ayddiyar1 kullanıcısının son içeriği

1. A

Sohbet hangi telefon

bugün telefon sipariş edicem 3 telefon arasında kaldım size danışmak istedim sizce XİAOMİ 11 LİTE 5G NE ( 778G) , SAMSUNG GALAXY A34 ve HONOR X9A mı ?
  2. A

Yardım twrp cache sorunu

şöyle bir hata alıyorum. Rom yükleniyor ama açılış ekranında öyle kalıyor tüm twrpleri denedim rom ile uyumlu hepsini denedim ama sorunu çözemedim
  3. A

Soru twrprecovery

Twrp'nin resmi recoverysinde Rom flashlanıyor mu ? nasıl ?
  4. A

Yardım Crdroid android 11

Merhaba Crdroid yükliyeceğim Mİ8se ye android 11 gaps bulamadım gaps içinde mi yüklü
  5. A

Yardım telefon açılmıyor

Twrp gtti , unlock kilidide kapandı galiba ve rom da yok nasıl kurtarabilirim ?
  6. A

Yardım acil yardım lütfen

dün twrp kendiliğinden gitti. bende twrp yükleyim dedim hiç bir şekil twrp ve fasboot rom yüklenmiyor yada yarıda kalıyor kesin bir çözümü yok mu bunun ? 1605779159 ve bir de twrp yüklenirken hata veriyor telefonun sol üst köşesinde yazı yazıyor anlamadım
  7. A

Yardım TWRP atılıyor

başlıkta da belirtiğim gibi twrp atamıyorum, böylle bir sorun ile karşılaştım
  8. A

Yardım Mi8 se açılmıyor

miui 12 son betadan miui 10.3.2 geçeyim dedim herşeyi doğru yapmama rağmen yükleniyor ekranında kaldır ( mi ekranı değil) bir kaç saat beklememe rağmen ve romu hiç bir dosyasını kurmamış
  9. A

Soru Mi rom beta son surum

Mi 8 se mi room beta herhangi sorun varmı yada nasıl bir sorun var. Mi room beta geçmek istiyorumda
  10. A

Yardım Twrp ekranında kaldı

başlıkda da belirtiğim gibi twrp yüklerken twrp ekranında kaldı açılmıyor twrp
  11. A

Yardım twrp rom yüklemiyor

pixel 10 experince rom yüklemek istiyorum ancak twrp kurmuyor neden
  12. A

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Mi room miui 11 stable ne zman cikar
  13. A

Soru Mi 8 se icin kaplama

Bu da guzel ama benim dedigim kadife kaplama. Ozelikle. Orumcek adam . Olani baya guzele benziyo
  14. A

Soru Mi 8 se icin kaplama

Xiaomi Mi 8 SE Kaplamaları Xiaomi Mi 8 SE Kaplamaları Bu kaplamalardan alan varmi. Benim baya hosuma gitti.
  15. A

Soru Gcam

Mi9 se nin bir iki tane daha var ama onlar videosu sadece çalışmıyor ama ana kamerada sorun çıkarmıyor
Üst Alt