu

1566513891 Hocam şuan böyle oldu herhangi birşey yapmam gerekiyor mu güncelleme yok diyor oldu ama rom yüklemem gerekir mi daha gelmişse eger
  6. Azimontana

Eyvallah hocam Çok teşekkürler :)
  7. Azimontana

Hocam şimdi bu güncelleme indirirken kendi kendine %50 de başa sardı bende iptal ettim baştan başlayınca V10.3.4.0.PFGEUXM indirdim ve kurdum şuan bunu sorunsuz yüklendi. Ve güncelleme menusune girdiğim de V10.3.5.0.PFGEUXM gösteriyor 628 MB olanını yani sizin sırayla yükle dediğinizi şimdi bunu...
  8. Azimontana

Ama ne şanslıyım ki yükle yemiyorum :) hocam bu indirdiğim insin sonra sırasıyla 3.4.0 , 3.5.0 ve benim şuan indirdiğimi yükliyim ama bitane tek attığınız var ilk attığınız hani o heralde aynı şuan inen ile bilemiyorum tam ama
  9. Azimontana

İnşallah olur hocam ya. Ayrıca cihazımın PFGEUXM olması eksi bı durum mu
  10. Azimontana

Hocam %40 suan insin denerim olmaz dediğiniz gibi yapıp siray la yükseltmeyi denerim sanırım böyle yapınca olacakmış gibi hissettim biraz
  11. Azimontana

Şuan güncellemenin kendi indirdiğini iptal Edip mi bunu indireyim yoksa insin olmazsa bunu indirip deneyeyim hocam
  12. Azimontana

Anladım hocam da ben bu karşılaştigim sorun karşısında ne yapacağım delirtti beni resmen Sabah tan beri uğraşıyorum
  13. Azimontana

Hocam ben cihazı daha bugün aldım ve bu güncelleme işlerinden pek de anlamam uzun süre iPhone kullandım onda basitti yani şuan ne yapacağımı da bilmiyorum defalarca denedim ama yükleniyor bu sürümü acaba 10.3.2.0 olduğu için mi yükleniyor şuan ki güncelleme öncesi bir guncelleme almadan bunu...
  14. Azimontana

Bu 3 indirisim ben indikten sonra hemen daha önce dediklerini yapayım olmazsa yine yardımınıza baş vururum hocam 1566507634 Hocam şuan indiriyor ama bu indirme bittikten sonra kendi birşey yapmıyor bu bitince hemen aynı dosyayı indirmeye başlıyor 0 dan. Bu bir kaç defa oldu ve son çare burayı...
  15. Azimontana

Hocam doğrulanamadı dedi ne yapmam gerekiyor sizce
Üst Alt