Azataydd kullanıcısının son içeriği

1. Azataydd

Yardım Redmi Not 10 Pro güncelleme sonrası Main Menu

Merhaba, Modem dosyasını yükleyeceğim ancak waiting any device diyor tüm driverları da kontrol ettim kabloda calısıyor yardımcı olur musunuz
  2. Azataydd

Yardım rom yüklerken hata alıyorum.

Merhaba güncel sürümde hata aldım miflashda bende eski sürümle yaptım da cok uzun sürdü bunun sebebi nedir? güncel sürümde okuma hataları aldım 1692824143 data transfer failture hatası aldım örneğin.
  3. Azataydd

Yardım Rom önerisi global

Merhaba, Redmi note 10 pro global kararları rom linki atar mısınız
  4. Azataydd

Rom sonrası hata alıyorum telefon aclmıyor miuı 13 note 10 pro

Lütfen yardım edin. Miui 13 rom yüklediğimde telefon acıldığı zaman yüklenme simgesi geliyor dönüyor ve sonra kapanıp recovry ekranı geliyor nasıl çözebilirim. forum da sabit e bulunan global rom ve başka sitelerden de romlar denedim. Twrp ve miflashla da kurdum ancak sorun aynı.
  5. Azataydd

Yardım Miui 13 Hatası Açılıyor

Lütfen yardım edin. Miui 13 rom yüklediğimde telefon acıldığı zaman yüklenme simgesi geliyor dönüyor ve sonra kapanıp recovry ekranı geliyor nasıl çözebilirim. forum da sabit e bulunan global rom ve başka sitelerden de romlar denedim. Twrp ve miflashla da kurdum ancak sorun aynı.
  6. Azataydd

Soru Kamera hatası ve rom sonrası güncelleme

merhaba kamera uygulamasıma girdiğim de falan kameraya bağlanılamıyor hatası alıyorum. Telefon yurt dışı telefonu.
  7. Azataydd

Soru Rom sonrası güncelleme

Merhaba Redmi Note 10 Pro cihazını kullanıyorum. Kamera başlatılmıyor sorunundan dolayı yazılım attırdım. Özellikle global versiyon olmasını ve robot olmamasını istedim. Suan twrp falan yok güncelleme yapabilir miyim?
Üst Alt