averson2 kullanıcısının son içeriği

1. averson2

Yardım xiaomi 13 ultra şebeke bugün itibariyle gitti

teşekkür ederim yardımlarınız için şuanda yapacak tek şey imei atmak mı yani eea rom yüklesem yinede gelmez mi
  2. averson2

Yardım xiaomi 13 ultra şebeke bugün itibariyle gitti

Merhaba, cihazım xiaomi 13 ultra çift sim kapandıktan hattı sim2 veya sim1 e takarak tekrar şebekesini getiriyordum fakat bugün uyandığımda şebekem yoktu aynı yöntemi defalarca denememe rağmen şebekem gelmiyor sorun romla alakalı mı yoksa engelleme mi geldi bu olaya bilgisi olan yazabilir mi ?
  3. averson2

Yardım Hyper Os yüklerken Telefon Brick Oldu

Aynısı başıma geldi bu hyper OS u bilerek telefonlar brick olsun diye mi koydular çözemedim .. telefonumun bl kilidi açık ama hiçbir şekilde şarj almıyor açılmıyor fastbota girmiyor arka kapak açılmadan nasıl kurtarılır ?
  4. averson2

Yardım Hardbrick olan telefonu bilgisayar görmüyor

Hocam xiaomi 13 ultra var hyper OS yuklemeue çalışırken brick oldu ne açılıyor ne şarj alıyor nasıl kurtarırız lütfen yardımcı olun kapağın açılmasını istemiyorum
  5. averson2

Yardım xiaomi 13 ultra acil yardım edin

arkadaşlar 4 gün önce 13 ultra aldım bugün forunda gezerken önceden biraz tecrübeme dayanarak hyper OS yüklemeye kalkıştım fastboot moda aldım cihazı ve adım adım ilerledim fakat hata verdi ve fastboot moddan çıktım cihaz birdaha açılmadı ne sarj alıyor ne açılıyor acil yardım edin lütfen...
  6. averson2

Rom Xiaomi 13 Ultra Xiaomi HyperOs Eu Rom ( 24.7.8 ) İndirme Bağlantıları ve Kurulum

yav arkadaşlar ben az önce fastboot moda aldımkurulum esnasında hata verdi fastboottan çıktım telefon hiç tepki vermiyor ne açılıyor ne sarj alıyor napacağım ?????? acil yardım edin vaziyet kötümü
  7. averson2

Rom Mi Note 10 Lite crDroid 8.2 AOSP Vanilla Custom Rom / Android 12

flamegapss kuramıyorum harici usb yok :(
  8. averson2

Yardım redmi note 9 yanlış rom yükledim acil yardım

olursanız sevinirim.
  9. averson2

Yardım Redmi Note 9 Hard Brick Oldu

bana yardımcı olabilir misiniz?
  10. averson2

hocam bilgisayarda cihaz usbsi gidip geliyor sürekli
  11. averson2

Yardım Redmi Note 9 Hard Brick Oldu

aynı sorunu bende yaşadım sorun nedir?
  12. averson2

arkadaşlar selam, redmi note 9 cihaza imei atacaktım eng rom yüklemek istedim fakat yanlış rom yükledim sanırım mi flash ile rom yükleme bittikten sonra cihaz kapandı ne kendine geliyor ne sarj dolum logosu hiçbir şey yok ve usb bağlantısı yaptığım ztn bilgisayarda 2 3saniyede bir bağlantı...
  13. averson2

Yardım xiaomi bypass hk.

Twrp ekranından mount system seçtikten sonra advanced ayarlarına giriyorum file managerden cloudservice.apk delete edemiyorum hata veriyor sebebi ne olabilir ?
  14. averson2

Yardım Magisk Modul Silme

twrpden modules klasöründen bakabilirsin data/ adb/ Modules
  15. averson2

Yardım Diag mod açılmıyor

diğerlerinden farklı değil ise evet koduda doğru giriyorum
Üst Alt