aydincanberber67 kullanıcısının son içeriği

1. aydincanberber67

Soru Mi 9T WI-FI indirme hızı neden düşük?

Global Rom en son sürümü kullanıyorum, 100 mbps hızım var fakat telefonda speedtest yaptığımda 30-35 mbps anca görüyorum, bu çok düşük. Upload bilgisayardakiyle aynı, 8 mbps fakat download dediğim gibi çok düşük. Bunu nasıl düzeltebilirim diğer cihazlarda sorun yok.
  2. aydincanberber67

Soru Lithium Polymer (Li-Po) piller.

Selamlar, Li-Po piller hakkında sorularım var ve cevaplarını öğrenmek istiyorum. (5 günlük cihaz Mi 9T) 1-Şarj %100'e ulaştığında telefonu açıyorum ve telefon %99 olarak başlıyor, neden? 2-%100'den %80 seviyesine kadar hızlıca iniyor ve sonra daha yavaş gidiyor, bu durum sıradan mı? 3-Uyku...
  3. aydincanberber67

Soru Format / Fabrika ayarlarına dönüş.

selamlar, iki yıl önce bir kişi aracılığıyla yurt dışından redmi 5 plus cihazı aldım ve garantisiz, kayıtsızdı. kilidi açılıp hem imei atıldı hem de çin romundan global roma geçiş yapıldı. sorum şudur; cihazı fabrika ayarlarına döndürdüğümde çin romuna geri döner mi ve imei silinir mi? teşekkürler.
  4. aydincanberber67

Çözüldü Redmi 5 Plus veri aktarımı

İyi akşamlar, iki yıllık redmi 5 plus cihazımı satma kararı aldım lakin öncesinde dahili hafızasında bulunan verileri (yaklaşık 30 gb) bilgisayara aktarmak istiyorum ama bilgisayar telefonu ve içerisindeki dosyaları görmesine rağmen dosyaları kopyalayıp veya kesip bilgisayara atamıyorum. 3...
Üst Alt