axxa kullanıcısının son içeriği

1. A

Satıldı Satılık 2. el Mi 12 lite

Merhaba, 1 yıldır kullandığım Mi 12 lite 8/256 cihazımı satıyorum. Ürün kozmetik olarak(öyle diyorlar) kusursuzdur. Orjinal kutusunda ,orjinal şarj cihazı ve koblosu, orjinal şeffaf kılıfı, ve extradan 2 ayrı kılıf ile satılacaktır. Garantisi Mart 2025 te bitiyor.
  2. A

Yardım TWRP Yükleyemiyorum.

Selam herkese, Cihaz 4. Xiaomi telefonum , bundan önce kullandığım bütün xiaomi telefonlarda gayet kolay TWRP yükleyebiliyordum,ROM dan Rom a geçiyordum. ama bu telefon çok farklı ve kesinlikle TWRP kuramadım. Kuran arkadaşlardan deneyimlerini rica ediyorum. Teşekkürler.
  3. A

Satış Mi 10T Pro 2. el

Merhaba, 8/128 yurtdışı cihazımı satmak istiyorum. İstanbul ataşehir deyim. Cihaz orjinal kutusunda ,orjinal şarj cihazıyla ve 2 adet orjinal kılıfla verilecektir. 6.000 TL isitiyorum. Uygunsa sizin için irtibata geçebilirsiniz.. Not: Cihaz temiz kullanılmıştır..
  4. A

Yardım 1 telefon 2 Bluetooth kulaklık

Merhaba, Mi 10t pro sahibiyim ve bildiğim kadarı ile bu cihaz Bluetooth 5.0 ...izlediğim bir videoda 5.0 ve üstü sürümlere sahip cihazlar bunu yapabiliyor..ama ben beceremedim deneyen arkadaşlardan yardım bekliyorum...
  5. A

Diğer Mi 6 Kılıflar

Merhaba, Daha önce kullandığım Mi 6 telefonuma 4 adet kılıf var. İhtiyacı olana arkadaşa ücretsiz ,kargo alıcıya ait olacak şekilde gönderebilirim.. İlgilenen arkadaşların dönüşünü bekliyorum..
  6. A

Yardım Her zaman açık ekran

Merhaba, Her zaman açık ekrana kendi belirlediğimiz arka planı seçemiyor muyuz?
  7. A

Yardım Mi9t pro k20 pro oldu

Yani twrp Mi9t pro için yapılmamış ben bunu anlıyorum...
  8. A

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

Merhaba Mi9t pro telefonuma bl açıldıktan sonra twrp yükleyip eu veya revOS kurmak istiyordum. Neyse twrp yi anlattığınız şekilde kurdum, fakat daha rom atmadan telefon açılış ekranı "mi" diye açılırken "redmi" diye açılmaya başladı, revOS sonrası da cihaz modeli "Redmi K20 Pro" olarak...
  9. A

Yardım Mi9t pro k20 pro oldu

Merhaba Başlıkta da yazdığım gibi mi9t pro telefonuma bl açıldıktan sonra twrp yükleyip eu veya revOS kurmak istiyordum. Neyse twrp yi "Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.3.1-22 Tek Tuş Yükleme Aracı" konusunda anlatıldığı şekilde kurdum, fakat daha rom atmadan telefon açılış ekranı "mi" diye...
  10. A

Soru Youtube neden max. 1080p

Selam, Cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler. Bazı arkadaşlar desteklemiyordur belki demişler ama telefonum Mi9 t pro.. Diğer arkadaşların çözümünü (aşağı kaydır çıkıyor) denedim ve sıkıntı yok şimdi..
  11. A

Soru Youtube neden max. 1080p

Merhaba herkese, Youtube da 4k video açıyorum ama çözünürlük ayarlarında en son 1080 p var. Sebebini biliyor musunuz? Teşekkürler şimdiden..
  12. A

Soru MiRoom, EU Rom (Mi 9T) Tavsiye

Teşekkürler..
  13. A

Soru MiRoom, EU Rom (Mi 9T) Tavsiye

Selam Pro modellerde bu yöntem kullanılabilir mi?
  14. A

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Teşekkürler açıklama için, global kararlı yazınca ben aldanmışım demek ki....Bu xiaomi nin işine akıl sır ermiyor, bu kadar çeşitli rom çıkarmak aynı cihaz için....Nereden baksan yoruyor kullanıcıları...
Üst Alt