axuaxu54 kullanıcısının son içeriği

1. axuaxu54

Yardım X3 pro MIUI 13 tr deneyimi

Poco X3 pro için miui13 tr. 13.0.1.0SJUTRXM romunu deneyimleyenler sorunlarını belirtebilir mi
  2. axuaxu54

Alış Mi6 anakart veya kırık ekranlı mi6

Başlıkta da belirttiğim gibi elinde mi 6 ana kartı veya elinde ekranı bozuk şekilde satılan mi 6sı olan varsa bana mesajla ücret belirtebilir mi
  3. axuaxu54

Çözüldü Türkçe mi security

Elinde en güncel sürüm mi securty Türkçe APK su olan var mı internetteki bütün apklar dili ingilizce yapıyor
  4. axuaxu54

Yardım Mobil veri sınırı ayarlamak

mobil veri sınırını 20 gb olarak giriyorum ama köşede 20 yerine 40 gb veri planı yazıyor bunun anlamı nedir ben 20 gb dolunca kapansın istiyorum nasıl yapmalıyım
  5. axuaxu54

Alış Airdots sağ veya sol kulak

Airdots 2 tws kulaklığı tek tek satılıyor mu bilgisi olan var mı yada satışını yapn
  6. axuaxu54

Yardım Mi6 ivme ölçer hatası

telefonu ilk açtığımda değil ama daha sonradan telefonun ivmeölçer i pasif hale geliyor ve bu yüzden ekran döndürme çalışmıyor telefonu ne zaman tekrar açıp kapatırsam eski haline dönüyorbu ivme ölcer hatalı iken buda açıp kapatınca 1607404586 Bunu nasıl düzeltirim
  7. axuaxu54

Soru Mi6 4gb/64 gb modeli yükseltme

Elimde mi6 nın 4g 64 gb modeli var buna 6/128 ana kartı direk geçirme şansımız var mı bilgi sahibi olan
  8. axuaxu54

Soru Mi6 için miui 12 tabanlı custom rom

Mi6 için miui 12 custom rom varmı eu beta durduruldu aşırı şarj yiyor ve ısınıyor eu stabil de yok tavsiye edeceğiniz varsa şimdiden teşekkür ederim
  9. axuaxu54

Yardım Magiskte yükleme sorunu

Modül yüklemeye çalıştığımda hiçbir sorun olmamış gibi yüklendi tamamlandı ibaresi görünüyor ama telefonu yeniden başlattığımda modüller yüklenmemiş olarak karşıma çıkıyor bunun için ne yapmamı önerirsiniz Magisk 24.0
  10. axuaxu54

Yardım Mi6 jiroskop ters işleme sorunu

Mi6 cihazımda jiroskop normalin tersi yönde işliyor bunu düzeltmek mümkün mü yoksa bozulmuşmudur
  11. axuaxu54

Yardım Magisk manager 20.4 hatası

magisk güncellemeden sonra bu hatayı veriyor eu beta güncel sürümdeyim nasıl düzeltebilirim
  12. axuaxu54

Yardım S5 mini rom fix işlemi yardım

İyi günler forum ahalisi elimde brick olmaktan kurtardığım bir s5 mini cihazı var yanlız kullandığım romda kapasitif tuşlar deaktif durumda bunu düzeltmem için yardım edebilicek bi usta varmıdır aramızda
  13. axuaxu54

Yardım Mi6 boşta ram kullanımı

Telefonu sıfırladım baştan Rom kurdum arka plan uygulamalarını kapattım Güç tasarrufunu açtım yine de boşta RAM kullanımı 2,5 GB yakın 3 GB yaklaşıyor Bazen ben bu işten bir şey anlamadım siz ne önerirsiniz
  14. axuaxu54

Yardım Mi6 ram kullanımı şarj süresi

Mi6 telefonumda ram kullanımı 3gb lara kadar kadar çıkıyor boşta olmasına rağmen şarjı sürekli olarak azalıyor pubg oynanmaz hale geldi 1 klasik maç atmam yetiyor şarjımın 100 den 20 lere düşmesi bana tavsiye edebileceğiniz rom varmı
  15. axuaxu54

Yardım Mi6 magisk 20.2 problemi

Arkadaşlar yeni magisk güncelleme yaptım böyle bir problemim var ne yapmalıyım
Üst Alt