Axeaton kullanıcısının son içeriği

1. Axeaton

Yardım Nfc çalışmıyor

Telefona yeni bir kernel kurduktan sonra nfc'nin çalışmadığını gördüm yedeğim vardı onu geri yükledim fakat hala aynı, kernel kurmadan önce hiçbir sıkıntısı yoktu bu arada. Bunu nasıl çözebilirim acaba bilen varmı?
  2. Axeaton

Mod Mi 9t için 66-75-84hz modları var bunların ekranı bozma gibi bir ihmali var mı?

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu modların herhangi bir şekilde ekranı bozma gibi vs. ihtimalleri var mı?
  3. Axeaton

Yardım Twrp backup almıyor

Merhaba twrp ile bir custom rom yükleyecektim ve ilk önce yedek alayım dedim ancak böyle bir hata verdi: Can not create '/data/media/0/TWRP' folder(required key not available). Failed to make backup folder. Bunu nasıl çözebilirim acaba Bu arada backup almak istememin sebebi ise telefona imei...
  4. Axeaton

Yardım Twrp ayarlarımı kaydetmiyor

Twrp recovery moduna girdim ve saat,dil gibi ayarları değiştirdikten sonra recovery modundan çıkıp telefonumu açtım daha sonra recovery moduna tekrar girdiğimde ayarlarımın tamamının defaulta döndüğünü gördüm tekrar tekrar denememe rağmen her seferinde ayarlarımı kaydetmedi bunu nasıl...
Üst Alt