Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında miu hesabım var belki restart yapmam gerekiyordur cihazı birisinin aracılığı ile aldım gerçi normal bi mağazadan garantili bile alsam bu kadar bilgi verecekkerinide pek sanmıyorum daha önceki migrosdan almıştım ekstra bir bilgi veren olmadı.neyse ben deneme yapayım açınca yazarım burdan...
Hocam merhaba bendeki telefonun özellikleri aşağıdaki gibidir bu rom benim cihaza uyumlumudur birde twrp için telefonu rootlamak mi gerekir?bilgi verirse iz sevinirim.
Benim cihazımın özelliğine uygun twrp olmadan yukleyebilecegim bir rom paylaşırsanız sevinirim
1618523513
Hocam bana söyle demişti aldığım yer süresi dolana kadar sim1 i daha sonrada sim 2 yi kullan yaklaşık 6 ay kadar sonra IMEI attirirsin dedi açıkçası ondan attirmadim henüz.
Hocam telefondaki IMEI orginal IMEI gerçi yasal uyarıda geldi yinede IMEI mi atılması gerekir?bl kilidinin açık kapali olduğunu nasıl görebilirim basit bir yolu varmı?
Genel anlamda eğer bu durumda da çözülmezse ne yapmak gerekir rom la fala. Düzelir mi yada ne bileyim qcn dosyası mi atmak gerekir?yada şöyle sorayım bendeki rom son sürüm müdür yenisi ne zaman gelir?
Yarın sabah işyerinde deneyip yazacağım buradan bakalım ne olacak.
1618519856
Yukarıda kare gormedim
1618520082
Hocam bu durumda eski haline mi getireyim ne yapayım?
Merhaba telefona henüz IMEI atılmadı yasal uyarı mesajı geldi ama henüz kapanmadı.kapaninca sim 2 ye geçeceğim oda kapanınca mecbur IMEI atılacak
1618519613
Evet yurtdışı global rom
Evet geldi şimdi volte yazısı aşağıdaki gibi yalnız bu durum için wifi mi açık olması gerekir çünkü bu çekmeyen ortamda maalesef wifi yok bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
Merhaba herkese 2 hafta önce yurtdışı cihaz aldım.calistigim ortamda Turkcell az çekiyordu fakat eski cihazimla note 6 pro ile yinede gelen telefonlara cevap veriyor ve arama yapabiliyordum.Bu cihazda ise bu durum çok can sıkıcı bir hal aldı mesela 2-3 diş 4'5 g de iken arama yaptığım anda çekim...