axxa kullanıcısının son içeriği

1. A

Satış Satılık (2.el) POCO X6 pro 12/512

Merhaba, Mayıs 2024 tarihinde hepsiburada dan aldığım başlıkta yazılı cihazımı satmak istiyorum. Cihaz bl kilidi dışında ilk günkü kadar temizdir. Orijinal kutusunda, orijinal aksesuarları ile teslim edilecektir. Takas düşünmüyorum. Fiyat 15.000 TL dir.
  2. A

Çözüldü 14.000 TL'ye alınabilecek yurtdışı cihazı arıyorum.

İlan açacaktım mesajı gördüm.İlgilenirseniz mayıs ayında hepsiburada dan aldığım POCO X6 pro 12/512 cihazımı satıyorum.
  3. A

HyperOS Poco X6 Pro Hindistan OS1.0.8.0.UNLINXM İndirme Bağlantısı

Merhaba, Unlock tool hangi versiyon kullandınız?
  4. A

Yardım Haritalar GPS Sıfırlanıyor Sürekli !

Merhaba herkese, Ben de bu cihazı kullanıyorum 3 günden beri. Dediğiniz sorunları yaşamadım hiç, hem de her gün harita yazılımını kullanarak işe gider gelirim.
  5. A

Satıldı Satılık 2. el Mi 12 lite

Ürün satılmıştır.
  6. A

Satıldı Satılık 2. el Mi 12 lite

Merhaba, 1 yıldır kullandığım Mi 12 lite 8/256 cihazımı satıyorum. Ürün kozmetik olarak(öyle diyorlar) kusursuzdur. Orjinal kutusunda ,orjinal şarj cihazı ve koblosu, orjinal şeffaf kılıfı, ve extradan 2 ayrı kılıf ile satılacaktır. Garantisi Mart 2025 te bitiyor.
  7. A

HyperOS Xiaomi 12 Lite (taoyao) XiaomiEU HyperOS

Bu arada bu cihaza ben twrp kuramadım, yardımcı olur musunuz? yönlendirici bir video veya talimat içeren bir metin var mı?
  8. A

Yardım TWRP Yükleyemiyorum.

Selam herkese, Cihaz 4. Xiaomi telefonum , bundan önce kullandığım bütün xiaomi telefonlarda gayet kolay TWRP yükleyebiliyordum,ROM dan Rom a geçiyordum. ama bu telefon çok farklı ve kesinlikle TWRP kuramadım. Kuran arkadaşlardan deneyimlerini rica ediyorum. Teşekkürler.
  9. A

Soru Mi 12 Lite RAM Hakkında

Hayır..
  10. A

Rom Mi 10T/ Pro [Apollo/ApolloPro] Pixel Experience AOSP A12

Selam, FW yi rom öncesi mi ,sonrası mı kuruyorsunuz?
  11. A

Satış Mi 10T Pro 2. el

Merhaba, 8/128 yurtdışı cihazımı satmak istiyorum. İstanbul ataşehir deyim. Cihaz orjinal kutusunda ,orjinal şarj cihazıyla ve 2 adet orjinal kılıfla verilecektir. 6.000 TL isitiyorum. Uygunsa sizin için irtibata geçebilirsiniz.. Not: Cihaz temiz kullanılmıştır..
  12. A

Rom [RN8Pro] 12/09/2022 [12.1] EvolutionX v6.7 | Begonia [UNOFFICIAL] [AOSP] (Aşırı Tavsiye Edilir)

Sanırım Mi10t pro da farklı menü ve ayarlar..
  13. A

Rom [RN8Pro] 12/09/2022 [12.1] EvolutionX v6.7 | Begonia [UNOFFICIAL] [AOSP] (Aşırı Tavsiye Edilir)

Teşekkürler..Bu arada bir soru daha sormak istiyorum. Çift tıkla telefon ekranını açıyorum ama kapatamıyorum doğru mu?
  14. A

Merhaba, Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Daha önce de AOSP kullandım ama aşağıya eklediğim resimde işaretlediğim sembolü ilk defa görüyorum. nedir bu?
Üst Alt