aydincanberber67 kullanıcısının son içeriği

1. aydincanberber67

Soru Mi 9T WI-FI indirme hızı neden düşük?

sadece telefonumda bu yavaş hızı alıyorum, hard reset atıcam bakalım
  2. aydincanberber67

ne yazık ki yine 30-35 mbps arası, sanırım modemimde bir sorun var
  3. aydincanberber67

ikisi de var, iki farklı ağ olarak gözüküyor
  4. aydincanberber67

Global Rom en son sürümü kullanıyorum, 100 mbps hızım var fakat telefonda speedtest yaptığımda 30-35 mbps anca görüyorum, bu çok düşük. Upload bilgisayardakiyle aynı, 8 mbps fakat download dediğim gibi çok düşük. Bunu nasıl düzeltebilirim diğer cihazlarda sorun yok.
  5. aydincanberber67

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

MIUI 11 Global kararlı 11.0.3. Kullandıkça pil performansı artıyor gibi:D
  6. aydincanberber67

harika bir performans, parlaklık % kaç civarlarındaydı? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. aydincanberber67

harika pil performansı, bende miui11 var ve %30-35 parlaklıkta anca 8 saat ekran süresi alabiliyorum Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. aydincanberber67

parlaklık hangi seviyedeydi? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. aydincanberber67

Sohbet Mi 9T Almayı Düşünüyorum

söylemem gerekirse miui11 de pil performansı düşük ve umarım düzeltirler çünkü ben sabit %30-35 parlaklıkta kullanıyorum. aydincanberber İnstagram ulaşın video atayım size Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. aydincanberber67

Hocam Instagram'da çekilen videolar bana göre kalitesi ama gözünle görmek istiyorsan bana Instagram'dan mesaj at sana video göndereyim. Aldığım pil performansına da buradan ulaşabilirsin; https://forum.miuiturkiye.net/index.php?posts/760729 Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. aydincanberber67

Sabah şarjdan saat 09.00'da çektim, sabit %35 parlaklık, sürekli 3G açık, titreşim kapalı, ses çıkışı yalnızca kulaklık ve MIUI 11 Global Kararlı Rom.
  12. aydincanberber67

son derecede memnunum, sorun varsa seve seve yanıtlarım
  13. aydincanberber67

İpucu En Doğru Şekilde Batarya Kullanım Rehberi [Doğru Bilinen Yanlışlar]

Evet yeni bir cihaz, teşekkürler cevap için. Ayrıca, iPhone'da pil sağlığını öğrenebiliyoruz, bunu Xiaomi'de nasıl yapıyoruz?
  14. aydincanberber67

İpucu En Doğru Şekilde Batarya Kullanım Rehberi [Doğru Bilinen Yanlışlar]

Cihaz yeni olmasına rağmen şarj %100'e ulaştığında telefonu açıyorum ve telefon %99 olarak başlıyor, neden? Ayrıca %100'den %80 seviyesine kadar hızlıca iniyor ve sonra daha yavaş gidiyor, bu durum sıradan mı?
  15. aydincanberber67

Soru Lithium Polymer (Li-Po) piller.

Ben de bulamadım, silemiyormuşum :D Siz nasıl isterseniz.
Üst Alt