Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aleyküm slm sizinda kandiliniz mübarek olsun tgz rom c dosyasına atın .sonra miflash toolun sol üst köşeden c dosyasına girin oradan rom seçin inşallah olur deneyin telefonu fasboot moda alın önce tabiki kilit aciksa
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Slm önceden erken açılıyordu fasboot romda v8 erken açılıyor v9 da geç açılıyor bende de öyle oldu. edl modda hiç olmuyor en az 10 kere denedim
Şarjza taktiginda dolumda hani bir iki diye çıkıyor dolumda. 9 dan 13 çok çabuk geliyor yani doğru doldurmuyor akku değiştirdim aynı değişen birşey yok
Slm bende aynı problem bazen hızlı bazen yavaş 8 prosenten saniye gibi 9.10.11.12.13 19 kadar böyle atıyor sonra normal dolduruyor yardımcı olacak olur insallah
Ancak şöyle ölç AnTuTu testi yapın kaç prosent gidecek ben simdi yapacam 76 da aklı kaç gidecek mi5 64 GB karsilastiracam
İyi internete giriyorum bugün sabah radyo açtım internetten akşam 4 gibi 30 prosent kaldi iyi bana göre eskisine göre iyi 1 saatte internette gezindim 86 dan şimdi 77 var
Slm bende de aynı oluyor 19 prosenden 10 2 . 2 atlıyor bataryayi değiştirdim aynı değişen birşey yok hemde orginal batarya taktım sanki telefonlar gidici mi5 64 GB benim