ayberg653 kullanıcısının son içeriği

1. ayberg653

Rom [AOSP | CAF] SyberiaOS v4.9 (Special Edition) Android 11 Final [9T Pro | K20 Pro]

Teşekkür ederim hocam. Sorunsuz kurulum yaptım. Tek bir sorum olacak, cihaz kurulumu yapmadı girişte. Google çağrı kayıtları, wifi gibi şeyleri yedeklemişti. Onları nasıl kurabilirim ? Yedek gözüküyor fakat cihaz kurulumu olmadığı için geri yüklemiyor. Düzeltme : magisk de yüklenmiyor hocam...
  2. ayberg653

Rom [AOSP | CAF] SyberiaOS v4.9 (Special Edition) Android 11 Final [9T Pro | K20 Pro]

Hocam selamlar, uzun süredir tavsiyenle BlissRoms 12.12 android10 kullanıyordum. 10 saat ekran süreleri alıyordum fakat artık şişti rom. Bir çok konuda bu romu tavsiye ettiğini gördüm. Şimdi buna geçiş yapacağım. TWRP üzerine direkt OrangeFox kurulumu yapabilir miyim ? Recovery sonrası ekstra...
  3. ayberg653

Çözüldü Dns ayarı değişimi sonrası internet gitti

Merhaba, Bliss rom kullanmaktayım. Wifi ayarlarında IP ayarını DHCP'den Statik'e çekip google dns girdim. Sonrasında kaydete bastım. Wifi'ye de bağlanamıyorum, mobil veriye de bağlanamıyorum. Tekrar Dhpc'ye çekiyorum düzelmiyor. Başka dns'ler, başka ip'ler yazıyorum ama olmuyor. Bağlantı...
  4. ayberg653

Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

Buyrun hocam https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-9t-pro-bliss-v12-12-aosp-rom-video.87621/ hocam yatarken video açıp otomatik ara verme özelliğini açıyorum. Sonra tuş kendi kilitleniyor uyuduktan sonra. Yani ekran süresi içinde 10 saat youtubedan içerik izlemediğimi anlatmaya çalışıyorum...
  5. ayberg653

10 saat YouTube izlemem imkansiz :D hata olmuş orada. Günlük Instagram Twitter Youtube tarayıcı şeklinde wifi ile kullandım. 10 saat YouTube, 3 saat Instagram ile 13 saat yapıyor zaten. Yukarıda da yazdım 10 saat YouTube hatalı. Diğer süreleri toplayınca 8 saate yakın çıkıyor. 2 saat YouTube...
  6. ayberg653

YouTube 10 izlemedim hocam 1-2 saattir. Veri hatası olmuş orada. Toplayınca Instagram + YouTube zaten 14 saat yapıyor
  7. ayberg653

Bliss rom. Oyun yok ve wifi . serkan85
  8. ayberg653

Rom Mi 9T Pro BLİSS v12.12 Aosp Rom (VİDEO)

Üzücü.. Belki güncelleme gelirse düzelir. Feedback yapmak lazım. 2. şarj döngüsündeyim. 10 saat 15 dk ekran sürem var ve %12 şarjım kaldı. Bitiremiyorum şarjı. Gülü seven dikenine katlanır :D
  9. ayberg653

Bunu ben de yaşıyorum ama görmezden geliyorum. Çözersen buraya yazar mısın hocam ? Ben ekranı kilitleyip yeniden açıyorum.(bazen 2 kere) öyle düzeliyor.. magisk 20.4 e guncelledim ondan olabilir mi acaba
  10. ayberg653

UnlnViTeD Hocamın tavsiyesi üzerinde kurduğum ilk aosp romum Bliss'den 2. Şarj döngüsünden selamlar.. MIUI ile eziyet çekmişim aylardır :)
  11. ayberg653

Çok sağolun hocam.
  12. ayberg653

Teşekkür ederim hocam. Rom çok hoşuma gitti. MIUI ı özletmeyecek gibi :) Sadece klavyeyi açınca altta boşluk oluşmasını kapatamadim. Umarım çözümü vardır
  13. ayberg653

Merhabalar, daha önce AOSP rom kurmadım. Bu romu kurduktan sonra MIUI'a dönmek istersem bir sıkıntı çıkar mı ? Globalde 6 saat ekran süresi alıyorum. Bu rom ile 10 saat almayı planlıyorum :) Bir de L1 sertifikası oluyor mu romda Netflix için ? Ben romu indirirken cevap gelir umarım :)...
  14. ayberg653

Mod [AUDIO EQ • FX] Android 10 [MIUI12 ~ AOSP ~ MIUI11] Viper4Android + Dolby Digital Plus

Hocam ben kurulumu yaptım fakat ayarları yükleyemiyorum. Kopyaladıktan sonra uygulamada çıkmıyor. MIUI 12 global kurdum. Yardımcı olabilir misin ?
  15. ayberg653

Mod [KERNEL] Android 10 [MIUI] Marisa Kernel Stabil [K20 Pro | 9T Pro] 25.08.2020

Miui 11 Masik 20.3.27 romunu kullanıyorum. 1 ay oldu. Öncesinde 9-10 saat ekran süresi alırdım ama 6-7 saatlere düştü. Hangi kerneli kursam uyumlu ve sorunsuz olur ? Zaten L1 de olmuyor :( gittikçe soğudum Romdan. Uygulamaları tekrar yüklemeye üşenmesem ve güzel rom bulsam değiştireceğim. Not ...
Üst Alt