Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocalarım bu btknın verdiği 4aylık süre her yıl yenileniyor mu ? Bazısı yenilenmiyor diyor bilgisi olan daha önce kendi cihazında yenilenmiş olan varsa bilgi verebilir mi ?
Hocalarım bu btknın verdiği 4aylık süre her yıl yenileniyor mu ? Bazısı yenilenmiyor diyor bilgisi olan daha önce kendi cihazında yenilenmiş olan varsa bilgi verebilir mi ?
Açıkçası bana pek yüksek gelmedi hocam. Sanırım iPhone cihazım çok ısındığı için bu bana çok az geldi. NFS, Pubg ve Modern Combat oyunlarını oynadım rahatsız olmadım hiç.
47 şarj 30 derece pubg en düşük grafik ayar en yüksek akıclık yaklaşık 1.5 saat oyun oynadım pil ayarlarından kontrol ettiğimde 40 derece gözüküyor 14 şarj kaldı.
Dostum ben bunu hiç yapmadım, imei işleri ile ilgili tecrübem yok ancak yine de araştırdıklarımı paylaşabilirim bilgili arkadaşlar yanlışım olursa zaten düzelteceklerdir.
Şimdi bu geçici kayıt işlemi benim araştırdığım kadarı ile son 2 ay içinde yurt dışına çıkmış farklı bir şahsın pasaportu...
Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere 2021 itibariyle çıkan bu serilere imei repair işlemi yapılamıyor. İnternette araştırdığım kadarıyla iki sim slotunda da xiaomi rsa kilidi kullanmış, uzmanlar buna aşılması imkansız gözüyle bakıyorlar. Ancak bir başka kısım ise xiaomi'nin ilerileyen...
Hem işlemci konusunda hem de hafıza konusunda Katılıyorum. Ben de hatta şu an bu konuyu araştırıyordum. 64 gb sd kart 50 100 lira arasında değişiyor boşuna para vermek mantıklı gelmedi. Nasip olursa pazartesi günü alacağım kararım netleşti umarım bu imei konusunda üzülmeyiz ileride tekrar...
Teşekkürler hocam. Peki bu sıfırlanma durumu otomatik olarak mı sıfırlanıyor yoksa herhangi bir işlem yapılması gerekiyor mu ? Repair konusunda hiç tecrübem olmadığı için tam olarak anlamaya çalışıyorun.
Vallahi sonunda aynı durumda olan biriyle konuşmak çok iyi oldu :D
Yine hazır bulmuşken bir kaç soru daha sormak istiyorum. İlki mobil oyun performansı tatmin edici mi ? Tabi henüz erken ancak kasma aşırı fps kaybı siyah ekran oyundan atma ısınma gibi şeyler yaşadın mı ? İkincisi benim bildiğim...
Anladım hocam teşekkür ederim. Benim mevcut telefonum bozuldu çok fazla masraf etmeden eli yüzü düzgün, gündelik ihtiyaçlarımı, fotoğraf video çekimlerimi ve iki üç saat oyun zevkimi karşılayabileceğim asgari iki yıl götürecek bir telefona ihtiyacım var senin de fikrini almak istiyorum. Sence...