Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hala kullanıyor musun bilmiyorum ama bir sorum olacak. Ben de hep eu kullanırdım ama bu kez kilitli iken çift tıklama ile kilit ekranını açmada bir kaç saniyelik takılmalar oluyordu. Bu da çok sinir bozucu olduğu için kullanamadım. Sizde de bu şekilde mi? 3 kez indirdim ve fazlasıyla kurdum ama...
Root varsa lsposed ve hyperceiler ile büyütebilirsiniz. Hyperos 2 de gayet güzel çalışıyor. Ama edindiğim tecrübeye göre modlu launcher da kurmanız gerekiyor. Normali ile herşey çalışıyor ama simgeler büyümüyor.
Şu an için kurmadım romu. Kurarsam da genelde anymore kernel kullanırım. Gerçi son zamanlarda helios kernel de gözüme çarpıyor. Onu da deneyebilirim belki. Kurarsam da buradan geri dönüş yaparım.
Teşekkürler ilgin ve yardımın için vayu için sormuştum. Root için Apatch kullanıyorum. Bununla da denesem sorun olmaz diye düşünüyorum vermiş olduğun yöntem.
O konuda maalesef bilgim yok. Ben uyguladığım yöntemi paylaştım. Bugüne kadar da herhangi bir problem yaşamadım.
Xiaomi 14'de denedim ve sonuç olumlu olduğu için paylaştım. Alıntı yaptığım yer Xiaomi 14 için paylaşmıştı.