aykut025 kullanıcısının son içeriği

1. aykut025

Yardım şarjda kapanmama

telefonum mi6 x son iki gündür cihaz şarja takılı iken ekran alt kısımlardaki tüşların oldugu kısım beyaz olarak yanık kalıyor üst kısım ise siyah olarak kalıyor fakat şarjdan çıkarınca bu sorun olmuyor direk kapanıyor ekran dokunmatikte veya pixellerde bir sorun yok uygulamalardan şarjda iken...
  2. aykut025

Yardım Mİ 6 X ACILMIYOR FORMAT ATTIKTAN SONRA ACILMIYOR

twrp konusunu okudugunuz şekilde yapacaksınız okuyup anlamadıysanız bir bilene danışın buradan size cevap yazacak olanlarda twrp kosunda yazılanları anlatacaklardır kısaca cihazın orjinal son yazılımını indirip cihaz bilgisayardan atacaksınız sonra cihazı kapatıp tekrar açacaksınız cihazı açma...
  3. aykut025

Rehber Mi 6x ROM Mi A2 Android One yükleyin

Success Install ROM Mi A2 Android One on Mi 6x - Xiaomi Mi 6X - Xiaomi MIUI Official Forum adres burda anlatım burda kolay gelsin ben cesaret edemedim yükleyen olursa bilgi verirse sevinirim artıları eksileri
  4. aykut025

Yardım XiaoMiTool 2

XiaoMiTool - Automated Flashing Tool [GUIDE - STEP by STEP] - App - Xiaomi MIUI Official Forum bu adresteki mitool u yüklediginizde telefonunuza twrp flaşlama rom yükleme gibi konuları yapabildiği yazılmış denemek size kalmış adb dosyasını ben ekledim
  5. aykut025

Sohbet Resmi S2 olağan dışı arama

Bölgeyi kapattım bakalım ucakmi bir daha 1545873408 Volte demek istemiştim 1545873410 Volte demek istemiştim
  6. aykut025

Umarım öyledir hattım türk Telekom bir daha olursa operatörü arayayım ozaman
  7. aykut025

Bende resmi S2 var bazen şöyle bir sorun oluşuyor biri beni aradığında karşı tarafın sesi bana gelmedi ben aramayı kapatıp geri aradığında yine telefon çalıyor karşı taraf açıyor ama bana ses gelmiyor ama öğün sadece onda o sorun oldu başka kişiler ile görüşme yaptığımda sıkıntı olmadı ben...
  8. aykut025

Yardım Pc görmüyor !!!

Başka USB kablo ile deneyebilirsiniz birde geliştirici seçeneklerinden USB ayarlarını aktif edebilirsiniz
  9. aykut025

Rom Redmi s2 64 Gb Miui 10.0.6.0 Global Kararlı

Ben yükledim ama sanki iki önceki sürüm daha iyisi hala bildirim sorunu çözülmemiş zil sesini 3 kere seçtim anca kabul etti aça her romdan sonra fabrika ayarlarına geri dönüş yapsak anlamadim
Üst Alt