Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Bliss rom kullanmaktayım. Wifi ayarlarında IP ayarını DHCP'den Statik'e çekip google dns girdim. Sonrasında kaydete bastım. Wifi'ye de bağlanamıyorum, mobil veriye de bağlanamıyorum. Tekrar Dhpc'ye çekiyorum düzelmiyor. Başka dns'ler, başka ip'ler yazıyorum ama olmuyor. Bağlantı...
Merhabalar, bugün itibariyle 2. el mi 9t pro aldım. 3 yıllık mi6 kullanıcısıydım.(rootlu ve miroom) Efsane bir cihazdı ve anakartıyla çok uğraşmam sonucu kısa devre yaptı ve aylardır takip ettiğim mi9tpro'ma kavuştum :D
Telefonu kurdum fakat ana ekrana whatsapp widget'ını(mesajları gösteren)...
Eu beta romda ilk başlarda 5-6 saat ekran süresi alırken artık 2-3 saatlere düştü. MiRoom stabil önerileri gördüm forumda. Yüklemeyi düşünüyorum fakat rom yüklerken hep sıfırdan uygulamaları falan yüklüyorum. Twrp ya da titanium üzerinden hiç yedek alıp yüklemedim. Hangisini yapmamı önerirsiniz...
Anlık bir şey olduğu kesin fakat neden hoparlörden çalışıp ahizeden çalışmadı onu anlamadım. Sanırım cihazda bir sorun yok ama içim rahat değil benim.. Her an bir sorun çıkartacak gibi hissediyorum. Bakalım 1-2 gün içinde sorun çıkarsa tekrar, iadeyi düşüneceğim
5-10 dk şarja taktıktan sonra sorun düzeldi fakat tekrarlanır diye korkuyorum. Sizce iade etmeli miyim ? Cihaz oyun oynamadığım halde bazen ısınıyor. Pili de hızlı gidiyor gibi. Kararsızım.. Ama iade edersem de alacağım telefon mi6 olur
Merhabalar. 1 hafta önce mi6 aldım. Çok memnundum cihazdan lakin biraz önce telefonla konuşurken sesim karşıya gitmedi. Hoparlörden konuşurken sıkıntı yok, ses kaydı yaparken sıkıntı yok. Sadece telefon görüşmesinde sıkıntı oldu. Hepsiburada'dan aldım. Satıcı da hepsiburada idi. Donanımsal...