ayuming kullanıcısının son içeriği

1. ayuming

Yardım Gcam

Mimax a gcam kurulumu varmi acaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
  2. ayuming

Rom Mi 9 Lite / Mi CC9 (Avrupa) EEA Kararlı 10.3.6.0.PFCEUXM indirme bağlantıları

merhabalar 9lite cıhazım ımeı den sonra stock global rom atıldı ama 10.3.1 yuklendı ama 3.6 ota uzerınden gelmıyor ne yapmam lazım cıhazım global degılmı artık
  3. ayuming

Rehber Xiaomi Cihazlarına Twrp Recovery Kurma Rehberi [Evrensel Yöntem]

merhaba tektusla kurulum programı var forumdan bulmustum cıhazı fastboot a alıp yuklesek sorun olurmu
  4. ayuming

Rom Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu v9.8.15 Beta ve v10.3.15.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar merhaba mi9t cihaz var elimde IMEI atıldı ama Global romdan custom a döndü ben tekrar global yüklemek istesem IMEI silinirmi acaba
  5. ayuming

Yardım Mİ 9 Global rom yükleme

Cantara hocam bende 9t var imei atildi global rom yüklemek istiyorum global rom kurunca IMEI silinir mi acaba
  6. ayuming

Rom Mi 9 SE - EEA Global Kararlı Miui V10.3.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Bende global fastboot rom u bulamıyorum bir adet buldum ama flash toolda sistem yolu bulamıyor diye hata veriyor flash a bastığımda
  7. ayuming

Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

twrp kurulu cıhazda
  8. ayuming

Rom Global vs Eea global

Hocam IMEI gidermi global e donsem. Ve en üstteki vardi cihazda Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ayuming

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Gelsin madalya Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. ayuming

Soru IMEI düşmesi 9 SE

Teşekkür ederim hocam Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. ayuming

Rom Mi 9 SE - EEA Global Kararlı Miui V10.3.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Cihazim da eu rom var imei islemi yapıldı ben global rom a gecmek istiyorum eu romda parmak izi çalışmıyor kilit ekranı şifre yapıyorum kabul etmiyor cihazi hep sıfırlamak zorunda kalıyorum ayrıca global e geçince güncelleme otomatik eskisi gibi gelir degilmi bir sorun yaşar mıyım yardımcı...
  12. ayuming

Tamam cok teşekkür ederim cihazda fotodaki eu rom var ama hatali Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ayuming

Teşekkür ederim cantara hocam çünkü kardeşime vereceğim kendisi kilit ekranı vs kullanıyor güncelleme yi elle kurmayi bilmiyor ondan dolayi bunu yükleyince güncelleme otomatik gelekmi yoksa yine ellemi yapacağım kafam cok karıştı ondan soruyorum Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ayuming

Rom Global vs Eea global

tesekkur ederım cıhazda flashlayacam sorun olurmu acaba eudan globale gecıcez
Üst Alt