Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Kardeşime yurtdışı note 8 pro 64 gb kayıtlı cihaz aldım. Şuan telefondan mobil veriye giremiyoruz. İlk gün sorun yoktu. İkinci gün hat gitti çekmedi yeniden başlatınca düzeldi ama şimdide mobil veri açılmıyor (başka hatları takarak denedim Turkcell Vodafone türk Telekom...
Merhaba arkadaşlar. Dün yurtdışı kayıtlı note 8 pro aldım. Elimde kullandığım note 8 de var. Note 8 e eu rom falan atıp rahatça geçiş yapıyorum ama note 8 pro da bu yok galiba. Sorum şu 8 pro da eu roma geçiş var mı ? Birde şuan global sürümde bu şekilde devam etsem oto üzerinden gelen...
merhaba arkadaşlar. note 8 cihazım twrp üzerinden wipe yapacaktım. seçeneklerin içinden
system i seçmemden olsa gerek the system has been destroyed yazan ekranda kalıyor ve başka yere girmiyor. bl kilidi açık bir şekilde 1 ay önce almıştım. lütfen bilenler yardımcı olabilir mi??
MIUI 11 yapan arkadaşlar karanlık mod geldi mi acaba? Düne kadar mi 8 kullanıyordum kamera da gece modu ve karanlık mod vardı. Mi 6 da ikisinide göremedim. şansıma da ilk günden MIUI 11 geldi
Peki teşekkürler
Ben 10.3.6 ya eu beta diye geçmiştim telefonu aldığım da global beta daydı güncelleme kapanınca değişiklik yaptım. Şuan kullandığım stabil rom örnek veriyorum sıfır alınan bir mi 8 üzerinde gelen rom mu oluyor artık.