Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba güncel sürümde hata aldım miflashda bende eski sürümle yaptım da cok uzun sürdü bunun sebebi nedir? güncel sürümde okuma hataları aldım
1692824143
data transfer failture hatası aldım örneğin.
Lütfen yardım edin. Miui 13 rom yüklediğimde telefon acıldığı zaman yüklenme simgesi geliyor dönüyor ve sonra kapanıp recovry ekranı geliyor nasıl çözebilirim.
forum da sabit e bulunan global rom ve başka sitelerden de romlar denedim. Twrp ve miflashla da kurdum ancak sorun aynı.
Lütfen yardım edin. Miui 13 rom yüklediğimde telefon acıldığı zaman yüklenme simgesi geliyor dönüyor ve sonra kapanıp recovry ekranı geliyor nasıl çözebilirim.
forum da sabit e bulunan global rom ve başka sitelerden de romlar denedim. Twrp ve miflashla da kurdum ancak sorun aynı.
Merhaba Redmi Note 10 Pro cihazını kullanıyorum. Kamera başlatılmıyor sorunundan dolayı yazılım attırdım. Özellikle global versiyon olmasını ve robot olmamasını istedim. Suan twrp falan yok güncelleme yapabilir miyim?