ayddiyar1 kullanıcısının son içeriği

1. A

Sohbet hangi telefon

hepsi aşağı yukarı 9500 - 10.000 tl arasında ve yurt dışı almayı doğru bulmuyorum
  2. A

Sohbet hangi telefon

bugün telefon sipariş edicem 3 telefon arasında kaldım size danışmak istedim sizce XİAOMİ 11 LİTE 5G NE ( 778G) , SAMSUNG GALAXY A34 ve HONOR X9A mı ?
  3. A

Rom Pixel Experience 13 Official (Stable)(mi8se)

Resmi siteye giridim şöyle bir şey yazıyordu; ' Pixel Launcher'ın neden olduğu sabit pil tüketimi ve gecikme artışı (Android System Intelligence'ın önceki güncellemelerini kaldırmanız veya sorun devam ederse temiz bir flaş yapmanız gerekir) ' anlamadım bende şöyle yaptım romu sıfırdan...
  4. A

Rom Pixel Experience 13 Official (Stable)(mi8se)

Pixel 13 romu bir müddet kullandiktan sonra arayuzde kasmalar oluyor ozeliklle launcherde uygulamalari kullanirken sorun yok
  5. A

Yardım twrp cache sorunu

sorunu çözdüm depolama türünü ext4 aldım ve oldu
  6. A

Yardım twrp cache sorunu

şöyle bir hata alıyorum. Rom yükleniyor ama açılış ekranında öyle kalıyor tüm twrpleri denedim rom ile uyumlu hepsini denedim ama sorunu çözemedim
  7. A

Soru twrprecovery

indirdim onu kurdum ama romu kuramıyorum hiç bir şey kurulmuyor
  8. A

Soru twrprecovery

peki o zman twrp Flash lamak istediğimde neden bölye hata alıyorum bir fikriniz varmı ?
  9. A

Soru twrprecovery

super empty img dosyası görmüyor daha doğrusu beni fasboot moduna girmemi ordan flashlamı istiyor ama fasboot modundan beni atıyor
  10. A

Soru twrprecovery

işareledim yer 1663952158 Şuan farkettim beni Fasboot modundan atıyor
  11. A

Soru twrprecovery

peki anladım lineage os recoverysin https://wiki.lineageos.org/devices/xmsirius/install Installing LineageOS from recovery 5. adıma kadar geldiğimde yazdıklarına ulaşamıyorum galiba img dosyalarına ulaşamıyorum ne yaptıysam çıkaramadım
  12. A

Soru twrprecovery

Lineageos resmi recoverysinde rom flahlanmıyor hata veriyor. bu sefer twrp yükleyim diyorum Pc üzerinden Pc de hata veriyor yüklemiyor
  13. A

Soru twrprecovery

yanlız yazmışım ya özülür dilerim lineageos resi recoverysinde nasıl rom flashlanıyor
  14. A

Soru twrprecovery

Twrp'nin resmi recoverysinde Rom flashlanıyor mu ? nasıl ?
  15. A

Yardım Rom Önerir misiniz ?

Tavsiyem Pixel Experince android 12 kurun cok stabil batarya iyi gidiyor .twrp en son sürüm yuklemeyi unutmayın
Üst Alt