ayazoglu kullanıcısının son içeriği

1. ayazoglu

Xiaomi 14 A15 Twrp

Evet. Düzgün bir çıkmadı houji için. Boot.img atarak düzelttim ben.
  2. ayazoglu

Xiaomi 14 A15 Twrp

Çalışmıyor fastboot ekranına atıyor maalesef. Siz denediniz mi?
  3. ayazoglu

Soru HyperOS'ta uygulama kasasını nasıl geri getirebilirim

Google keşfeti kapatmayı denedin mi? Belki olur. Bende orada "-1 Ekran" diye bir ayar var oradan seçiliyor.
  4. ayazoglu

Soru HyperOS'ta uygulama kasasını nasıl geri getirebilirim

Silmediysen. Ana ekran ayarlarından halledebilirsin.
  5. ayazoglu

Soru Mi 14 Houji ROM Tavsiye

Teşekkürler cevabın için. Bir de öyle deneyeyim. Umarım çözüm olur.
  6. ayazoglu

Soru Mi 14 Houji ROM Tavsiye

Hala kullanıyor musun bilmiyorum ama bir sorum olacak. Ben de hep eu kullanırdım ama bu kez kilitli iken çift tıklama ile kilit ekranını açmada bir kaç saniyelik takılmalar oluyordu. Bu da çok sinir bozucu olduğu için kullanamadım. Sizde de bu şekilde mi? 3 kez indirdim ve fazlasıyla kurdum ama...
  7. ayazoglu

Tema JiyanVIII / MIUI 12/13/14/ HyperOS Uyumlu Tema

Root varsa lsposed ve hyperceiler ile büyütebilirsiniz. Hyperos 2 de gayet güzel çalışıyor. Ama edindiğim tecrübeye göre modlu launcher da kurmanız gerekiyor. Normali ile herşey çalışıyor ama simgeler büyümüyor.
  8. ayazoglu

HyperOS POCO X3 Pro HyperArt 2.0.5.0 A15

Buyrun.
  9. ayazoglu

Satış Vodafone Kodu (%62 İndirimli Paketler) - Kodlar Tükendi!

Ben de konu hakkında bilgi rica edebilir miyim?
  10. ayazoglu

2. telefon olarak sim kartsız kullandığım poco x3 proda elite hyper lite 1.0.10 kullanıyorum. Şu ana kadar bir eksiğini görmedim. Deneyebilirsin.
  11. ayazoglu

Şu an için kurmadım romu. Kurarsam da genelde anymore kernel kullanırım. Gerçi son zamanlarda helios kernel de gözüme çarpıyor. Onu da deneyebilirim belki. Kurarsam da buradan geri dönüş yaparım.
  12. ayazoglu

Teşekkürler ilgin ve yardımın için vayu için sormuştum. Root için Apatch kullanıyorum. Bununla da denesem sorun olmaz diye düşünüyorum vermiş olduğun yöntem.
  13. ayazoglu

Teşekkürler paylaşım için. Hotfix dosyası ile YKB uygulamasını root görme sorunu devam ediyor mu?
  14. ayazoglu

Yardım Mi 14 eurom şebeke gitme sorunu

O konuda maalesef bilgim yok. Ben uyguladığım yöntemi paylaştım. Bugüne kadar da herhangi bir problem yaşamadım. Xiaomi 14'de denedim ve sonuç olumlu olduğu için paylaştım. Alıntı yaptığım yer Xiaomi 14 için paylaşmıştı.
  15. ayazoglu

Yardım Mi 14 eurom şebeke gitme sorunu

Hyperos 1(android 14) sürümünü yüklediysen bu linkteki dosyayı, Hyperos 2(android 15) sürümünü yüklediysen de bu linkteki dosyayı fastboottan flaslaman gerekiyor.
Üst Alt