Ayzsrff kullanıcısının son içeriği

1. A

Rom Bu Romu Kesinlikle Yükleyin!

Bu Romu Yükleyin Mutlaka, Sonra Bir Duanızı Alırım. Mi11T aldıktan sonra ilk işim foruma bakmak oldu fakat insanlarin bu telefona ilgisi az sanırım işlemci ve optimize edilemeyen miui yüzünden telefonu yurt dışı olarak satın aldım miui 13 yüklüydü telefon bekleme modunda saçma bir şekilde...
  2. A

Yardım Poco x3 Karanlık Modda Kasıyor

Herkese iyi forumlar, bir şey dikkatimi çekti karanlık modu açınca telefon bariz kasmaya başlıyor normal Modda gayet akıcı bu sorunu yaşayan var mı acaba? Rom : Mıuı Global 12.5.1 Stock
  3. A

Yardım Powerbank Hızlı Şarj Sorunu

Herkese iyi Forumlar, daha önce samsung s8 kullanırken xiaomi powerbankla şarj ederken telefon hızlı şarj oluyordu fakat mi9t de hızlı şarj olmuyor samsungta istersek normal şarj istersekte hızlı şarjı seçebiliyoruz ayarlardan, xiaomide bu neden yok?
  4. A

Yardım Mıuı 11 Sonrası [İmei Repairli] Cihazı Sıfırlamak

Herkese İyi forumlar , ikinci kez mıuı 10 dan 11 yükselttim cihazı fakat şarjım aşırı hızlı bitiyordu sıfırlamak istiyorum cihaza imei atıldığı için fabrika ayarlarına sıfırlamadım, twrp yüklü recovery kısmında format yaparken format data , wipe cache system vs. hangileri seçip temizleme yapmam...
  5. A

Yardım Mi9T Recovery Menüsünden Güncelleme Yapmak

Telefonum imei repairli olduğu için yeni güncellemeyi ota`dan yapınca %70 ten sonra başa sarıyor, dosyayı pc den indirip tele atıp recoveryden yüklersem imei gider mi? (Fastboottan yapınca gidiyor) konuyla ilgili üstadlarımdan yardım bekliyorum...
  6. A

MIUI 11 Mıuı 11 Güncelleme Geç İndirme Sorunu

Herkese iyi forumlar, mi9t android 10 Mıuı v11.0.1.0 güncellemesini aldı telefonum fakat sabahtan beri OTG üzerinden indiricem inmiyor %34 teyken durduk yere tekrar başa sardı wifi hızım gayet iyi nedeni ne olabilir üstadlardan yorum bekliyorum
  7. A

Yardım Mi9T Arka Planda Çalışan Servisler

son günlerde şarjımın hızlı tükendiğini farkettim ve sonuç bu google play hizmetleri %26 kullanmıs bunu nasıl düzeltebilirim üstadlardan yardım bekliyoru
  8. A

Rehber Mi 9 T (Orijinal) Fastboot Rom Yükleme

eywallah reis tesekkür ettim
  9. A

Rehber Mi 9 T (Orijinal) Fastboot Rom Yükleme

imei repairli telefonda imei silinir mi? bootlader açık kalabilir
  10. A

Yardım Mi9t MIUI 11 Şarj Sorunu ve Mi10a dönüş

global sürümden devam etmeliyim değil mi teşekkürler bu arada geriye mıuı 10 sürümünün son ara güncellemesini bulmak oldu 1573593742 şu linkte ki rom dosyası doğru dosyası doğru dosya kî acaba https://c.mi.com/bd/miuidownload/detail?device=1700361
  11. A

rica etsem biraz daha detay verebilirmisiniz fastboot romdan kastınız mı9t mıuı 10 romunu mu indirmem gerek ve linki var mı dosyanın' ek olarak xiaomi sürüm düşürmede sorun yaşatıyor mu acaba telefon brick olsn istemyrm
  12. A

Mıuı 10 da öve öve bitiremediğim telefona şimdi söver hale geldim 2-3 gün şarjı giden telefon şimdi 1 güne düştü imei repairli olduğu için fabrika ayarlarına döndüremyrm imei gider diye yok mu bunun Bi çözümü üstadlardan yardım bekliyorum
Üst Alt