azadalihuseyin2830 kullanıcısının son içeriği

1. A

Sohbet Sohbet köşesi

Tüm İslam aleminin Cuması Mübarek olsun Hayırlı cumalar [emoji4] MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. A

Yardım Mi flash ile rom yükleme sorunu..

Aleyküm slm sizinda kandiliniz mübarek olsun tgz rom c dosyasına atın .sonra miflash toolun sol üst köşeden c dosyasına girin oradan rom seçin inşallah olur deneyin telefonu fasboot moda alın önce tabiki kilit aciksa MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Çözüldü Mi 5 Fastboot Rom yükledim fakat Mi ekranda kalıyor ?

Slm önceden erken açılıyordu fasboot romda v8 erken açılıyor v9 da geç açılıyor bende de öyle oldu. edl modda hiç olmuyor en az 10 kere denedim MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. A

Yardım Mi 5 şarj olurken kesilme sorunu

Şarjza taktiginda dolumda hani bir iki diye çıkıyor dolumda. 9 dan 13 çok çabuk geliyor yani doğru doldurmuyor akku değiştirdim aynı değişen birşey yok MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

Yardım Mi 5 şarj olurken kesilme sorunu

Slm bende aynı problem bazen hızlı bazen yavaş 8 prosenten saniye gibi 9.10.11.12.13 19 kadar böyle atıyor sonra normal dolduruyor yardımcı olacak olur insallah MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. A

Çözüldü mi6 kalıcı twrp yükleyemedim

Slm önce böyle yap fastboot flash recovery Twrp.img fastboot boot twrp.img bitti MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. A

Soru Miui Global ile twrp kullanılıyor mu

Slm evet kuruluyor hocam MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Yardım Mi 5 için Batarya Önerisi

7 prosent giddi wifi açık iken benim 19 da 10 birde düşüyordu değiştirdim şimdi iyi bence MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

Ancak şöyle ölç AnTuTu testi yapın kaç prosent gidecek ben simdi yapacam 76 da aklı kaç gidecek mi5 64 GB karsilastiracam MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. A

İyi internete giriyorum bugün sabah radyo açtım internetten akşam 4 gibi 30 prosent kaldi iyi bana göre eskisine göre iyi 1 saatte internette gezindim 86 dan şimdi 77 var MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. A

eBay dan aldım Türkiye'de varmı bilmiyorum hocam MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. A

Slm bende de aynı oluyor 19 prosenden 10 2 . 2 atlıyor bataryayi değiştirdim aynı değişen birşey yok hemde orginal batarya taktım sanki telefonlar gidici mi5 64 GB benim MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. A

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bende alım Tarkan madalyası atıl kurt MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. A

Sohbet Hangi Xiaomi Modelini Kullanıyorsunuz ?

Mi5 64 MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. A

Sohbet Hangi Xiaomi Modelini Kullanıyorsunuz ?

Mi6 128 MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt