ayarsizherif kullanıcısının son içeriği

1. A

Haber Miui 9

Mi5 e ne zaman gelecek miui9 arkadaşlar ? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. A

Yardım Xiaomi mi5 Hepsiburada Güncelleme

evet doğru hepsiburada fake romlu telefon satıyor. :Eşime de hepsiburada dan aldım ve benimde başıma geldi. ilk önce bootloader kilidini kaldır ve sonra flash tool ile rom at.
  3. A

Google Play WiFi'yi görmüyor

Foto da ki önerilen uygulamaları nasıl kaldırabiliriz arkadaşlar MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. A

Yardım Kulaklık sorgusu

Mi5 için en iyi kulaklık hangisi arkadaşlar? Ve nereden temin edebilirim. Orijinal olarak MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

Pil sorunu.

Bu ekran durumunu hangi romdan alıyorsun hocam. Ben halen 4 saat alıyorum ekran süresi MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. A

Pil sorunu.

Hocam kullandığınız rom hangisi. Performans çok iyi yani. Ben halen 4 saat alıyorum ekran süresi MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. A

Soru Bootloader kilidi açmak

Teşekkür ederim lazye hocam eyvallah MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Sms geldi de açmak için pc bağlamak kaldı telefonu. Yine de bilen birilerine danışayım dedim :) MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

Belliki cepport ile bir ilişiğin var. Kanun yönetmelik vs bu tarz şeyler yayınlanır yayınlanmaz kurumlara gider. Yani anlayacağın bu kanun değişikliği ya da yeni yönetmeliğin çıkıp çıkmaması firmanın kayıtsız malı satmasını eleştirmemizi engellemez. Neden mi? Çünkü bize verilen ifadelerde...
  10. A

Arkadaşlar bootloader kilidini açmanın herhangi bir sakıncası var mı? Servis garanti vs yönünden. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. A

Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

Kimse kimsenin günahını almadı kardeş. Firmanın acemice bir hatasından kaynaklı bir sorundu bu. Satılmadan kayıt yapılsaydı bu kadar insan zamanını bu konu için harcamazdı. Evet burası Türkiye. Ancak işin içinden burası Türkiye yaaaaa demekle sorunlar çözülmüyor. Neyse tekrardan hayırlı olsun...
  12. A

Çok şükür [emoji16] MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. A

Ağzınızdan bal damlıyor hocam. İnşallah dediğiniz gibidir. 1 ay geçti alalı telefonu. Halen kayıtsız. Bekliyorum hele bi kapansın o zaman cayırtı kopar işte MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. A

Pil sorunu.

Anladım hocam. Zaten pek kullanmıyorum faceyi dediğiniz uygulamayı kuracam teşekkürler
  15. A

Pil sorunu.

Lazye hocam sizce benim pil durumu normal mı? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt