Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
128gb olan modeli kullanıyorum 8.1.9.0 yüklü üzerinde.Daha önce bir güncelleme gelmişti sonra geri çektiler sorunları var diye bende yüklememiştim.Bu sürümde sorun varmı bunu yüklemelimiyim yoksa eskisimi kalsın.
..Bendeki sürümden memnunum bir sorunum yok çünkü.
Arkadaşlar mi max aldım fakat mi cloudda cihazı bul dediğimde bulmuyot diğer tüm bölümler çalışıyor bunu nasıl yapacağım ayrıntılı anlatabilecek varmı.?gps vs izinler falan açık..
Bana olay yazılımsal birşey gibi geliyor.Peki 128gb ile 64gb nin yazılımları tamamen farklımı.?Mesela 64gbde 8.1.4.0 var 128gb olanı bu yazılıma geri döndürebilirmiyim denemek için.Yani enazından sürümlerini aynı yapıp denemek açısından
Selamlar..sahte rom vs olduğunu nasıl anlıyoruz cihazdaki.??..Bende mi max 64 ve 128 gb var miui versiyonları farklı 128gb de 8.1.6.0 varken 64gb de 8.1.4.0 var ve güncellemeye baktığımda yenisi yok diyor)
Dostum herşeyi kontrol ettim ikisindede okuma modlarını açıp kapadım çeşitli şeyler denedim değişmedi.Aklıma gelen 2 şey ya denilen gibi ekranlar farklı yada bu yazılım sürümü ile ilgili bir sıkıntı var.64 gb olanla karşılaştırınca fark çok bariz ikisiylede aynı fotografı çektim 64gb olanda...
Benim şöyle bir sorunum var arkadaşlar ..
...Birkaç hafta önce eşime 2. el ama sıfır gibi bir mi max almıştım.64 GB silver..Alınca bir arkadaşa Türkçe ve imei için yollamıştım halledip geri yollamıştı..
..Birkaç gün öncede kendime 4gb ram 128gb hafızalı olan gri modelini aldım telefon...