Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mobil veri sınırını 20 gb olarak giriyorum ama köşede 20 yerine 40 gb veri planı yazıyor bunun anlamı nedir ben 20 gb dolunca kapansın istiyorum nasıl yapmalıyım
telefonu ilk açtığımda değil ama daha sonradan telefonun ivmeölçer i pasif hale geliyor ve bu yüzden ekran döndürme çalışmıyor telefonu ne zaman tekrar açıp kapatırsam eski haline dönüyorbu ivme ölcer hatalı iken
buda açıp kapatınca
1607404586
Bunu nasıl düzeltirim
Modül yüklemeye çalıştığımda hiçbir sorun olmamış gibi yüklendi tamamlandı ibaresi görünüyor ama telefonu yeniden başlattığımda modüller yüklenmemiş olarak karşıma çıkıyor bunun için ne yapmamı önerirsiniz Magisk 24.0
İyi günler forum ahalisi elimde brick olmaktan kurtardığım bir s5 mini cihazı var yanlız kullandığım romda kapasitif tuşlar deaktif durumda bunu düzeltmem için yardım edebilicek bi usta varmıdır aramızda
Telefonu sıfırladım baştan Rom kurdum arka plan uygulamalarını kapattım Güç tasarrufunu açtım yine de boşta RAM kullanımı 2,5 GB yakın 3 GB yaklaşıyor Bazen ben bu işten bir şey anlamadım siz ne önerirsiniz
Mi6 telefonumda ram kullanımı 3gb lara kadar kadar çıkıyor boşta olmasına rağmen şarjı sürekli olarak azalıyor pubg oynanmaz hale geldi 1 klasik maç atmam yetiyor şarjımın 100 den 20 lere düşmesi bana tavsiye edebileceğiniz rom varmı