azamiturk kullanıcısının son içeriği

1. azamiturk

Soru Redmi Note 4 Miui 12 güncellemesi hakkında

Bu arada telefonun geçmişine baktığımda ilk çıktığında android 6 sürümü üstünde miui 10 ile kutudan çıkmış. Sonrasında miui 11 versiyonuna geçerken android sürümü 7 e yükseltilmiş. Benim tahminim miui 12 sürümüne yükseltilirken android sürümü de 8 veya 9 a yükseltilecek.
  2. azamiturk

Ben de pixel experience android 9 ve 10 sürümlerini kullandım. Gcam kullanmak açısından iyi oldu ama toplam deneyim açısında berbattı. Kameralar kafasına göre ters ışık yüksek ışık vs alınca kapanıyordu. Performans olarak ta sürekli hıçkırmalar oluyordu. Ayrıca saf android sürümlerinde...
  3. azamiturk

Beyler Ocak ayında Miui 12 güncellemesini alacak telefonlar açıklandı. Arasında Redmi Note 4 te gözükmekte. Şimdi sorular şunlar olacak: - Gerçekten güncelleme gelecek mi ? - Gelecek ise Miui 12 android sürümü 7,8,9,10 hangisi olacak ? - Gelen güncellemeyi yüklemeli miyiz ? ( Planlı eskitme...
  4. azamiturk

Rom [OFFICIAL] PixelExperience 11 Plus Edition (11.09.2021)

Bir çok ayarı denedim tasarruf vs kapattım. Ama asphalttan ya da biraz büyük uygulamadan başka bir uygulamaya geçtiğim anda 2-3 saniye geçmişse diğer uygulamanın oturumunu kesin olarak kapatıyor. Orjinal android 7 roomunda arka planda 7 8 uygulama oturumları kapatmazken bu kapatıyor maalesef
  5. azamiturk

Uygulamalar arası geçişte önceki uygulamayı kapatmaya devam ediyor mu bu sürüm ? Deneyenler bilgi verebilir mi ? Yoksa android 7 ye döneceğim çok canımı sıkıyor bu konu
  6. azamiturk

Rehber Note 4/X GCam Rehberi - "Google Kamera" vs "Miui Kamera"

Merhaba Umut hocam. Sizin bu portunuzda çekilen resimler 13.1 mp ile çekilmiş ( boyutu 7.7 Mb ) olarak görünüyor ve nightsight ayarları var. Diğer 6.2 sürümlerini başka yerlerden indirdiğimde resimler 13.0 mp ile çekilmiş ( boyutu 5.6 Mb ) olarak görünüyor ve nightsight vs gibi ekstra ayarlar...
  7. azamiturk

22.05.2019 sürümünde yayınlanan sürümü yükledim şimdilik her şey harika gidiyor. Paylaşım için teşekkürler.
  8. azamiturk

Nasıl yani eu stabil kurduğumda pizel experience de yapılabilenlerden daha azını mı yapabileceğim. Miui özellklerini bayağı beğeniyorum çünkü kendimi biliyorum geri dönmek isterim ona :)
  9. azamiturk

Kusura bakmayın geç cevap verdim. Miui 10.2.3.0 ı kullanıyorum. Sanırım 9.5 sürümünde çalışıyormuş google camera. Peki android 9 ve miui 10 portu redmi note 4 için bir rom var mı bildiğiniz. Google camerayı çalıştırabilecek
  10. azamiturk

Merhaba hocam. Bugün topluca Bootloader kilidi açtım, Root attım, Twrp yükledim Superuse flashladım. En son da Camera api2 yi flashladım google kamera siyah ekranda açılıp kapanıyor başka ne sorun olabilir acaba ?
  11. azamiturk

Soru SD Kart Sorunu...

Aynı sorun bende de var. 32 Gb class 10 samsung kart kullanıyorum. Çözümü bulamadım bi yerde. Burdaki bir çok kişi birleşip xiaomiye geri bildirim yaparsak ilgilenebilirler diye düşünüyorum.
  12. azamiturk

Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

Merhaba ana ekranın solundaki kısayol çekmecesini kapatma devre dışı yapmak mümkün m mü? Ayarlarda aradım ama bulamadım.
  13. azamiturk

Miui 4.5.9 sürümü

Cvp: Miui 4.5.9 sürümü Denemek lazım Samsung bi ses etsin bakalım pes edecekmi  4.4.2 konusunda
Üst Alt