Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Global Rom en son sürümü kullanıyorum, 100 mbps hızım var fakat telefonda speedtest yaptığımda 30-35 mbps anca görüyorum, bu çok düşük. Upload bilgisayardakiyle aynı, 8 mbps fakat download dediğim gibi çok düşük. Bunu nasıl düzeltebilirim diğer cihazlarda sorun yok.
söylemem gerekirse miui11 de pil performansı düşük ve umarım düzeltirler çünkü ben sabit %30-35 parlaklıkta kullanıyorum. aydincanberber İnstagram ulaşın video atayım size
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Instagram'da çekilen videolar bana göre kalitesi ama gözünle görmek istiyorsan bana Instagram'dan mesaj at sana video göndereyim. Aldığım pil performansına da buradan ulaşabilirsin;
https://forum.miuiturkiye.net/index.php?posts/760729
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihaz yeni olmasına rağmen şarj %100'e ulaştığında telefonu açıyorum ve telefon %99 olarak başlıyor, neden? Ayrıca %100'den %80 seviyesine kadar hızlıca iniyor ve sonra daha yavaş gidiyor, bu durum sıradan mı?