AyberkByrm kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Miui 11 güncelleme gelen varmı

Gece çekiminde diyafram açıklığı önemli ama sadece o yetersiz. Düşük ışıkta iyi çekmesi için cihazın kamera yazılımı , kullandığı lensler mercekler de önemli. Diyafram açıklığı tek başına işe yaramıyor yani.
  2. A

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

Ne zaman OEM olarak yayınlanacak? Kac haftadır beklemedeyiz Note 6 Pro icin. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Sohbet Ritzy teknik servis kasadaki boya atmasına 300 tl ücret çıkarıyor

KVK ile deneyimim gerçekten çok iyi. Sony M5 telefonum vardı (Bilen bilir servisten çıkmayan model) cihazı 6 kez servise yolladım sadece 1 kez hatalı işlem yaptılar onun dışında cihaz değişimi , anakart değişimi , pil değişimi , kamera değişimi gibi bir sürü değişim yapıldı ve 1TL bile talep...
  4. A

Sohbet Ritzy teknik servis kasadaki boya atmasına 300 tl ücret çıkarıyor

Xiaomi alırken KVK garantili alıp arkanıza bakmayın bence. Ritzy Delta falan bunlar hakkında çok şikayet var.
  5. A

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Redmi Note 6 Pro'ya dağıtım başlandı MIUI 11.0.1.0.PEKMIXM kod adlı sürüm ile. Note 6 Pro ilk parti miydi ikinci mi? Listelerde yok.
  6. A

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

64GB ile 32GB modele OTA güncellemeleri aynı zamanda mı veriliyor? Yoksa önce 64GB modele sonra 32GB gibi bir ayrım yapılıyor mu?
Üst Alt