Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
biraz daha açıklayabilirmisin bu yalnızca bir dosya yöneticisi sanırım tek farkı uygulamayı açtığında gizlenmiş dosyaları direkt olarak göstermesi (indirip denememe rağmen yine birşey bulamadım) benim sorunum dosyaların gizli olması değil (telefonun kendi dosya yöneticisi üzerinden de gizli...
telefonun kendi dosya yöneticisinden
1632813064
oralarda gördüğüm tüm çözümleri denedim fakat diğer konular yalnızca benim soruna benzer genel olarak diğer kısmında birikme yaşayanlar oluyor benimkiyle aynı sorunu yaşayan birini bulamadım
teşekkürler denedim fakat yalnızca 1.5 gb yer açıldı ancak yinede video kısmında bir azalma olmadı
1632741473
ok işaretine bastığımda videolar çıkıyor karşıma (silmediklerim) hepsinin büyüklüğünü tekrar tekrar topladım fakat toplamda 8 gb ediyorlar temizleyici kullanınca da bir azalma olmuyor...
Merhabalar ben yaklaşık 2 senedir şuan ki cihazım olan redmi note 7 yi kullanıyorum ve son zamanlara kadar çözemediğim önemli herhangi bir sorun da yaşamadım ancak son zamanlarda telefonumda az depolama alanı kaldığını farkettim (telefon 128 gb) sonrasında video arşivimin neredeyse tamamını...