Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefonum mi6 x son iki gündür cihaz şarja takılı iken ekran alt kısımlardaki tüşların oldugu kısım beyaz olarak yanık kalıyor üst kısım ise siyah olarak kalıyor fakat şarjdan çıkarınca bu sorun olmuyor direk kapanıyor ekran dokunmatikte veya pixellerde bir sorun yok uygulamalardan şarjda iken...
twrp konusunu okudugunuz şekilde yapacaksınız okuyup anlamadıysanız bir bilene danışın buradan size cevap yazacak olanlarda twrp kosunda yazılanları anlatacaklardır kısaca cihazın orjinal son yazılımını indirip cihaz bilgisayardan atacaksınız sonra cihazı kapatıp tekrar açacaksınız cihazı açma...
Success Install ROM Mi A2 Android One on Mi 6x - Xiaomi Mi 6X - Xiaomi MIUI Official Forum adres burda anlatım burda kolay gelsin ben cesaret edemedim yükleyen olursa bilgi verirse sevinirim artıları eksileri
XiaoMiTool - Automated Flashing Tool [GUIDE - STEP by STEP] - App - Xiaomi MIUI Official Forum bu adresteki mitool u yüklediginizde telefonunuza twrp flaşlama rom yükleme gibi konuları yapabildiği yazılmış denemek size kalmış adb dosyasını ben ekledim
Bende resmi S2 var bazen şöyle bir sorun oluşuyor biri beni aradığında karşı tarafın sesi bana gelmedi ben aramayı kapatıp geri aradığında yine telefon çalıyor karşı taraf açıyor ama bana ses gelmiyor ama öğün sadece onda o sorun oldu başka kişiler ile görüşme yaptığımda sıkıntı olmadı ben...
Ben yükledim ama sanki iki önceki sürüm daha iyisi hala bildirim sorunu çözülmemiş zil sesini 3 kere seçtim anca kabul etti aça her romdan sonra fabrika ayarlarına geri dönüş yapsak anlamadim