avegens2794 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Hat taşıma

Data fotmat nasıl yapılır ? 1593332378 Hocam ama işin garip tarafı farklı hatları takınca çalışıyor. Dediğiniz gibi olsa o hatları da okumamasi lazım 1593334555 Herkese desteği için teşekkür ederim. Bu sabah telefon hattı gördü. Hiç bir işlem uygulamadim.
  2. A

Yardım Hat taşıma

Desteğiniz için teşekkür ederim bu işlemi kendim yapma imkanım var mı ? Bu işlem için detaylı anlatım var mıdır ? Yönlendirme şansınız varsa sevinirim.
  3. A

Yardım Hat taşıma

BTK üzerinde gözüken bu hocam. Ne yapmam gerekiyor. Yeni IMEI numarası mi ekletmem gerekiyor? 1593291793 Peki ne yapmam gerekiyor?
  4. A

Yardım Hat taşıma

Hocam hattı farklı cihaza takınca çalışıyor. IMEI Atılmış Redmi note 7 de okumuyor. Türk Telekom hatlar direkt aktif hale gelip çalışıyor fakat Turkcell hat taktigim an hattı okumuyor. 1593291331 Şebeke şu an bu durumda farklı telefonda hat çalışıyor. Yani hat aktif fakat bu telefona takınca...
  5. A

Yardım Hat taşıma

Merhaba. Xiaomi Redmi note 7 kullanıyorum. Telefon yurt dışı ve IMEI atıldı. Bugün hattımı Turkcell e taşıdım ve servis yok hatası alıyorum. Hattı görüyor ama servis gelmiyor yeniden IMEI mi attirmam gerekiyor. Yardımınızı bekliyorum.
Üst Alt