Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
cihazım xiaomi 13 ultra çift sim kapandıktan hattı sim2 veya sim1 e takarak tekrar şebekesini getiriyordum fakat bugün uyandığımda şebekem yoktu aynı yöntemi defalarca denememe rağmen şebekem gelmiyor sorun romla alakalı mı yoksa engelleme mi geldi bu olaya bilgisi olan yazabilir mi ?
Aynısı başıma geldi bu hyper OS u bilerek telefonlar brick olsun diye mi koydular çözemedim .. telefonumun bl kilidi açık ama hiçbir şekilde şarj almıyor açılmıyor fastbota girmiyor arka kapak açılmadan nasıl kurtarılır ?
Hocam xiaomi 13 ultra var hyper OS yuklemeue çalışırken brick oldu ne açılıyor ne şarj alıyor nasıl kurtarırız lütfen yardımcı olun kapağın açılmasını istemiyorum
arkadaşlar 4 gün önce 13 ultra aldım bugün forunda gezerken önceden biraz tecrübeme dayanarak hyper OS yüklemeye kalkıştım fastboot moda aldım cihazı ve adım adım ilerledim fakat hata verdi ve fastboot moddan çıktım cihaz birdaha açılmadı ne sarj alıyor ne açılıyor acil yardım edin lütfen...
yav arkadaşlar ben az önce fastboot moda aldımkurulum esnasında hata verdi fastboottan çıktım telefon hiç tepki vermiyor ne açılıyor ne sarj alıyor napacağım ?????? acil yardım edin vaziyet kötümü
arkadaşlar selam,
redmi note 9 cihaza imei atacaktım eng rom yüklemek istedim fakat yanlış rom yükledim sanırım mi flash ile rom yükleme bittikten sonra cihaz kapandı ne kendine geliyor ne sarj dolum logosu hiçbir şey yok ve usb bağlantısı yaptığım ztn bilgisayarda 2 3saniyede bir bağlantı...
Twrp ekranından mount system seçtikten sonra advanced ayarlarına giriyorum file managerden cloudservice.apk delete edemiyorum hata veriyor sebebi ne olabilir ?