Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar bende bir (sweetin) Note 10 Pro 5g diye aldık cihazda imei tamirli bu cihaz ilk aldıgımız zaman birkere güncelleme aldı ve cihaz açılıp kapanmaya başladı sonra aldıgımız telefonce arkadaşa götürdük oda 12,01 global kararlı sürümü yüklemiş
şimdi ise okugum kamera sorunları var mor...
Mi6x ile mia2 romLar.birbirine portlaniyor nette bazı aciklamalar var fakat tavsiye etmem açıkçası çoğu a2 kullanıcısı mi6x kurdu zamanında MIUI arayüzü icin son yazilimlarda genelde açılışlar resmi ile basliyor
mıuı 12 eu beta 20.6,18 den sonra güncelleme verilmedi güncellemeler bu sürümden sonra kesildi fakat farklı rom çalışmaları mevcut devam ediyoryükleme şekli genelde aynı fakat eu betadan farklı bir roma geçecekseniz twrp wipe şeçeneklerini temizleyip recoveryden kurmanız gereklidir...
ben mi6x e kurdum wipe vs hepsini ugladım ekran açılıyor beyaz ekranda alttaki çizgi ilerliyor fakat açılmıyor beyaz ekranı geçip kurulum ekranı gelmiyor
Ben bu romu kurdum fakat beyaz ekranda bir ilerleme ikonu çıkıyor öylece kalıyor twrp den kuruyorum bu romdan önce kurulacak herhangi bir yamami var mi yaklaşık yarım saat öylece kaldı bende mi Globe kurdum
Farkli rom dosyasi yuklerken benim basimada gelmisti bir cok mesaj uygulamasi denedim olmadi ama onceki romu tekrar yukleyince duzeliyordu 2.secenek ise cihazi twroden dalvik chace yap mak twrp ye girip dalvik yapin fakat verileriniz silinecektir bu yuzden sifrelerinizi unutmayin ornegin miui...