Ayatae kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Redmi note 9 pro 128gb yurtdışı global cihaz.

Aslında miu hesabım var belki restart yapmam gerekiyordur cihazı birisinin aracılığı ile aldım gerçi normal bi mağazadan garantili bile alsam bu kadar bilgi verecekkerinide pek sanmıyorum daha önceki migrosdan almıştım ekstra bir bilgi veren olmadı.neyse ben deneme yapayım açınca yazarım burdan...
  2. A

Hocam detaylı bilgi lerinizden dolayı teşekkür ederim ama kilidi sanırım bilgisayara bağlayıp açmam gerekiyor.
  3. A

Rom [By Greeshan] [Android 10] MIUI 12 Endonezya Stabil 12.0.3.0 (JOYEUSE)

Hocam merhaba bendeki telefonun özellikleri aşağıdaki gibidir bu rom benim cihaza uyumlumudur birde twrp için telefonu rootlamak mi gerekir?bilgi verirse iz sevinirim.
  4. A

Benim cihazımın özelliğine uygun twrp olmadan yukleyebilecegim bir rom paylaşırsanız sevinirim 1618523513 Hocam bana söyle demişti aldığım yer süresi dolana kadar sim1 i daha sonrada sim 2 yi kullan yaklaşık 6 ay kadar sonra IMEI attirirsin dedi açıkçası ondan attirmadim henüz.
  5. A

Sanırım açık hocam
  6. A

Hocam telefondaki IMEI orginal IMEI gerçi yasal uyarıda geldi yinede IMEI mi atılması gerekir?bl kilidinin açık kapali olduğunu nasıl görebilirim basit bir yolu varmı?
  7. A

Genel anlamda eğer bu durumda da çözülmezse ne yapmak gerekir rom la fala. Düzelir mi yada ne bileyim qcn dosyası mi atmak gerekir?yada şöyle sorayım bendeki rom son sürüm müdür yenisi ne zaman gelir?
  8. A

Hocam tekrar merhaba operatör den açtırdım. Şimdi yukarıda volte yazıyor sanırım aktiftir şuanda degilmi?
  9. A

Yarın sabah işyerinde deneyip yazacağım buradan bakalım ne olacak. 1618519856 Yukarıda kare gormedim 1618520082 Hocam bu durumda eski haline mi getireyim ne yapayım?
  10. A

Merhaba telefona henüz IMEI atılmadı yasal uyarı mesajı geldi ama henüz kapanmadı.kapaninca sim 2 ye geçeceğim oda kapanınca mecbur IMEI atılacak 1618519613 Evet yurtdışı global rom
  11. A

Evet geldi şimdi volte yazısı aşağıdaki gibi yalnız bu durum için wifi mi açık olması gerekir çünkü bu çekmeyen ortamda maalesef wifi yok bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
  12. A

Volte was cjeck enable yazdı şebekenin yanın da kare dediniz göremedim onu ?
  13. A

Merhaba dediğiniz gibi sade LTE only seçtim diğerini nerden yapacağım tam olarak?
  14. A

Merhaba herkese 2 hafta önce yurtdışı cihaz aldım.calistigim ortamda Turkcell az çekiyordu fakat eski cihazimla note 6 pro ile yinede gelen telefonlara cevap veriyor ve arama yapabiliyordum.Bu cihazda ise bu durum çok can sıkıcı bir hal aldı mesela 2-3 diş 4'5 g de iken arama yaptığım anda çekim...
  15. A

Soru Note 6 Pro Yeni Güncelleme Çıktı mı?

Arkadaşlar Merhaba, v10.2.2.0 dan sonra yeni güncelleme geldi mi?
Üst Alt