aydin82 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Android Auto yükleme sorunu

Değerli forum üyeleri mi9 cihazımda android 9 yüklü iken android autoyu sorunsuz kullanıyordum. Miui 11.0.5 ve android 10 yüklü iken sorun yaşıyorum. Android auto açılmıyor. Uygulamayı kaldırıp tekrar apk dan yüklediğim yükleniyor diyor ama ana sayfaya ya da herhangi bir yerde android autoyu...
  2. A

Yardım Mi9 miui 11 Kamera Sorunu

Hocam aynı sorun dansı 3-4 gün önce bende konu açmıştım. Ben dahil çoğu kişide olan bir sorun ve şuan için bir dili çevirmek dışında bir çözümü yok
  3. A

Yardım Mi9 kamerada fotoğraf açılmıyor

Mutlaka yazarım hocam. Küçük bir güncelleme geldi sabah sevindim durum çözülecek diye sonuç yine aynı
  4. A

MIUI 11 [Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı

Evet hocam aynı sorun bende de var 1572723807 Var hocam Hocam bende aynı sizin dediğiniz gibi yaptım önce düzeldi sandım ama tekrardan fotoğraf çektiğimde sadece ilk çektiğim fotoğrafı gösteriyor
  5. A

Öneri için çok teşekkürler hocam ama program yüklemek yerine ayarlardan bir çözüm daha sağlıklı geliyor. Ama yinede öneriniz aklımda. Denersem sonucunu paylaşırım. Teşekkürler
  6. A

Öneri için sağolun hocam. Denedim İngilizce'de sorun yok ama Türkçeye döndürdüğümde tekrar aynı sorun devam ediyor
  7. A

İnşallah hocam 1572707882 Yok hocam global sürüm hiçbir şey kurmadım. 2.3gb lık güncelleme ota dan geldi ve kurdum 1572707884 Yok hocam global sürüm hiçbir şey kurmadım. 2.3gb lık güncelleme ota dan geldi ve kurdum
  8. A

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Evet üstadım kamera galeri sorunu bende var ve dili İngilizce yapmak ve Gcam yüklemek dışında nasıl çözeceğimi bilmiyorum
  9. A

Üstadım peki sorunun kaynağı ne? Temayıda değiştiriyorum. Kamera izinlerinde de sorun yok?
  10. A

Çok değerli üstadlar. Dün itibarıyla Android 10 ve miui11'i mi9 global cihazım yükledim. Şimdilik bir sorun dışında bir sorunum yok gibi. Kamerada bir fotoğraf çektiğim zaman kadrajın altında çekilen fotoyu gösteren küçük tuşda fotoğraf kaybolup foto griye dönüyor. Yani son çekilen fotoyu açmak...
  11. A

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Telefon Modeli = mi9 Rom Versiyonu = Global Bölge = Türkiye Beta Testine Katılım Yapılmış mı? = Hayır
  12. A

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

Üstadım eline emeğine sağlık. Herkes için çok faydalı bir paylaşım olmuş
  13. A

Yardım Xiaomi kendi tema sorunu

Aynı sorun bende de olmakta. Bende hararetle sorunun kaynağını bulmaya çalışıyorum. Bir çözüm bulursam mutlaka paylaşacağım.
  14. A

Çözüldü Xiaomi Mi 9 fotoğrafların kararması

Üstamdım aynı sorun benim mi9 umdada vardı. Güncellemeyi kaldırdım yeniden kurdum ilk kurulumda alttaki seçeneği seçtim kotayı az kullanan çözünürlüğü düşük olan. Sorun düzeldi
  15. A

Çözüldü Mi8 android auto açmıyor

Çözüm mesajınız için çok teşekkür ederim üstadım. Eğer telefonu tekrar kullanacak olursam önerilerinize mutlaka bakacağım. Cevabınız için çok teşekkürler iyi forumlar
Üst Alt