Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli forum üyeleri mi9 cihazımda android 9 yüklü iken android autoyu sorunsuz kullanıyordum. Miui 11.0.5 ve android 10 yüklü iken sorun yaşıyorum. Android auto açılmıyor. Uygulamayı kaldırıp tekrar apk dan yüklediğim yükleniyor diyor ama ana sayfaya ya da herhangi bir yerde android autoyu...
Evet hocam aynı sorun bende de var
1572723807
Var hocam
Hocam bende aynı sizin dediğiniz gibi yaptım önce düzeldi sandım ama tekrardan fotoğraf çektiğimde sadece ilk çektiğim fotoğrafı gösteriyor
Öneri için çok teşekkürler hocam ama program yüklemek yerine ayarlardan bir çözüm daha sağlıklı geliyor. Ama yinede öneriniz aklımda. Denersem sonucunu paylaşırım. Teşekkürler
İnşallah hocam
1572707882
Yok hocam global sürüm hiçbir şey kurmadım. 2.3gb lık güncelleme ota dan geldi ve kurdum
1572707884
Yok hocam global sürüm hiçbir şey kurmadım. 2.3gb lık güncelleme ota dan geldi ve kurdum
Çok değerli üstadlar. Dün itibarıyla Android 10 ve miui11'i mi9 global cihazım yükledim. Şimdilik bir sorun dışında bir sorunum yok gibi. Kamerada bir fotoğraf çektiğim zaman kadrajın altında çekilen fotoyu gösteren küçük tuşda fotoğraf kaybolup foto griye dönüyor. Yani son çekilen fotoyu açmak...
Üstamdım aynı sorun benim mi9 umdada vardı. Güncellemeyi kaldırdım yeniden kurdum ilk kurulumda alttaki seçeneği seçtim kotayı az kullanan çözünürlüğü düşük olan. Sorun düzeldi
Çözüm mesajınız için çok teşekkür ederim üstadım. Eğer telefonu tekrar kullanacak olursam önerilerinize mutlaka bakacağım. Cevabınız için çok teşekkürler iyi forumlar