ayazoglu kullanıcısının son içeriği

1. ayazoglu

Sohbet Devlet Destekli Telefon

Arkadaşlar merhaba, yeğenim için devlet destekli telefon almayı düşünüyoruz. 9.500 TL altı alınabilecek f/p ürünü sizce hangisi? Helio G99 işlemcili olanlar sanırım bi tık iyi gibi. Ama bunların arasından ya da faklı bir öneriniz olursa seve seve dinlerim 😁 Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar...
  2. ayazoglu

Yardım Poco X3 Pro 2565 GB Anakart

Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi Poco X3 Pro 256 GB olan telefonumuza anakart arızası olduğunu söyledi telefoncu arkadaşım. Bunu bulma şansım var mı? Ya da siz değerli ustalarımda var mıdır?
  3. ayazoglu

Yardım Telefon Çevirici Uygulaması - TWRP Dosyası

MI 11T Pro için Xiaomi.eu romundaki telefon çevirici uygulamasında rehberde Türkçe karakter içeren kişileri buluyor. Elite rom kullanmak istedim ancak, bunda Türkçe karakterli kişileri bulmuyor. Mesela, 2-9-7-3 tuşlayınca "Ayşe" ismini bulmuyor. Eu romdaki uygulamayı diğer romda ya da romlarda...
  4. ayazoglu

Soru Xiaomi Watch S1 Active

Arkadaşlar merhaba, S1 Active için arayüz yapma uygulaması var mı bildiğiniz? Kendi uygulaması olan Mi Fitness uygulamasında belli kalıplara göre resim ekleme var? Ben diğerleri gibi her özelliğin gösterildiği arayüz yapmak istiyorum. Ayrıca, Mi Fitness uygulamasında Watchface Market kısmı var...
  5. ayazoglu

Yardım Powerbank Tavsiyesi

Merhabalar. MI11T Pro telefonum başta olmak üzere kulaklıklarım ve bluetooth hoparlörümde kullanmak üzere bir powerbank alma arifesindeyim. Telefon dışındaki cihazlarda sorun olacağını sanmıyorum ancak, telefonumda sorunsuz kullanabileceğim ve telefonumu hızlı şarj edebilecek bir powerbank...
  6. ayazoglu

Çözüldü Mağazada Tema Bulunmuyor...

Arkadaşlar merhaba, öncelikle konu ve mesaj olarak arattım. Soracağım soru ile ilgili bir bilgi bulamadım. Onun için yeni konu açıyorum. Gözümden kaçan varsa da konuyu raporlayıp kapatabiliriz. Y. D. MI11T Pro kullanmaktayım. Avrupa sürümü ile geldi. Ben Endonezya sürümüne geçtim, malum...
  7. ayazoglu

Mod Tarayıcı

Bende sorunsuz. Teşekkürler çalışma için.
Üst Alt