AyberkCologlu kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Sildiğim videolar depolamada yer kaplamaya devam ediyor

yok dostum indirip denedim hatta bakabildiğim tüm dosyalara baktım buradada yok ne yazıkki ama teşekkürler
  2. A

biraz daha açıklayabilirmisin bu yalnızca bir dosya yöneticisi sanırım tek farkı uygulamayı açtığında gizlenmiş dosyaları direkt olarak göstermesi (indirip denememe rağmen yine birşey bulamadım) benim sorunum dosyaların gizli olması değil (telefonun kendi dosya yöneticisi üzerinden de gizli...
  3. A

telefonun kendi dosya yöneticisinden 1632813064 oralarda gördüğüm tüm çözümleri denedim fakat diğer konular yalnızca benim soruna benzer genel olarak diğer kısmında birikme yaşayanlar oluyor benimkiyle aynı sorunu yaşayan birini bulamadım
  4. A

:/ 1632777735 teşekkürler fakat bunları zaten denedim
  5. A

teşekkürler denedim fakat yalnızca 1.5 gb yer açıldı ancak yinede video kısmında bir azalma olmadı 1632741473 ok işaretine bastığımda videolar çıkıyor karşıma (silmediklerim) hepsinin büyüklüğünü tekrar tekrar topladım fakat toplamda 8 gb ediyorlar temizleyici kullanınca da bir azalma olmuyor...
  6. A

Merhabalar ben yaklaşık 2 senedir şuan ki cihazım olan redmi note 7 yi kullanıyorum ve son zamanlara kadar çözemediğim önemli herhangi bir sorun da yaşamadım ancak son zamanlarda telefonumda az depolama alanı kaldığını farkettim (telefon 128 gb) sonrasında video arşivimin neredeyse tamamını...
Üst Alt